Koti Uutisia Ulkomaat Paikalliset häätivät mustalaiset roomalaiselta asuinalueelta

Paikalliset häätivät mustalaiset roomalaiselta asuinalueelta

1

Kansallismieliset ja paikalliset asukkaat ottivat erävoiton estäessään mustalaisten asuttamisen itäisessä Roomassa sijaitsevaan lähiöön. Tiistai-iltapäivänä alkaneet levottomuudet käynnistyivät, kun kaupunginhallitus ilmoitti aikeistaan majoittaa 70 romania Torre Mauran lähiössä sijaitsevaan rakennukseen.

Vain muutama tunti ilmoituksen jälkeen sadat kansallismieliset ja paikalliset asukkaat kokoontuivat rakennukseen edustalle protestoimaan ja fyysisesti estämään romanien saapuminen alueelle. Paikalla oli jäseniä sekä Forza Nuovasta että Casapoundista, jotka ovat isoja kansallismielisiä järjestöjä. Mielenosoittajat muun muassa sytyttivät tulipaloja protestien yhteydessä.

– Olemme valmiita nostamaan ylös mustat liput sekä Italian liput taistellessamme invaasiota ja väestönvaihtoa vastaan, Forza Nuova sanoi tiedotteessaan.

Lopulta poliisi ei mahtanut tilanteelle mitään ja kaupunginhallitus joutui perumaan päätöksen. ”Olemme kaikki hävinneet”, valitteli kaupunginhallituksen edustaja Roberto Romanella.

Lähde: The Guardian

1 KOMMENTTI

  1. Kansalaiset lähtevät kaduille monessa Euroopan maassa.
    Vaan ei Suomessa. ( Kyllä pitäisi ja ehkä se aika vielä koittaa. )
    Paitsi nämä vihervassarit perverssin sateenkaariväen puolesta.
    Nämä pridekulkueet ovat irvokasta katseltavaa.
    Jokaisella ehkä on oikeus perversioihinsa, mutta muilla pitää OLLA OIKEUS olla näkemättä ja kuulematta näistä törkeyksistä.

Comments are closed.