Koti Uutisia Ulkomaat Pahamaineinen juutalainen transsukupuolinen vaatii taas rahaa koska hänen sukupuolensa kyseenalaistetaan

Pahamaineinen juutalainen transsukupuolinen vaatii taas rahaa koska hänen sukupuolensa kyseenalaistetaan

4
Jonathan “Jessica” Yaniv.

Tunnettu kanadanjuutalainen transsukupuolinen aktivisti Jonathan “Jessica” Yaniv on haastamassa oikeuteen perinteisiä perhearvoja puolustavassa ryhmässä, CultureGuardissa toimivan aktivisti Kari Simpsonin koska tämä ei ollut sosiaalisessa mediassa suostunut käyttämään Yanivista naisista käytettäviä she/her -termejä. Yaniv vaatii häneltä oikeusteitse korvauksia 15 000 dollaria henkisistä kärsimyksistä.

“Kari Simpson osoittaa vihaa ja levittää tätä vihaa ympäri sosiaalista mediaa sen johdosta, että olen transsukupuolinen. Hän myös tarkoituksella käyttää vääriä termejä aikeinaan satuttaa ja levittää vihaa minua kohtaan, viitaten minuun, naiseen, he/him/his -termeillä.”

Tarkoituksellinen väärän sukupuolitermin käyttäminen voidaan luokitella Kanadassa viharikokseksi.

Yaniv on myös haastanut oikeuteen Donald Smith -nimisen miehen tämän julkaistua videon, missä Smith sanoo Yanivin olevan mies. Tältä Yaniv vaatii 30 000 dollarin korvauksia miehen kuulema aiheutettua hänelle “Suurta emotionaalista vahinkoa ja merkittäviä taloudellisia menetyksiä.”

Juutalainen on lisäksi aiemmin tullut tunnetuksi hänen hävittyä oikeudenkäynnin syrjintäväitteistä kuudentoista kauneushoitolan kieltäydyttyä vahaamasta hänen (miehen) sukupuolielimiään, sekä yrityksestä järjestää kotikaupunkinsa tiloissa yläosattomat LGBT-allasbileet vähintään 12 vuotta täyttäneille, minne lasten vanhemmat eivät ole tervetulleita.

Lähde: LifeSite

4 KOMMENTIT

  1. Ettäs kehtaatte!
    Minun gender-identiteettini on Michael Jackson.
    Teidän tulee siis käyttää minusta pronomia “he-he”.
    Muuten nähdään käräjillä.

  2. Missä vaiheessa nämä mielisairaat rekisteröidään edes avohoitoon?

  3. Jos ei olisi lakimiehiä jotka ottavat tällaisia juttuja omalla riskillä ja isolla provisiolla mahdollisista korvauksista, ei näille kukaan korviaan lotkauttaisi.

Comments are closed.