Koti Uutisia Kotimaa Oulussa taas kaksi uutta nuorten raiskausta

Oulussa taas kaksi uutta nuorten raiskausta

13

Viime viikonloppuna Oulussa epäiltiin tapahtuneen kaksi törkeää raiskausta 18-vuotiasta ja 16-vuotiasta tyttöä kohtaan. Nuoremman tytön kohdalla tutkintanimikkeenä on myös törkeä lapsen hyväksikäyttö. Törkeiden raiskausten lisäksi tutkitaan myös samaan pakettiin kuuluneita pahoinpitelyjä. Rikokset tapahtuivat yksityisasunnossa Oulussa.

Poliisi paljastaa, että yksi epäilty on kiinniotettu ja epäilyllä on oleskelulupa Suomessa. Epäilty on ”asunut useita vuosia” Suomessa. Oulussa tähän asti vastaavat tapaukset ovat olleet rotumuukalaisten heiniä. Tuskin epäilty on kuitenkaan esimerkiksi valkoinen saksalaismies. Poliisi ei myöskään paljasta, onko epäiltyjä useampia, kuin yksi.

Ylen keräämien tietojen mukaan Oulun seudun poliisilla on tutkinnassa yli 130 lasten hyväksikäyttötapausta. Samaan aikaan poliisi on hirvittävän huolissaan Soldiers Of Odineiden tekemästä videosta. Video on valitettavasti poistettu yli 43 000 katselukerran sekä valtamedian uutiskynnyksen ylittämisen jälkeen.

Lähde: Yle

Lue myös: Jessikka Aro ja Ulkoministeriö selvitti Oulun raiskausten Putin yhteydet

13 KOMMENTIT

 1. Meidän vika kun eivät millään kotoudu, vaan sama paska jatkuu vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen. Nuo elukat eivät halua kotoutua, vaan tuoda pedofiilikulttinsa Suomeen. Ei meidän tarvitse edes haluta heidän “kotoutumistaan”, sillä heidän kotinsa on jossakin ihan vitun muualla kuin Suomessa.

  Ulos Suomesta jokainen. Suvakit ja monikulturistit voivat lähteä samassa kontissa Afrikkaan/Lähi-itään/Aasiaan. Saa valita vaikka itse vielä että lähteekö selvinpäin vain huumattuna ja käsiraudoissa.

  Näyttäkää pohjoiset miehet että teitä vielä siellä on! Mediaa, poliisia ja muita maanpettureita ei pidä nyt eikä koskaan uskoa. Antaa niiden lässyttää. Me emme osta, lue, katso emmekä klikkaa. Muistakaa muutenkin tehdä mutakuonoille selväksi, ettemme heitä tänne tahdo lain. Kohdelkaa heitä sen mukaisesti, jos vastaan tulevat jossakin kaupungilla.

 2. Toivottavasti Ylenannon tähteistoimittaja Janne Riiheläinen ottaa kantaa myös tähän Soldiers Of Allahin jatkuvaan harrastustoimintaan ja kertoo mielipiteensä siitä, että miten noin niinkuin omasta mielestä sitä pitäisi tukea.

 3. Vitun matut, vitun lesta Sipilä, Petturi Orpo yms. vittu saatana!!! Ydinfyysikkoja, aivokirurgeja… vittu sentään mitä tiedemiehiä sieltä rajan yli meille oikein tuleekaan. Ilman noita pedofiilitiedemiehiä jäisi perunat keräämättä ja viljat mätänisi pelloille. Kyllä nyt kannattaa päättäjien olla ylpeitä saavutuksistaan.

  • Mutta ei 50-kertaisella todennäköisyydellä… Raiskaileekohan, muuten, suomalaiset jengiä Somaliassa, Afganistanissa tai Irakissa? Veikkaan että tapettais heti, jos jotakin töppäilis siellä. Täällä nuollaan pallit ja perse sekä täytetään pankkitili & lopuksi laitetaan katettuun pöytään 5×päivässä. Ei huono!

  • Sullahan noita taipumuksia, kuulemma, on ollut. Pikkutyttöjen ahdistelua ja muuta.

   • Sullahan noita tapauksia on kuulemma ollut. Ikävä mohammedia kovstikin?

 4. Oulun kaupungin johtajat on… FAKE LEADERS! kyllä tossa vaiheessa oikea johtaja pistäis paikat kolisemaan.

 5. Jos lainsääräntö ei suojaa yhtään kansalaista, puukot ja pyssyt povariin sitten. Valitettavasti haluavat ,että veri roiskuu.

 6. Poliisi ei tee mitään, kansalainen ei saa tehdä mitään myöskään. Kuka tekisi jotakin? Maassa on hätä, näet.

  200 “vihapuhe”-poliisia kyllä on (((maksettu ja koulutettu))). 200 muslimipedofiiliraiskaripoliisia ennemminkin tarvittaisiin.

  Miten voidaan tuolla “vihapuheella” mitään perustella, kun sitä ei ole edes laissa? Heh, aika hyvä vitsi, sanoisin. Koukkunokka käskyttää. On se hyvä että poliisikin on vaihteeksi siinä roolissa!

  Joku vihaa yhtä, joku toinen taas toista asiaa. Eikös nuo ole aivan subjektiivisia juttuja eli mielipide- ja makuasioita? Saako muslimipedofiileja ja -raiskareita vihata?

  Mut hei, monikulttuuri on rikkaus ja Itis on kuin Somaliaan menisi. Näistä Stubbin sanoista voidaan olla kaikki yhtä mieltä! Mielestäni somalit haisevat myös pahalle ja ovat elukan lailla sikiäviä loisia yhteiskunnassamme. Kuka muu on samaa mieltä?

 7. Eivät nämä ole mitään puskaraiskauksia, itse ovat tytöt hakeutuneet näiden mutakuonojen seuraan. Ei ole mitään syytä sääliä tällaisia matupatjoja. Jos joku näistä tekee itsarin saadessaan useamman mutiaisen kullia kuin halusi alunperin, en tunne mitään sääliä. Kansanruumis puhdistuu kun nämä horot poistuvat muonavahvuudesta. En käsitä mikä suomalaisia naaraita vaivaa. Aikuiset huoraavat vokeissa ja alaikäiset huoraavat WhatsAppissa. Hyi helvetti. Jokainen oikea suomalainen kansallissosialisti halveksii moisia narttuja.

  • Joo, perseenjakajia vähintään toisessa sukupolvessa jo. Toivottavasti saavat HIV:n jokainen. Ei sympatiaa heru minulta näille myöskään. Jokainen kuraturpien kanssa kaveeraava ansaitsee mahdollisimman paskan kohtalon ja sitä kohtihan suvakkien elämäneväillä mennään vahvasti.

Comments are closed.