Koti Uutisia Kotimaa Oulussa järjestetään kansallismielinen mielenosoitus

Oulussa järjestetään kansallismielinen mielenosoitus

3

Kansallismielisten liittouma järjestää Oulussa mielenosoituksen lauantaina 26. tammikuuta. Tapahtuma järjestetään vastalauseena huonolle maahanmuuttopolitiikalle ja Oulun maahanmuuttajayhteisössä paljastuneelle pedofiiliskandaalille, joka on viime viikkoina paisunut entisestään. Järjestäjät kirjoittavat kutsussa:

“Läsnäolollasi osoitat, että vaadit konkreettisia toimenpiteitä lastemme turvallisuuden parantamiseksi, luot painetta päättäjille ja siten vauhditat toimenpiteitä.

Kerromme tilaisuudessa, mitä kansalaiset voivat lastensa turvallisuuden takaamiseksi tehdä. Jaamme ohjeita ja vinkkejä paikan päällä osallistujille. Viranomaiset osallistuvat pääasiassa jo tapahtuneiden rikosten selvittämiseen ja tapahtumien salailuun. Rikosten ennaltaehkäisy on poliittisen korrektiuden takia täysin tehotonta ja tulee sellaisena pysymään. Tulevien vaalien takia luvataan monenlaista, mutta mitään konkreettista, joka aidosti estäisi seksuaalirikokset, ette tule näkemään.”

Mielenosoitus pidetään Oulun Rotuaarilla lauantaina 26. tammikuuta kello 15 alkaen. Tapahtumakutsun voi lukea kokonaisuudessaan Facebook-sivulta.

3 KOMMENTIT

 1. Nyt vain vahvempaa liimaa SVL:n tarroihin, niin niillä voi liimata tyttöjen ja lasten perseet umpeen, jotta ei pääse iPhone raiskaamaan. Näin kaupungilla käydessäni pari NATSEJA VASTAAN -tarraa. Aijai, pahasti vasemmistonuoret nyt johtavat kisaa kyllä.

  Pari paskapärstää kun nyt hirtettäisiin tai ristiinnaulittaisiin, niin saataisiin oikean suuntaista polemiikkia aikaiseksi. Nythän nuo apinat vieläkin taitavat elää uskossa, että suomalainen pitää heistä kovin. Ennen pohjoisessa oli miehiä, mutta siitä on jo aikaa.

 2. Ei-juutalaisista (kristityt mukaan lukien):

  1. Keritoth 6b: Ei-juutalaiset eivät ole ihmisiä.

  2. Kiddushin 68a: Ei-juutalaiset ovat eläimiä, aaseja.

  3. Midrash Talpioth 225d: Jehova (Jumala) loi ei-juutalaiset ihmisen muotoisiksi, niin ettei eläinten muotoisten eläinten tarvitse palvella juutalaisia. Ei-juutalainen (esim. kristitty) on niin ollen ihmishahmon omaava eläin, jonka on palveltava juutalaista yötä päivää. Heitä ei voi koskaan vapauttaa tästä palvelusta.

  4. Shene Lukohoth Haberith: Vaikka maailman kansat ulkonaisesti muistuttavat juutalaisia, he ovat varsinaisesti vain apinoita ihmisiin verrattuna.

  5. Ketuboth 111a: Ei-juutalaiset ovat kansaa, joka on kuin aaseja; orjia, jotka katsotaan isännän omaisuudeksi.

  6. Jebamoth 98a: Kaikki ei-juutalaisten lapset ovat oikeudellisesti äpäriä, koska ei-juutalaiset ovat vain eläimiä.

  ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
  Sitten moniosaajien panos tähän soppaan vielä. Voitte kaikki ihmetellä yhdessä, että mikä täällä meillä Jewroopassa oikein mahtaa mättää:

  Mohammed (54) suosikkilapsensa Aishan (6) kanssa: hän otti kylpyjä tämän kanssa ja kolmen vuoden päästä tämän ollessa yhdeksän, Mohammed vei tältä neitsyyden.

  Bukhari 6:298, 7:62.88

  Islamissa raiskaus ja avioliitto esimurrosikäisen lapsen kanssa on hyväksyttävää. Allah itse piti Mohammedia “täydellisenä miehenä”, joten pedofiliassa s.o. lapsenrakastamisessa ei voi olla mitään väärää! Islam=rakkauden uskonto.■

  Koraani 65:4, 68:4, 33:2

  Kaikki ovat tulkintakysymyksiä. Juutalainen saa ottaa korkoa ja kiristää ynnä tuhota sillä kokonaisia kansoja! Muslimi saa nussia pikkulapsia ja ketä tahansa näin tahtoessaan. Me emme voi tälle mitään, se on kylmä fakta.

  Nyt on päästävä 1) pois EU:sta ja eurosta, jolloin voimme päättää jälleen omista asioistamme ja 2) estettävä irakilaisten ymv. apinoiden pääsyy maahamme TÄYSIN. Täällä jo olevat lähetetään heti pois. Jos hangoittelevat vastaan tai pakoilevat, niin heidät metsästetään mitään keinoja kaihtamatta; elävänä tai kuolleena.

  Jos jotakuta ei miellettyä em. toimintasuunnitelma, heille voidaan maksaa valtion kassasta yhdensuuntainen lippu vapaavalintaiseen, värisevään “metropoliin”, jossa saa juoda kamelinkusta, nussia vuohia ja leipoa hiekkakakkuja kivojen setien [neekeri/hiekkaneekeri valinnan mukaan] kanssa. Hinteille ja SeTa-porukalle noin ylipäätään myös lopuksi sangen hupaisa kivityskuolema/minareettitornista alasviskaus.

  • EMU:un, sitten ECU:uun ja lopulta euroon liittäminen (ensin kansainvälisen kaupankäynnin valuuttana 90-luvulta lukien ja lopulta aivan arkirahanakin 1.1.2002 alkaen) on suurin paha joka meitä pihdeissään pitää!

   € <– Pedon merkki. Käpälä, jossa pitkät kynnät. Oman keskuspankkirahoituksen vieminen meiltä aiheuttaa kaiken tämän kurimuksen ja vääryydeen! Omaa rahaa voisi säännöstellä itse, sitä voisi delvavoida jne. Nyt olemme pelkkiä huoria ympärileikattu kyrpä syvällä perseissämme. Suomi ja sen poliitikot eivät tosiasiallisesti tee yhtään mitään päätöksiä. CIA ja muut vastaavat tahot määräävät kaikesta ja rahaa saa anoa juutalaiselta vain sen agendaa hyödyttäviin projekteihin. Tästä hyvänä esimerkkinä puolueet ja niiden saamat tuet maassamme.

Comments are closed.