Koti Uutisia Kotimaa Oulun seksuaalirikosvyyhti kasvaa entisestään

Oulun seksuaalirikosvyyhti kasvaa entisestään

2

Oulun seksuaalirikosvyyhti jatkaa paisumistaan; poliisilla on tutkinnassa jo 29 alaikäisiin kohdistunutta rikosta. Epäiltyjien määrä on poliisin mukaan jo 30. Näistä ”suurin osa” on ulkomaalaistaustaisia. Koska poliisi on jo entuudestaan valehdellut pitääkseen vain itsellään tekijän rodulliset ja pimittääkseen ne kansalta on oletettava, että poliisi valehtelee tässäkin asiassa. Mitä todennäköisemmin kaikki tekijät ovat rotumuukalaisia. Tarkkaa tietoa asiasta ei kuitenkaan saada kunnes poliisi tämän tiedon julkaisee, tai asia siirtyy oikeuteen.

– Epäiltyjä näissä on kaikkiaan 30 ja heistä suurin osa ulkomaalaistaustaisia. Alaikäisiä uhreja on 20. Sukupuoliyhteys on ollut mukana ainakin puolessa tapauksista, rikosylikomisario Markus Kiiskinen kertoo.

Kiiskisen mukaan yhtä selvästi alaikäistä suomalaista tyttöä on käytetty hyväksi toista vuotta, mikä on paljon pidempään kuin mitä aikaisemmin on annettu tietää. Tutkinnassa olevien rikoksien nuorin uhri on vain muutaman vuoden ikäinen lapsi.

Lähde: MTV

2 KOMMENTIT

  1. Ja jos Oulua tarkasteltaisiin -90 luvulta lähtien jolloin ensimmäiset riakstajat tyrmäsivät paikallisia nuoria, niin lukema olisi varmaan tuhansissa. Mitä muuta ne osaa kuin sen minkä ovat lähtömaassaan oppineet. Luku- ja kirjoitustaidottomina maailmalle lähteneet olettivat perustavnsa kalifaattia jo aikoinaan. Ikävä kyllä nyt se on taas muutaman hallituksen lähempänä tavoitettaan.

Comments are closed.