Koti Uutisia Kotimaa Oulun kaupunki järjestää kaikille avoimen “turvallisuusinfon”

Oulun kaupunki järjestää kaikille avoimen “turvallisuusinfon”

25

Oulun kaupunki on tiedottanut, että se järjestää kaikille avoimen yleisötilaisuuden kaupungintalolla maanantaina 28.1. kello 9–12. Kaupungin sivuilla tapahtumaa kutsutaan turvallisuusinfoksi, ja siellä esiintyvät alustavien tietojen mukaan Oulun apulaispoliisipäällikkö Arto Karnaranta, Maahanmuuttoviraston apulaispäällikkö Raimo Pyysalo, Pohjois-Pohjanmaan ELY:n maahanmuuttopäällikkö Hanna Määttä sekä Oulun kaupungin maahanmuuton ohjausryhmää johtava sivistys- ja kulttuurijohtaja Mika Penttilä.

Tapahtuma tulee reaktiona Oulun maahanmuuttajayhteisössä paljastuneeseen pedofiiliskandaaliin. Oletettavasti tarkoituksena on manipuloida kansalaisia hyväksymään asiantila ja vakuutella maahanmuuttoasioiden olevan hallinnassa. 

Kyseessä kerrotaan olevan info- ja keskustelutilaisuus, jossa yleisö pääsee esittämään kysymyksiä viranomaisille. Kansallinen Vastarinta kehottaa Oulun ja lähialueen asukkaita osallistumaan tilaisuuteen.

Lähde: Oulun kaupunki

25 KOMMENTIT

 1. Eihän tuo ole “turvallisuusinfo” vaan “raiskausten” tai “maturikollisten” selittelytilaisuus.

  Toivottavasti sielä kerrotaan oululaisille miten tulet todennäköisesti raiskatuksi, missä tulet todennäköisesti raiskatuksi ja kenen toimesta. Myös samat kohdat ryöstäjen, pahoinpitelyjen ja huumeiden kohdalla. Eli, tiedät keneltä ostaa huumeita ja missä jotta tulet ryöstetyksi ja pahoinpidellyksi.

  Ja toivottavasti poliisi myös kertoo mitä Suomen rikoslain mukaisia rikoksia ei kirjata, ei tutkita tai ei haluta tietää. Ja että milloin ja missä poliisi valvoo. Ja milloin se ei valvo.

  Tällaisesta infosta olisi paljon enemmän hyötyä kuin sellaisesta jossa virkamiesten ja viranomaisten puolelta asioita selitellään parhain päin sekä vääristellään tosiasioita.

 2. Olispa kiva tietää että mikä on pikeesti jonkun maahanmuuttopäällikön tehtävänanto tai tavoitteet tilaisuuden osalta. Tai maahanmuuton ohjausryhmää (?) johtavan kulttuurijohtajan.

  Tai mitkä on duunin tavoitteet yleensä.

  Toivotaan nyt etteivät poloiset sano mitään turhan rehellistä ettei duuni lähde alta.

  Pahon olisi varmaan alkaa puhumaan rehellisesti siitä mihin nykyiset syntyvyystilastot ja haittamaahanmuuton määrät on Suomea viemässä 50-200 vuoden kukuessa, ja mitä tapahtuu lainsäädännölle ja hallitukselle kun maahanmuuttajat tulevat olemaan enemmistönä Suomessa.

  No, eivätköhän ne saa duuninsa pitää kunhan eivät suomalaiset ala keskustelun johdosta keltaisia liivejä päälle pukemaan ja kapinoimaan maahanmuuttopolitiikkaa vastaan

 3. Harmi ettei kiistäjä Kiiskinen pääse paikan päälle. Varmaan kotona piileskelee rotta kun ei osaa ottaa kantaa oikein mihinkään saati puhua. Mihin ihmeeseen me näitä pedaripuolustajia oikein tarvitsemme, sillä kansan on saatava pystyä puolustamaan maataan ja itseään ilman näitä ministerin marionetteja jotka toimivat omia vastaan. Odotan sitä päivää kun tilanne on sama kuin Ranskassa nyt ja sitten siinä ei enään paljon möröt ja möhkö auta.

  • Kukaan ei tule tekemään yhtään mitään. Tuonne tapahtumaan ei ole edes mitään hyötyä mennä. Katsokaa nyt mikä porukka siellä jöötä pitää. Nyt täytyy ottaa se laki omiin käsiin. Mutta, ai niin! Sehän on kielletty presidentin ja pääministerinkin toimesta, joten antaa olla. Eiköhän se nyt ole vain niin että islamistinen lastennussinta on hyväksyttävä maassa. Muutenkin jos mietitte hetken, mitä tapahtui samalla paikalla aiemmin, jossa Torniainen potkaisi runopoikaa… Ei ole laki enää pitkiin aikoihin ollut suomalaisen puolella. Hoitakaa asiat itse, välttäkää poliisia hinnalla millä hyvänsä, on minun ohje.

   Suomalaisten tulisi rankaista näitä yössä vaanivia muukalaisraiskareita ja runopoikia. Media ei taatusti edes kirjoittaisi niistä. Torniaisen tapaus sattui keskellä pääkaupunkia, keskellä päivää, joten siitä oli pakko kirjoittaa.

   https://mvlehti.net/2019/01/11/totta-vai-tarua-suomen-poliisi-ja-ns-valtamedia-pimittavat-todellisuutta/

   “Näyttää siltä, että poliisi ja niin sanottu valtamedia tiedottavat asioista vasta silloin, kun on päivänselvää ja vedenpitävää, että asiaa ei voi enää pidemmälle pimittää.”

 4. Tässähän on pari viikkoa vielä aikaa sitten nussia lapsia. Mitäköhän meinaavat saavuttaa tällä häppeniningillä? Kilistelläänköhän siellä avaimia ja heilutellaan taikalapasia?

 5. Tuo onkin sitten se viimeinen häpäisy koko haisevalle paskaläjälle, jonka “infon” pitäjät ovat saaneet aikaan yhtä selkeällä tyhmyydellään kuin pakkaspäivä sokeassa kommunistisessa ja globalistisessa fanaattisuudessaan. Eikä tuokaan vielä riitä, vaan paljon on se rahamäärä, joita nuo “kummisedän” ja macronin tyhjäpäiset hengenheimolaiset ovat saaneet lahjuksina, vokki -bisneksessä, “projekteissa” ja lopultakin Oulun kaupungin “luottamustoimissa” kertyvissä kokouspalkkioissa ja muusta “rahanpesusta” eli Oulun kaupungin veronmaksajien rahoittamana pimeinä tuloina, jotka ovat naamioidut päivänvalon kestäviksi luottamustoimiksi ja nk. “hankkeiksi” “Oulun kehittämiseksi” ja “tunnetuksi” tekemiseksi vaikkapa siellä Kuussa.

  • Muistaako Jussi vielä kun nussittiin Köpiksessä parkkipaikalla? Kirjoitin siitä pienen laulelmankin:

   ♫ Auton iskari se vain narahti, Jussi kun Finnin alla parahti… ♪

   • Katsopas vaan, antifan narkkarihinttari taas täällä muitten nikeillä pätemässä ja märkiä uniaan julkituomassa. Etkö ole vieläkään ymmärtänyt, että tämä ei ole pedohomppelien treffipalsta? Ja eikös sinun pitäisi pikemminkin valmistautua siihen Oulun “tiedotus”tilaisuuteen, puolustelemaan SETA-kaveriesi kanssa tekijöitä ja normalisoimaan harrastuksiasi?

    Paas nyt vielä muutama tappouhkaus taas kehiin, niin katsotaan, kiinnostuisiko joku samassa määrin kuin koulu-uhkauksien kanssa, niitten tekijäthän on narahtaneet jok’ikinen. Ihan niinkuin poikaystäväsi Oulusta joutui poseen, voi voi…

  • “Eikä tuokaan vielä riitä, vaan paljon on se rahamäärä, joita nuo ”kummisedän” ja macronin tyhjäpäiset hengenheimolaiset ovat saaneet lahjuksina, vokki -bisneksessä, ”projekteissa” ja lopultakin Oulun kaupungin ”luottamustoimissa” kertyvissä kokouspalkkioissa ja muusta ”rahanpesusta” eli Oulun kaupungin veronmaksajien rahoittamana pimeinä tuloina, jotka ovat naamioidut päivänvalon kestäviksi luottamustoimiksi ja nk. ”hankkeiksi” ”Oulun kehittämiseksi” ja ”tunnetuksi” tekemiseksi vaikkapa siellä Kuussa.”

   Sieltä tuli taas oikein kunnon Juha-ulostusta; löysää paskaa iso satsi.

 6. Onhan vihapuhe pahelmpi rikos kuin raiskaus, onhan se. Antaa kaikkien kukkien kukkia ja Suomi kuuluu kaikille. Kuuluuhan Suomi kaikille. Olkaamme Pride aikaansaannoksistamme.

 7. Ruotsissa PVL puhuu “Finspångista”, kun viitataan siihen tulevaisuuden kansantuomioistuimeen, joka jakaa oikeutta niille maanpetttureille, jotka nyt tekevät tiliä mediataloissa, kirkossa, Punaisessa Ristissä, Euroopan Investointipankissa, puolueiden johdossa ja ylipäätänsä kaikkialla, missä huorille maksetaan siitä, että he sallivat lastemme ja kansamme raiskaamisen.

  Tämä samainen Finspång tulee löytymään vielä Suomestakin ja silloin jaetaan oikeutta. Silloin lastemme avunhuudot kuullaan ja nämä kansanviholliset kuulevat nämä huudot viimeisenä asiana, jonka he kuulevat.

 8. “Nykyajan kovat asenteet kumpuavat pelosta.” Tuollaista sontaa yrittävät juutalaiset valemediat pakkosyöttää ihmisille päivä toisensa jälkeen. Itse olen sulkenut TV:n – tuon juutalaisen nurkkajumalan – sekä heittänyt roskalehdet pois jo vuosikausia sitten. Saunaa ja takkaa lämmittäessäni näen kuitenkin päivittäin otsikoita, jotka ovat Bilderberg-kokouksissa ohjeistettuja – niin pienestä paikallisläpyskästä suuriin mielipideautomaatteihin. Vanha hegemonia ja mielipidemonopoli ovat kuitenkin murtumassa ja valejournalismin linjoja onkin hiotutettu sionistien toimesta entistäkin räikeämmäksi valehteluksi! Kaikenlaisia maahantunkeutujien ja pakoloisten “pop-up-basaareja” ynnä muuta järjenköyhyyden hedelmää esitellään joka numerossa. Tämä parasiittien väitetty moniosaajuus on samaa kastia todenperäisyydessään “holokaustin” kanssa: molempia onkin median pakko tuputtaa lakkaamatta, jotta ihmiset saataisiin uskomaan niihin törkeisiin valheisiin. Pelkoa ja empatian puutetta tämä kaikki on valemedian mukaan. Minä pelkään vain sitä vääjäämättömän tuhon tietä, jolla kotimaani on. Suomalaisten empatian puutteesta johtuvat myös muslimien radikalisoituminen ja terrori-iskut?

  Valhetoimittelijat kehittelevät lehden turjakkeissaan vähintäänkin luovan mielenkiintoisia teorioita kansakuntaamme sekä koko sionistista EU-helvettiä kohtaavista ongelmista. Esim. Kansallisen Vastarinnan jäsenet, tukijat tai heidän aatemaailmansa jakavat ovat kaikki automaattisesti syrjäytyneitä, kouluttamattomia ja tuosta aiemmin mainitusta “pelosta” ja “hädästä” kärsiviä. (Haitta)maahanmuutton vastustaminen on siis vain nuorten miesten hätähuuto omasta pahoinvoimisestaan! Sanoja laitetaan isänmaallisten, kansallismielisten ja kansallissosialistien suuhun surutta ja uutisia keksitään suoraan omasta päästä. Tämä on sitä valalla vannottua parempaa journalismia! Itse en ainakaan huomannut nk. “hippejä” tai muitakaan habitukseltaan fatta all-starsilaisia Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen marssilla Helsingissä 6.12. Päinvastoin – kovin skarpin näköistä ja oloista porukkaa oli liikenteellä: mm. suomalaisia, venäläisiä ja ruotsalaisia.

  Juutalainen roskalehdistö toistaa myös kehitysmaalaisten ehdottomasti meille suoman rikkauden ja holokaustivalheiden lisäksi erästä kolmatta asiaakin: nimittäin omaa rehellisyyttään ja oikeanlaisen, totuudenmukaisen journalismin tekemistä. Kyllä, tätä on joka läpyskässä ja tötterössä, olen huomannut sivuja tulisijaan tunkiessani. PISA-tulosten laskemisen syytä nämä omaa “totuuttaan” toitottavat saunansytykkeet eivät kuitenkaan suostu kertomaan eli maahantunkeutujien ynnä muiden loisten jälkikasvun suoranaista älyllistä alikehittyneisyyttä! Suomeen importoidaan saastaa: lähi-itäläisten paikallinen “peruskoulutus” kestää 11-vuotiaaksi asti eli se vastaa Suomen viidettä luokkaa nimellisesti. “Korkeastikoulutetut” iranilaiset käyvät koulunsa tuohon asti n. 90%:sesti. Afgaaneilla vastaava luku on vain n. 25%. Suomeen roudataan vielä kaiken lisäksi ovelasti Afganistanin tadzikeja, uzbekeja ja turkmeneja, jotka ovat mongoloideja ja joita on maassa 13,5 miljoonaa. Meillä on tilaa – vai miten se menikään… Toimeentulo ja leppoisat päivät taataan näille syöpäläisille omalta kansalta leikkaamalla aina vain rajummalla kädellä.

  Junat ajavat ohi asemalla, bussit ja posti eivät kulje, veroja nostetaan, palkkoja pienennetään. Asioista ei saisi valittaakaan, eikä varsinkaan kaikkien kurjuuksien todellista aiheuttajaa – juutalaista korollista velkrahaa yksityispankeilta – saisi mainita. Moni kohdistaa vihansa vain näihin elintasoturisteihin, jotka ovat globaalin eliitin pelinappuloita. Mutta terve rasismi ja muukalaisviha ovat toki ne voimavarat, jotka juuri ovat meidät itsenäisinä pitäneet! Meidät mykytetään, orjuutetaan ja lopulta tapetaan meidän omassa maassa, meidän omilla rahoillamme. Milloin suomalainen nousee sortoa vastaan? Eikö meillä vielä mene tarpeeksi huonosti? Sitten vasta kun se viimeinen, tappava sopimus turkkilaisten ja juutalaisen Erdoganin kanssa on tehty? Liian myöhäistä.

 9. Eipä tee “radikaali” SVL yhtään mitään vaikka lapsia raiskataan ja ihmisiä tapetaan. Itse erosinkin jo järjestöstä. Tuli silloin jo ensimmäisellä itsenäisyyspäivän marssilla fiilis, että siihen meidät aseteltiin siististi riviin valokuvattaviksi ja huutamaan iskulauseita, joista meidät voidaan tuomita vihapuheesta myöhemmin jokainen määräämättömäksi ajaksi vankeuteen.

  Itsepuolustus=pahoinpitely ja hätävarjelun liioittelu=törkeä pahoinpitely tai tapon yritys. Muistakaahan olla varuillanne. Kukaan ei pidä teidän puolia täällä.

 10. Junes, kiitos vaikeista kysymyksistä tilaisuudessa jo näin etukäteen!

 11. Todellisia syyllisiä ja kansanvihollisia ovat ne ns. eliitin huorat, jotka seisovat tämän helvetin takana ja suu maireana omasta “hyvyydestään” usuttavat lapset näiden raiskaajien syliin. Kansaa pitää informoida juuri tästä. Kuka on syyllinen? Mikä instanssi? Mitkä viranomaiset, niin paikallisesti kuin valtakunnan tasolla?

  Raiskaavat rikolliset ovat ja jäävät vain rikollisiksi ja rikolliset saavat vapaassa, oman kansan hallitsemassa maassa rangaistuksensa ja oppivat hyvin nopeasti, että rangaistus on äärimmäisen ankara.

  Kun kansan kanssa puhuu, pitää muistaa mainita ne tahot, jotka ovat HYÖTYNEET raiskaajien täälläolosta: ministerit, Euroopan Investointipankin varapääjohtajat, juopot junckerit, Punaisen Ristin pomot, piispat, eri puolueiden huorat jne.

  Jos liike alentaa itsensä suoraan väkivaltaan maahanmuuttajia vastaan, kaiken takana seisova globaali sionisti soroksineen voittaa.

  Väkivaltaa, tavalla tai toisella, tuskin voi enää välttää, mutta jos sille on tarvetta, sen kohteet ja sen motiivit on syytä harkita tarkoin ja rohkenen olla sitä mieltä, että tilanne ei ole vielä tämä. Ja rohkenisin olla myös sitä mieltä, että sellaisen tahon ei pitäisi olla liikkeellä liikkeen nimissä.

  Toisaalta pitää muistaa, että nämä globaalieliitin huorat Suomessa ovat jo tarttuneet väkivaltaan. Näitä raiskattuja lapsia vastaan on hyökätty väkivallalla ja Euroopan Investointipankin irvistelevät “varapääjohtajat” twiitteineen ovat olleet paikalla, kun lapsi huutaa apua. Ministeri, joka tarjosi omaa asuntoaan raiskaajille, oli paikalla, kun raiskattu hädissään otti henkensä.

  Lasten kiduttamisen siunasi piispa, joka sokeasti seisoi pahan maahantulon takuumiehenä ja toimittaja valehdellessaan sotki kätensä raiskatun veriseen loppuun.

  Me tiedämme tämän ja meidän tärkein tehtävämme on saada kansa tietämään tämän. Kun kansa herää niin ns. väkivaltaa ei tarvita, jaetaan vain oikeutta.

  • “SVL — Radikalisoituvan Suomen uutiset”

   Se siitä. Joo, eiköhän jokainen tiedä jo ettei SVL tee todellisuudessa mitään raiskausaaltoa tai mitään muutakaan vastaan.

   • SVL on aivan tasan yhtä radikaali, kuin “natseja vastaan” -tarroja liimailevat pikkulapset ja jälkeenjääneet naiset. Siinähän odottelette seuraavia vaaleja ja neljän vuoden uutta kusetusta samalla kun ihmisiä teurastetaan islamin nimeen ilman sen kummempia tuomioita ja lapsia nussitaan sekä tartutetaan ties millä taudeilla. Mitään ei tule koskaan tapahtumaan tässä maassa. Siinä Mykkänen oli täysin oikeassa. Suomalainen ei tee koskaan mitään.

    Voisitte alkaa täällä vaikka tosissanne kampanjoida “kortsut pakollisiksi muslimilastenraiskaajille” -aloitetta. Tuota linjaa korkeintaan on porukan ideat täällä. Säälittävää porukkaa. Hetken kun katselee mielenliikkeiden tasoa ja hengen heikoutta täällä, niin voi vain todeta tämän maan ansaitsevan kaiken tämän paskan.

    Onnea tulevalle vuodelle, “radikaalit”! Muistakaa liimailla tarroja enemmän kuin “natsien” vastustajat – niin se sota voitetaan!

   • Tuore uutinen: nyt on Helsingissä nussittu lapsia myös. Tekeekö kukaan mitään? Missä suurmielenosoitus? Lisää poliiseja tulee palkata, niinhän se ongelma ratkaistaan tietysti. Maahantunkeutujille täytyy myös alkaa jakaa kondomeja, niin saavat harrastaa turvaseksiä lasten kanssa.

  • Nimim. »ValHalla» on mädättäjä. Näitä raasuja tälläkin sivustolla riittää. Kytät keräilevät myös kyrvät kovina IP-osoitteita, ottavat kuvat talteen marsseilta ym. kivaa.

   Meidän “päättäjät” eivät oikeasti päätä yhtään mistään. Vain joku em. nimimerkin kaltainen idioottivasikka voi moista edes kehdata väittää!

 12. Nain on. Sivistysvaltio tarjoaa opettajiensa ja johtajiensa johdolla lapsemme raiskattaviksi. Pikkurikollinen on toimiana tälläinen. Moraaliton ja epäluotettava. Ahne ja perverssi. Systeemi täysin tuhottu ja sopuli odottaa lääkittynä kuolemaansa.

 13. 2017 poliisin tietoon tuli 2410 seksuaalirikosta. 550:ssä tapauksessa tekijä oli iPhone-“pakolainen” tai jokin muu moniosaaja. Tuo tarkoittaa että 22,8 % kaikista raiskauksista oli värähtelevää rikastusta uuteen, yhdentyvään Eurooppaan pyrkivässä Suomessa. 28,4 % raiskauksista oli samojen kirurgien ynnä insinöörien keppostelua pedo-Mohammedin jalanjälkiä seuraillessa. Suurin osa iloisesta, tuotteliaasta poppoosta olivat irakilaiset, afgaanit ja somalit – tuossa järjestyksessä. Vaikka he muodostavat vain 0,47 %:n suuruisen osan kokonaisväestöstä… Toki jokainen ruskea ja musta on liikaa tässä maasta, jos minulta kysytään. Tuon määrän olisi pitänyt laskennallisesti suorittaa vain 12 kpl näitä rikoksia – ei 550 kpl! Toki tuo 12:kin on 12 liikaa, ainakin minun mielestäni. Joillekin taitaa olla ihan hyväksyttävä luku se.

  Islamin lain mukaan tuntuvat saavan jo tuomiotkin tässä maassa: vai miltä kuulostaa 6 kk ehdollista lapsennussimisesta? Ei mielestäni yhtään miltään. Itse tuli ajettua kännissä autolla 20 vuotta sitten ja siitä tuli ehdollista jonkun verran. Eli ei nyt aivan hirveän vakavasta rikoksesta puhuta missään tapauksessa.

  Tätä vauhtia ei mene kauaa, kun ruskeiden ja mustien määrä kasvaa Suomessa miljoonaan ja sitten kahteen. Jossakin vaiheessa suomalaisten ja kunniakansalaisten jakauma on 50/50. Sitten suvakit kelaavat että nyt uussuomalaiset ainakin voivat raiskata ja rötöstellä rauhassa, sillä heitä on niin paljon, ettei lukemia voi verrata mitenkään suomalaisten tekemiin rikoksiin. Jotakin tuollaista “logiikkaa” voisi suvakeilta ehkä odottaa? Toki kunniakansalaisten tekemät raiskaukset ja muut rikokset kasvavat raketin lailla lukumäärällisesti heidän kasvavan kokonaismääränsä mukaan, mutta tuskin vassarin järki riittää moiseen oivallukseen, kun pitää miettiä hiilijalanjälkeä, sosiaalisen median haasteita ynnä kampanjoita, Flow-festivaaleja ym. tärkeää.

  PS:n aikana olemme nähneet kotimaamme rajojen avaamisen, hyvinvoinnin lopullisen tuhoamisen ja ennätysmäisen velkaantumisen niin valtiollisesti kuin yksityisestikin.

Comments are closed.