Koti Uutisia Oululaiset eivät lämmenneet turvapaikanhakijoiden tueksi järjestetylle konsertille

Oululaiset eivät lämmenneet turvapaikanhakijoiden tueksi järjestetylle konsertille

4
Oulussa oleskelevat "turvapaikanhakijat" eivät lämmitä paikallisten mieliä.
Oulussa oleskelevat “turvapaikanhakijat” eivät lämmitä paikallisten mieliä.

Ouluun oli suunniteltu helmikuussa Saman taivaan alla -hyväntekeväisyyskonserttia, mutta se jouduttiin siirtämään kevätkesälle. Konsertilla olisi kerätty varoja maahanmuuttajien hyväksi tehtävään työhön.

Miksi konsertti peruttiin ja siirrettiin tulevaisuuteen?

“Yksinkertaisesti siitä syystä, että lipunmyynti ei vetänyt yhtään. Meille olisi tullut konsertista niin isot kulut niissä isoissa tiloissa, että katsoimme parhaaksi kaikkien osapuolten kanssa yhteisymmärryksessä perua konsertin. Kuluja ei olisi saatu lähimainkaan peittoon”, kertoo Oulun kaupungin yhteisötoiminnan päällikkö Pasi Laukka.

“Ehkä yhteiskunnallinen ilmapiiri ei ollut nyt otollinen tällaiselle tapahtumalle”, lisäsi Laukka.

Paljonko konserttiin pitäisi tulla ihmisiä, jotta 18 euron lippumaksuilla kulut peittyisivät ja jäisi jotain lahjoitettavaksi hyväntekeväisyyteen? “Muutama sata olisi hyvä luku.”

Konsertti piti alun perin järjestää lauantaina 13. helmikuuta. Sitä on nyt suunniteltu kevätkesälle, mutta mahdollisesti pienemmässä tilassa kuin Oulun Areenalla.

Lähde: MV-lehti

4 KOMMENTIT

  1. Hyvä Oulu. Kaikkea tällaista on boikotoitava. Emme ole enää jatkossa se hiljainen enemmistö, vaan helvetin äänekäs enemmistö. Nyt on tullut aika.

  2. Kun usko ihmisiin menee….leimahtaa Saksassa pakolaisile suunnattu hotelli poroiksi tai konserri peruuntuu. Nauroin.

  3. Ei ollut ilmaiskonsertti kuten hesassa taannoin. Joten ei ole ihme, kun ei lipun ostajia. Kuka maksaa oman maan valloituksesta?. Vain ahneet politikot myy kaiken ja kääntää takkinsa kuten Soini.
    Edelleen on poikotissa hesan tapahtumaan osallistuneet “artistit”.
    Tero Vaaraa kannattaa kuunella….

  4. Tiedä siitä ideoiden antamisesta idiooteille, mutta Madonna “ilmaiskeikalle” ja valtio maksamaan, niin johan tulisi unelmaa kaikkiin reikiin ja kovaa! Ainakin 200 000 suvaitsevaista, parempaa ihmistä tulisi paikalle. Ei saa toteuttaa.

Comments are closed.