Koti Uutisia Kotimaa Oululainen nettipoliisi puolusti Esikoto-hanketta ennen pedofiiliringin paljastumista

Oululainen nettipoliisi puolusti Esikoto-hanketta ennen pedofiiliringin paljastumista

28

Oulun maahantunkeutujayhteisön pedofiilirinkiä tutkivan varakaupunginvaltuutettu Tiina Wiikin mukaan paikallinen poliisi on puolustellut Esikoto-hanketta, jossa valkoiset pikkulapset on pakotettu kanssakäyntiin aikuisten siirtolaismiesten kanssa.

Jo kahden pedofiilirinkiin kuuluneen raiskaajasiirtolaisen tiedetään osallistuneen Esikoto-hankkeeseen. Useat oululaiset vanhemmat ovat olleet raivoissaan monikulttuurisuushankkeesta, jota on verrattu jopa parittamiseen.

Ahkerana kansallismielisiä vainoavana nettipoliisina tunnettu keskustapuolueen valtuutettu Lauri Nikula ehti puolustella julkisuudessa Esikotoa ennen kuin pedofiiliringin yhteys hankkeeseen paljastui. Tapaus on ollut erittäin nöyryyttävä kaikille oululaisille monikulttuurisuuslobbaajille.

Wiik yritti pyytää Nikulalta Twitterissä kommenttia pedofiilivyyhtiin liittyen, mutta poliisi ei vastannut. Myös muut Esikoto-hankkeen tukijat ja aktiivit ovat yrittäneet vähin äänin vältellä vastuutaan järkyttävien uutisten jälkeen.

Lähde: Tiina Wiik

28 KOMMENTIT

 1. Hieno mies pitää rukoilla että korkea arvoisten poliisien äpärät saavat saman kohtelun rikastuttajilta!!

  • Eli lapset ovat syyllisiä vanhempiensa tekoihin? Sallisit näiden ihmisten lasten raiskaamisen. Oli käsityksensä, että PVL ja yleensä kansallissosialistit pyrkivät suojelemaan kaikkia kansalaisia, ainakin lapsia.

   • “Lauri Nikulat” ja muut globalistit eivät ymmärrä raiskattujen tuskaa ennen kuin kokevat jotakin vastaavaa omalla kohdallaan. Jos silloinkaan, kuten Ami Biehl tapaus osoittaa.

    Tämä on sota.”Lauri Nikulat” ovat vihollisen puolella ja itse ovat vihollisia. Kun sodassa tulee uhreja, mieluummin osuu viholliseen JOKA ITSE OSALLISTUU RAISKAAJIEN MAAHANTUONTIIN JA SUOJELUUN.

    Tämä on agraarikysymys, eli kysymys maasta: kuka kuoppaa maahan ketä. Joko globalistit tappavat valkoisia (kuten Kalergi-suunnitelma ehdottaa) tai valkoiset onnistuvat puolustautumaan ja silloin globalistit häviävät. Kompromissia tässä ei voi olla, koska kompromissi tarkoittaa valkoisten hävittämistä.

 2. Eivät olleet siirtolaisia vaan turvapaikanhakijoiksi tekeytyviä maahantunkeutujia.

 3. Hitto että tämän elintasoshoppailun ympärille kehittyy mitä uskomattomampia huuhaa projekteja!
  Kuinka helvetisti rahaa annetaan näille mukamas kotouttajille?
  Ensisijainen tavoitehan olisi saada nämä loisijat takaisin kotiinsa!
  Pellejä meillä päättäjinä….

 4. Kun kerran oikein valtiovallan rahoillakin on todistettu miten kaarnaenet tulevat tuottamaan miljoonia ja poistamaan työttömyyden, niin eiköhän olisi aika kaapata tämä tuottoisa liiketoimi suomalaisten käsiin. Meillä on nimittäin veneen veistosta paljon pidemmät perinteen kuin noilla. Ja erityisesti kaarnaveneen veistosta.

  Ehkä Orpo ja Katainen yhdessä Stubin kanssa toimivat kanainvälisinä markkinoijina, kun ne Sipilänkin kanssa reissaa ulkomailla veronmaksajien rahoilla koko ajan.

  Mietin tässä että nyt kun valtio on ottanut käyttöönsä työttömiä kurittavan aktiivimallin, niin kelpaiskohan niille aktivoitumiseksi se että veistelisi päivät karnaveneitä? Silloin pystyisi todistamaan että on aktiivinen ja että tulotalouden huonous johtuu vain huonoista markkinoijista.

 5. Vähänkin perverssiä arabikulttuuria tunteva tajuaa, kuinka koko Esileikkikotoidea on täysin sairas ja toteutuskelvoton, mutta suvakkimaailmassa kaikki muut paitsi valkoiset heterot ovat enkelitä, jotka eivät tee pahaa kärpäsellekään. Se, että tällaisia suvakkeja on nykyään poliisissa, on enemmän kuin valitettavaa. Tahtoo Reinikaiset takaisin.

  • No Älä nyt. Onhan se tosi kiva idea parittaa aikuisia rotumuukalaisia ja Suomalaisia pikkulapsia valtion ja PolPon tuella.

 6. Pedofiilipuolustaja Nikula(kuuluuko tämä näihin suvakkinikuloihin)huomaa jonain päivänä kymmenen kuunerin hoonatessa väkivalloin hänen pakoputkeaan tai lapsiaan ihmettelee miksi kukaan suomalainen ei tule auttamaan. Eikä tulla. Tää pedarisuojelija on aivokuollut botti bittiavaruudessa.

 7. Kansanpetturi.! Juutalaiset,Romanit,Afrikkalaiset,Lähi-Itäläiset ,Aasialaiset,Homot,Vammaiset ja mielisairaat ,Jehovan todistajat,sosialistit,Kanta-Suomalaiset miehet ja naiset.,(Eurooppalaiset)Kommarit ja vihreät ja RKP ovat rikollisia..!!

 8. Poliisi ja keskustalainen Oulussa. Miksi asioista vaietaan? Suojellaanko poliisia vai keskustaa ehkä molempia. Onko Oulussa myös laajempikin lastenhyväksikäyttö kulttuuri? Haiskahtaa vähän siihen suuntaan.

 9. Mies.tän mummon silmään poikanen jolla vielä paljon opittavaa elämästä . pikkasen enemmän elämänkokemusta ja sitten vasta avaa suunsa,näin se on aina menny,paitsi nykyään .

 10. Minulla on mennyt usko poliisiin, pidän heitä kansan pettureina poliittisoituneina sekä EU:n etua ajava palkka armeija. Olen valmis käyttämään aseita suojellaakseni perhettäni ja itseäni sillä poliisi on meidän vihollinen.

 11. Olen puhunut useamman poliisin kanssa näistä demlan aivopesemistä “poliiseista”, he ovat olleet samaa mieltä että näihin ei voi luottaa. Poliisissa on sama meno kuin armeijassa, ruskeakielisillä ura etenee parhaimmin. Sisäasiainministeriö joka johtaa poliisia on täysin demlan miehittämä. Demla pitäisi lailla kieltää ja siihen kuuluvat erottaa viroistaan. Neuvostoliitto ja itä,-blokin maat romahti, Neuvosto-Suomi jatkaa, nimi on parantunut Neuvosto-Hölmöläksi.

 12. Nikula hei. Nyt on paras aika tulla esiin. Kaikki haluavat kuulla sun kommentit. Ole mies eikä marjanpoimija. Kerro isoista tunteistasi. Avaudu.

  • Nikula aa. Sua pyydetään kertomaan totuuksia tästä lapsi/mamu ideasta. Ole mies ja tule mukaan keskusteluun.

 13. 9tää on Suomessa surullista kun muuallakin suomessa leikitään hyväntekijöitä ja hilataan kouluihin ja päiväkoteihin vierastaistelijoita kysymättä vänhempien mielipiteitä…………….sitten kun tulee jotain vastoinkäymisiä niin kukaan ei ole vastuussa mistään ja kukaan ei oikeen tiedä mitään……….

 14. “Vanhempi konstaapeli”!?!?!?

  Kersahan tuo on! On selvää, että tämä sivutoiminen “puhemies” on osavastuussa tapahtuneisiin lasten raiskauksiin Oulussa ja kaikki hänen aate veljensä eli Suomen Polpo, joka peittelee muslimien “jätöksiä” kuin parhaimmatkin villieläimet ja pesevät vielä “kotipoikien” pyykitkin hohtavan valkoisiksi valtamedian kanssa. Eipä ihme, että Oulun poliisi ja varmasti koskien koko Suomea, tulevaisuudessa kerrotaan vielä vähemmän “rikosuutisia”, koska niissä osallisina ovat he itsekin kanssa rikollisina syytettynä kansan harhauttamisesta ja rikoksen kätkemisessä. Unohtamatta tietenkään tämän “arabialaisen poliisikokelaan” “hukkaamista” Saksassa niin köpelösti asiaa hoidettuaan, että juosten kustustustukin olisi ollut primääri arvoista poliisityötä, mutta ymmärrettävästi vihapuheen tsiikaaminen ja erinäisten “klanipäiden” aiheuttama uhka kommunistiselle utopialle on se keihäänkärki, jolla mennään kohti helvetin syövereitä, koska vain rahalla on väliä. Mutta jokainen on meistä kuolevainen, eikä yksikään juoppohullu komissaari voi siltä pelastaa silloin kun muslimien kalenterissa lukee se päivämäärä, jolloin vääräuskoiset tulee teurastaa, koska se on helppoa kuin lasten leikki, sillä hyväuskoiset idiootit ovat tasoittaneet heille tien sotaan Euroopassa, jonka kaltaista ei ole vielä maailma nähnyt eikä tule näkemään sen jälkeen, sillä niin suuri on Euroopan kerman ja korruptio herrain tyhmyyden kaihi ja kykenemättömyys nähdä se mitä tuleman pitää, koska he eivät ymmärrä muuta kuin rahan ja rikkauksien määrän, eivätkä tunnusta mitään muuta arvoa maailmassa. Raiskatut tytöt, naiset ja pojat eivätkä mitkään Euroopan kansakuntien kärsimykset ja tuskan huudot eivät kuulu heidän korviinsa, sillä ne ovat kuurot kaikelle elämälle ja aidoille eurooppalaisille arvoille sekä kansallisvaltioiden tuomalle onnelle tavallisille ihmisille, koska sitä ei voi myydä, eikä sillä voi ostaa ja maahan kaivamalla se ei maassa säily vaan maatuu pois aikojen saatossa luidenkin jauhautuessa jauhoksi, joka rikastuttaa vain maaperää, muttei heitä se on se ainoa asia, joka saa heidän silmänsä täyteen kyyneleitä ja huutamaan tuskasta ja kivusta syystä, että he huomaavat olevansa köyhiä kuin Mumbain ryysyläiset Intiassa.

 15. Hiukan noloahan tuo on, mutta tyypillä on jo varmaan joku vastaava hanke vähintäänkin suunnitteilla…

 16. Pudottakaa ykkösellä. Mittarit ovat nyt punaisella. Matupaska pois vesijohtovedestä. Kiitos.

Comments are closed.