Koti Uutisia Kotimaa Oula Silvennoinen: ”Antifa ei ole vasemmistoa”

Oula Silvennoinen: ”Antifa ei ole vasemmistoa”

4

Tutkijana esiintyvä poliittinen aktivisti Oula Silvennoinen julisti vastikään Twitterissä, että äärivasemmistojärjestö sekä kattokäsitteenä tunnettu Antifa ei ole vasemmistoa. Silvennoinen tunnetaan itse esimerkiksi Vihreiden jäsenenä.

Keskustelu sai alkunsa, kun kansalaisaktivisti Tuukka Kuru lisäsi sarjakuvan, jossa vitsaillaan kapitalistimiljonäärien ohjailevan sitä, mitä vasemmisto milloinkin haluaa. Kuvassa ei ollut minkäänlaista mainintaa juutalaisista, mutta Holokaustin uhrien muisto ry:n entisen puheenjohtajan antisemitismitutka värähti ja Silvennoinen tulikin heti kommentoimaan Kurulle besserwisseröiden ”juutalaisista salaliittouskomuksista.”

Keskustelu jatkui ja sen aikana selvisi, että historiaa punaisesta näkökulmasta uudelleenkirjoittavan Silvennoisen mukaan Antifa ei edusta vasemmistoa. Silvennoinen myös halusi tietää, keitä ovat nämä vasemmistoa tukevat miljonäärit, joihin sarjakuvassa viitattiin. Hän ei ilmeisesti ole koskaan kuulkut esimerkiksi juutalaisesta talousrikollisesta George Soroksesta, joka tukee Open Society Foundation-järjestönsä kautta vasemmistoa ympäri maailmaa.

Silvennoinen on vakiokasvo Ylellä, jossa hän saa palstatilaa ikään kuin neutraalina äärioikeistoasiantuntijana, vaikka hänen poliittiset näkemyksensä ja yleinen moraaliposeeraus on täysin avointa tietoa. Hän on esimerkiksi ollut eduskuntavaaliehdokkaana Vihreiden listoilla viime keväänä.

Lähde: Twitter

4 KOMMENTIT

  1. “There is no proletarian, or even a communist, movement, that has not operated in the interests of money, and for the time being permitted by money – and that without the idealisti Among its leaders having the slightest suspicion of the fact.”

    – Oswald Spengler

  2. Vihreätkin ovat oikeasti RUSKEITA.

    Tuukka Kuru – hihihi, tirsk. Saako nauraa?

  3. YLE ON YLEISVASEMMISTOLAINEN, KUTEN TOVERI J. RICHT TAANNOIN TOTESI.

Comments are closed.