Koti Uutisia Oslolaiset Vastarintaliikkeen aktivistit jakoivat ruokaa ja joululahjoja kodittomille

Oslolaiset Vastarintaliikkeen aktivistit jakoivat ruokaa ja joululahjoja kodittomille

5

Vastarintaliikkeen aktivistit Norjan 1. ryhmästä suorittivat lauantaina avustusaktivismia Oslon keskustassa vähäosaisten norjalaisten auttamiseksi. Heitä järjestelmä ei kykene eikä edes halua auttaa, vaan se on pettänyt nämä ihmiset täysin. Järjestelmä, joka pitää kaikkea ja kaikkia muita tärkeämpinä kuin omaa kansaansa.

Kansallissosialismin ja kansankokonaisuuden hengessä Vastarintaliike halusi puolestaan tehdä sosiaalisesti heikossa asemassa olevien pääkaupunkilaisten joulusta edes jonkin verran paremman. Auttamisen lisäksi he saattoivat valaista ihmisiä järjestön kansallissosialistisesta politiikasta ja näkemyksestä tulevaisuuden Pohjolasta.

Aktiviteettia jatkettiin useiden tuntien ajan. Ulkona pakkasessa värjötteleville kodittomille jaettujen lämpimien vaatteiden sekä joululahjojen lisäksi tarjolla oli porsaan grillikylkeä, lämmintä keittoa sekä glögiä ja piparkakkuja. Aktiviteetin aikana ihmisten kanssa käytiin monia mukavia keskusteluja, ja selvää oli, että Vastarintaliikkeen aktiviteettia arvostettiin. Vastarintaliike lupaa Norjassa järjestettävän tulevaisuudessakin kyseistä toimintaa!

Vastarintaliikkeen norjankielinen verkkojulkaisu Frihetskamp kirjoittaa seuraavien kuvien heikkolaatuisuuden johtuvan siitä, ettei aktivistien kamera kestänyt tuntien pakkasessa oloa. Frihetskamp kirjoittaa edelleen, että aktiviteetista julkaistaan myöhemmin video, mikäli sen laatu on hyväksyttävän tasoinen.

Lähteet: Frihetskamp.net, Nordfront.se

5 KOMMENTIT

  1. Hieno homma! Varsin kunnioitettavaa toimintaa, joka nousee jonnekin niin korkealle, että siellä Enkelitkin lentävät.
    Jouluisen ajan vuoksi en sano tämä enempää, mutta oletan että moni muukin sen ymmärtää mihin tätä vertaantuu.

    • No Kreikassahan Kultaista aamunkoittoa kiellettiin auttamasta pelkästään kreikkalaisia, koska rasismi. Toki pelkästään ulkomaalaisille tarkoitettua avustustoimintaa ei ole kielletty. Ranskassa joku anti-islamistinen ryhmä joskus jakoi sianlihasoppaa ihmisille ja rasismiahan sekin oli. Sanoisin itse että nälässä olevaa ihmistä ei paljoa kiinnosta onko sopassa sianlihaa tai onko apu tarkoitettu ainoastaan kantaväestölle, vaan se että saa leipää pöytään. Valtio sen sijaan vihaa omaa kansaansa ja haluaa kieltää avun.

Comments are closed.