Koti Uutisia Oslo Priden vastaista toimintaa Norjassa

Oslo Priden vastaista toimintaa Norjassa

8

UK_anti-pride-oslo

Aktivisteja Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen norjalaisen osan 1. ryhmästä jalkautui viime viikon aikana kaduille levittämään järjestön sanomaa ja vastustamaan tämän vuoden osalta kansa- ja perhevihamielistä viikon kestänyttä Oslo Pride -festivaalia.

Lukuisia Vastarintaliikkeen kylttejä pystytettiin Oslon keskustaan ja myös niihin kaupunkeihin, joihin festivaalinjärjestäjiä kokoontui. Viikon aikana levitettiin myös pinoittain tarroja.

Monta sateenkaarilippua takavarikoitiin ja tuhottiin, ja kansanvihamielistä propagandaa poistettiin katukuvasta. Eräs aktivisti huomasi aktiviteetin aikana ohikulkijan yrittämässä repiä pois Vastarintaliikkeen propagandaa, ja hän sai kuulla kunniansa. Aktiviteetti lopetettiin symboliseen lipunpolttoon.

Kuvia viikolta:

UK_anti-pride-oslo2

UK_anti-pride-oslo5

UK_anti-pride-oslo6

Lähteet: Frihetskamp.net, Nordfront.se

8 KOMMENTIT

  1. Hienoa! Homolobby on yksi kulttuurimarxismin vastenmielisimpiä ilmiöitä.

  2. Liekkien väri sopii niin kauniisti yhdessä sateenkaaren värien kanssa.

  3. Hienoa, hyvä! Homoja on aina ollut ja tulee aina olemaan, mutta tämmöinen hippaheikkien tuputus alkaa jo tulla korvista ulos. Lapsia erityisesti pitää suojella tällaiselta Pride-tyyliseltä toiminnalta.

  4. Sitä paitsi mitä prideä siinä on että kuljetaan tissit ja p*rseet paljaana ja pervoillaan julkisesti? Ei mitään, se on SAIRASTA ja VASTENMIELISTÄ.

    • Osaisitko kertoa, missä on kuljettu tissit ja p*rseet paljaana? Muualla kuin mielikuvituksessasi? Manboobseja ei lasketa, joskin mielestäni miehet(kin) – ihan suuntautumisesta riippumatta – voisivat pitää paidan päällään julkisilla paikoilla.

Comments are closed.