Koti Uutisia Ortodoksinen rabbi hylkäsi perheensä ja lapsensa muuttaakseen sukupuoltaan

Ortodoksinen rabbi hylkäsi perheensä ja lapsensa muuttaakseen sukupuoltaan

3
Abby Stein/rabbi Yisrael.

Ortodoksijuutalainen rabbi Yisrael kasvoi hasidilaislahkoon kuuluneessa perheessä New Yorkissa Brooklynissä, joka tunnetaan suuresta juutalaisedustuksestaan. Hän vertaa hasidien keskuudessa kasvamista kasvamiseen rinnakkaisyhteiskunnassa ilman Internetiä, TV:tä ja musiikkia. Naisten ja miesten välillä vallitsee segregaatio, ja englannin kieltä ei käytetä ollenkaan.

“Kasvoin New Yorkissa vain maantieteellisesti, mutta kulttuurillisesti kasvuympäristöni muistutti 1700-luvun Itä-Eurooppaa”, kertoo Yisrael.

Tässä ympäristössä olikin luonnollista alkaa rabbiksi. Yisraelin perhe järjesti hänelle avioliiton, josta hänelle on syntynyt yksi poika. Yisrael kertoo kuitenkin tunteneensa pienestä lapsesta asti, ettei hänen “sukupuolinen identiteettinsä ole aivan kohdallaan”. 20 vuoden iässä hän pääsi käyttämään Internetiä ensimmäistä kertaa ja googlasi tuolloin sanat “poika, josta tuli tyttö”. Tällöin hänelle avautui “aivan uusi maailma”.

Sukupuolisesti kieroutunut Yisraelin netistä löytämä yhteisö sai hänet lopulta rikkomaan välit vanhempiinsa ja eroamaan vaimostaan “vaihtaakseen sukupuoltaan”. Tänä päivänä Yisraelin nimi on Abby Stein, ja hän on kertomansa mukaan nyt löytänyt yhteisönsä sekä “rakkaudellisen parisuhteen”. Voi siis todeta kulttuurimarxismin osuneen tällä kertaa perustajiensa omaan nilkkaan.

 

Lähteet: Nordfront.se, CNN

3 KOMMENTIT

  1. Sisäsiittoisuus on vaarallinen elementti kun aikaa kuluu. Ajan kanssa pienistäkin ongelmmia kasvaa suuria.

  2. Jutkut vouhkaavat tuostakin mädättääkseen valkoisen kristityn rodun tai ylipäätään kaikki ne jotka edes löyhästi tuota uskontoa suostuvat tunnustamaan.
    Piru perii tämän jutkun, siitä uskallan olla varma. Juutalaisuus ei ole kaikki voipa vakuutus, joka turvaa syntyperäisen “jaloilleen putoamisen”. Omapa on vaatekaappinsa.

Comments are closed.