Koti Uutisia Aktivismi Örebron koomiset antifasistit

Örebron koomiset antifasistit

8

Pohjoismainen Vastarintaliike suoritti äskettäin onnistuneen katuaktivismin Örebron kaupungissa Ruotsissa. Paikalle oli saapunut ryhmä paikallisia antifasisteja, jotka tarjoilivat niin paikalla olleille aktivisteille kuin ohikulkijoille runsaasti komiikkaa.

Katso alla oleva video. Suosittelemme, ettette juo mitään videon aikana, jotta ette purskahda näytölle nauraessa.

8 KOMMENTIT

 1. Hienoa toimintaa jälleen Vastarintaliikkeltä! 🙂👍 Antifasistit ovat säälittävää roskasakkia!

 2. Jewtube sensuroi videon heti ja esti kommentit niinkuin ennenkin.
  Nämä videot ovat niin kultaa. Näkyy hyvin se realiteetti ja kuinka peevelin säälittäviä ovat oikeasti nuo afan sekakäyttäjät, pelkkää saastaa ja ulostetta. Myötähäpeä että valkoisissa on tuommoisia burgereita vapaana haahuilemassa.

  • Mahtaakohan olla jo automatisoitu käytäntö Vastarintaliikkeen jewtube-kanavilla? Itse en ole pitkään aikaan nähnyt yhtäkään videota, joissa perustoiminnot olisivat käytössä.

   • Siellä joku ali-ihminen kyttää aina kun NTV tai Nordiska Motståndsrörelsen lataa videon niin heti sensuuriin ettei ota liikaa tuulta alle. Suomen kanava on,toistaiseksi,säästynyt kovemmalta kädeltä mutta sielläkin sensuuri iskee heti kun kommenteissa lytätään joku mokuttaja yms saasta ja katselukerrat + tykkäykset menee holokaustiksi.

 3. Miksi en ole hämmästynyt moisesta sensuurista? Koska ei saa nauraa antifantille. Niitä alkaa harmittaa ja sitten ne menevät ja potkaisevat McDonaldisn pyörätelineessä olevaa fillaria ja satuttavat varpaansa. Ja se on julmaa…

  Olisiko mitään muuta paikkaa missä kyseinen komedia olisi nähtävissä?

  • Siis videon näkee jewtubesta, mutta ei voi kommentoida,tykätä,nähdä katselukertoja…

   Semmonen juttu huomattu myös että jos etsii jewtubesta NTV:n tai Nordiska motståndsrörelsenin kanavaa niin saa kyllä kaivaa syvältä sillä ne on otettu pois videoehdotuksista. Ite olen tilannut molemmat kanavat niin nopeasti löytää niihin mutta semmoinen joka vasta etsii tietoa niin ei välttämättä löydä kyseisiä kanavia. Ja molempiin kanaviin on iskenyt sama sensuuri.

 4. Nej, men herregud sentään… Olisivatpa kaikki aatteen viholliset tuollaisia, niin nopeuttaisi lopputulosta oleellisesti 😀 Helpottavaa on silti tieto, etteivät 4, 5, ja kuudennen sukupuolen edustajat lisäänny kovinkaan aktiivisesti 😀

Comments are closed.