Koti Uutisia Ulkomaat Orbán: Olemme todiste siitä, että pakolaisvirran voi pysäyttää

Orbán: Olemme todiste siitä, että pakolaisvirran voi pysäyttää

6
Viktor Orbán.

Unkarin pääministeri Viktor Orbán tapasi viime viikolla Italian sisäministeriä Matteo Salvinia. Kaksikko keskusteli muun muassa Eurooppaa riivanneesta ”pakolais” tulvasta. Kokouksen jälkeen Orbán kommentoi heidän keskustelujaan toteamalla, että Italia ja Unkari ovat eläviä esimerkkejä siitä, että pakolaisvirta voidaan pysäyttää.

– Estämällä maahanpyrkijät merellä, löi Matteo Salvini naulan massamaahanmuutton puolestapuhujien arkkuun, sanoi Orbán.

Orbán viittasi sanomallaan niihin politiikkoihin, jotka väittävät, että pakolaisvirtoja on mahdotonta estää. Italiassa maahan tunkeutujien määrä on pienentynyt 80 prosentilla sen jälkeen, kun maahanmuuttokriittinen hallitus nousi valtaan.

Lähde: Nordfront

6 KOMMENTIT

 1. Pakolaisvirtoja on mahdotonta estää sekä palaavien ISIS-taistelijoiden liikkeitä mahdotonta seurata, mutta kansallissosialistiselle marssille osallistuvat henkilöt on helppoa ottaa jo rajalla kiinni ja pitkiä maahantulokieltoja pystytään antamaan käden käänteessä.

 2. Kaleva -julkaisu kirjoitti harhaisen artikkelin, miten Oulu etsii miljoonasäästöjä.

  Myhöhäistä nyt kun on pissit housussa?

  Olisivat kieltäytyneet turvapaikanhakijoiden vastaanottamisesta taakaksi. Siinä menee kymmeniä miljoonia näiden ylläpitoon pelkästään vuositasolla. Ja jihad-sotatoimena kanta-asukkaita vastaan suoritetut joukkoraiskaukset ja niiden poliisi- ja oikeuslaitostyö maksaa varmasti miljoonasumman loppupelissä?

  Nuoret liikkuvat vähemmän ulkona ja ostareilla synteettisen, kaupungin asukkailleen järjestämän “hitaan terrorin” takia. Siinä menettää kaupunki miljoonan verotuloissa vuositasolla?

  https://keskustelu.suomi24.fi/t/15484546/oululaiset-tytot-eivat-uskalla-liikkua-ulkona-myohaan-illalla

  https://kaksplus.fi/threads/mamujen-takia-tytoet-eivaet-uskalla-kaeydae-yksin-kauppakeskus-jumbossa.2461600/page-4

  Monikultturististen islamo-uusiosekaperheiden myötä alle linkatun jutun mainitsema ilmiö on kasvamaan päin. Siinä eivät eri utopistiset, hienolta kalskahtavat hankkeet sun muut auta mitään. Ne vain korkeintaan auttavat kun paha on jo tapahtunut:

  https://ensijaturvakotienliitto.fi/enska/vaino-tuntuu-lasten-ja-nuorten-arjessa-pelkona/

  • Kulttuuripääkaupunkihanke taitaa niellä tulevaisuudessa vielä enemmän rahaa. Nämä kaksi asiaa ovat tavallisten ihmisten listalla ensimmäisinä. Kumpaakin näistä puolestaan ajaa suunnilleen samat ihmiset.

 3. Unkarilaiset ovat ennenkin pysäyttäneet turkkilaisten ynnä muiden musujen vyöryn.

Comments are closed.