Koti Uutisia Ulkomaat Orbán: “Emme voi auttaa ketään, jos tuhoamme omia maitamme”

Orbán: “Emme voi auttaa ketään, jos tuhoamme omia maitamme”

5

Maanantaina Unkarin pääministeri Viktor Orbán sekä Puolan pääministeri Mateusz Morawiecki tapasivat Varsovassa keskustellakseen muun muassa EU:sta ja maahanmuutosta. Morawiecki puhui yhteistyöstä maahanmuuttajien kotimaiden kanssa, jotta tilanne parantuisi siellä sen sijaan, että ihmisiä näistä maista tulee Eurooppaan.

– Maahanmuuttajia pitäisi opettaa kalastamaan eikä viedä heitä Eurooppaan ja antaa kalat käteen, Morawiecki sanoi.

Orbán ilmaisi olevansa samoilla linjoilla ja esitti oman näkökantansa kysymykseen:

– Kansallinen itsemääräämisoikeus ja kysymys siitä, kuka päättää, ketkä maassamme saavat olla, ovat perustavanlaatuisia asioita. Päättäväisyytemme on yksinkertaista. Vanhempamme, isovanhempamme ja esi-isämme kääntyisivät haudoissaan, jos he näkisivät meidän antavan jonkun muun päättää, kuka saa kuulua kansaamme.

Orbán jatkoi edelleen:

– Olemme kristitty kansakunta. Tiedämme, mitä velvollisuus ja apu edellyttävät, mutta uskomme periaatteeseen, että apua annetaan siellä, missä sitä tarvitaan sen sijaan, että toisimme ongelmat tänne. Emme voi auttaa ketään, jos tuhoamme omia maitamme.

Unkari on lisäksi aloittanut projektin, jonka nimi on “Unkari auttaa”. Projektia viedään eteenpäin yhteistyössä paikallisten ryhmien kanssa Lähi-idässä. Projektin tarkoitus on rakentaa siltoja, kirkkoja ja kouluja, ja Orbánin mukaan moni maahanmuuttaja lähteekin Euroopasta nyt takaisin kotimaahansa projektin ansiosta.

Video Morawieckin ja Orbánin tapaamisesta:

Lähde: Nordfront

5 KOMMENTIT

  1. Juuri näin päin se asian pitäisi mennä.
    Tästä tulee vielä kova murina Junckerille ja koko EU parlamentille, kun bisnekset lähtevätkin valumaan väärään suuntaan.

  2. Mitali Orbanille ja Morawieskille. Heitä on koko Euroopan valtamediassa ryöpytetty ja pistetty vaikka mitä heidän syykseen mutta faktahan on että ukot ovat enemmän kuin oikeassa ainakin pakolaispolitiikan ja valtion itsemääräämisoikeuden suhteen.

  3. Sukulaiskansa ja Puola ovat oikealla tiellä. 👍 Kaikesta juutalaisten ja EU:n painostuksesta huolimatta ovat pitäneet pintansa.

  4. just näin, onneks maailmassa on vielä johtajia. orban on 20 vuodenpäästä kunnioitettu johtaja josta netflixin tapanen suoratoistopalvelu näyttää dokumenttia, hyvässä valossa

  5. Kansallissosialismi on tulevaisuuden aate. Mitä väärää on tahtoa hyvää omalle kansalleen tahtomatta pahaa muille? Tähän ei pysty vastaamaan humalainen valtamedia, poliitikot, rahaeliitti tai monikulttuurisuusjärjestöt. Kansallissosialismin pyyteettömyys ja jalous on jotain mistä ateistitaitelijaporukat, liimanhaistelijat, islamistit, sionistit ja kommunistit ovat kateellisia.

Comments are closed.