Koti Uutisia Ukrainan kriisi Oppositio luopui oikeusministeriöstä Ukrainassa

Oppositio luopui oikeusministeriöstä Ukrainassa

2

Aiemmin ilmoitettiin, että Ukrainan oppositio oli vallannut maan oikeusministeriön. Valtaajat päättivät luopua oikeusministeriöstä sen jälkeen, kun oikeusministeri oli uhannut julistaa maahan poikkeustilan. Opposition edustajien mukaan se ei halunnut ärsyttää viranomaisia.

BBC:n kirjeenvaihtajan mukaan ministeriön edessä on arviolta 30 mielenosoittajaa, jotka estävät pääsyn oikeusministeriöön.

 

Lähde: BBC

2 KOMMENTIT

  1. Minusta tällainen toiminta tuntuu täysin älyvapaalta. Mitä varten oikeusministeriön rakennus oli alunperin kaapattu? Nyt yhtäkkiä “eivät halua ärsyttää viranomaisia”! Sen jälkeen, kun on kaksi kuukautta ärsytetty – silloinkin kun viranomaisten vastarinta oli väkivallatonta: http://www.youtube.com/watch?v=9ANkmkOS2Xs.

    Suomalaisilla kansallissosialisteilla on paljon opittavaa tämän onnettoman “ukrainalaisen” “vallankumouksen” älyvapaista virheistä.

  2. Varmasti on paljon opittavaa, mutta on hyvä tässä vaiheessa huomioida, etteivät oikeusministeriön valtaajat olleet kansallissosialisteja. Ukrainassa ei ole mitään yhtenäistä oppositiota, eivätkä ukrainalaiset kansallissosialistit yksimielisesti tue lännen hyväksymän opposition tekoja. Kansallissosialistit ovat muodostaneet oman opposition.

Comments are closed.