Koti Uutisia Ulkomaat Opiskelijamellakoita Etelä-Afrikassa

Opiskelijamellakoita Etelä-Afrikassa

11

Eteläafrikkalaisessa rannikkokaupungissa Durbanissa nähtiin viime viikolla yhteenottoja opiskelijoiden ja poliisien välillä. Mustat yliopisto-opiskelijat villiintyivät ja ryhtyivät mellakoimaan turhauduttuaan hitaan Wi-Fi-yhteyden vuoksi.

Paikallisen radiokanavan mukaan opiskelijat sytyttivät myös vartijoiden työtilat tuleen. Useita opiskelijoita pidätettiin mellakoinnin vuoksi. Hitaan Wi-Fi-yhteyden lisäksi opiskelijat ovat olleet turhautuneita rapistuvista rakennuksista, joiden katot vuotavat, suihkut ovat hajalla ja keittiöt huonossa kunnossa.

Elintaso maassa on huonontunut merkittävästi ja vuosi vuodelta enemmän sen jälkeen, kun ”kansainvälinen yhteisö” painosti maan valkoista hallintoa luovuttamaan vallan mustille. Mustien saatua vallan Etelä-Afrikka on muuttunut käytännössä kehitysmaaksi samalla tavalla kuin naapurimaa Zimbabwe (ent. Rhodesia).

Lähde: BBC

11 KOMMENTIT

 1. Kaikki mihin neekerin annetaan koskea, muuttuu hyvin nopeasti löysäksi paskaksi.

  Olen töissä paikassa, jossa talo käyttää neekerirotuun kuuluvia tiskareita. Lämmintä ja saa vielä vedelläkin läträtä.

  Tällaisessa paikassa kotouttaminen voi siis onnistua väliaikaisesti ja neekeri saadaan pysymään poissa pahanteosta.

 2. Pahoja neekereitä. Aika paljon vaadittu, että näitä haisevia idiootteja pitää sietää. Vanhana ihmisenä en enää sopeudu edes heidän ominaishajuunsa, joka muistuttaa jotain vuohennahan ja paskan sekoitukselta. Olen huolissani myös lapsenlapsistani,kun he joutuvat koulussa näitten brutaalien aliihmisten viereen istumaan ja vaatteetkin alkaa haista pahalta. Rukoilen Jumalaa joka päivä,että heidät vietäisin äkkiä pois, kun on niin paljon köyhyyttä aivan meillä kokoelämämme työtä tehneillä suomalaisilla.

  • Kiitos Lapin mummo! Tähän kirjoitukseen voi toinen mummo sanoa että, oli juuri minun ajatukseni myös!

  • Onneksi Ruotsissa tapahtuu mitä tapahtuu, saa nähdä jos nämä älyn jättiläiset päättävät tuoda Suomeen lisää toisenlaisten tapahtumien toivossa. On kyllä aivoja jätetty narikkaan kun pääsee eduskuntaan.

  • Muistan kun jotkut väittivät, että neekereiden ja ählämien ominaishaju johtuu siitä heidän ruuasta mitä tekevät. Hah, kyllä se on ihan sen rodun ominaishaju, mikä on järkyttävä ja kuvottava. Vaikkapa kun linja-autoon tulee vain yksi ählämi, ja vaikka se istuisi ihan edessä ja itse takana niin silti se hirvittävä löyhkä haisee koko bussissa. Siksi ählämit käyttää niin paljon hajuvettä, että se peittäisi sen paskan hajun, mutta ei se peitä, se on niin voimakas löyhkä, se on jopa vielä karmeampaa kun ne on laittanut litran hajuvettä ja silti se niiden ominaislöyhkä haisee samalla, kiva istua bussissa noiden elukoiden kanssa kun ei pysty hengittämään, ja se hirvittävä löyhkä leijuu koko bussissa.Vastenmielistä.

  • Ei ole olemassa “pahoja neekereitä” tai “hyviä neekereitä” on vain neekereitä.

 3. Nyt en ymmärrä. Opiskelijoiden pitäisi olla maassa kuin maassa jo koko kansasta valikoitunutta joukkoa jotka haluavat kehittää itseään. Esim. korkeakouluilla opiskelijat rakensivat itse serverit, tietoliikenneverkot ja itse pitivät login-servereitä sekä tekivät niihin ohjelmia. Jokainen varmaan tietää GNU-ohjelmat sekä Linuxin. Ihan esimerkkeinä.

  No, mitä tapahtuu etelä-afrikassa? Sen sijaan että opiskelijat haluaisivat kehittyä ja parantaa omaa tietoliikenneverkkoaan tai miettiä mistä verkon “tökkiminen” johtuu, ne alkavat särkeämään paikkoja ja koulurakennuksia. Hmm… Millä tavalla paikkojen särkeminen parantaa ongelmallista tilannetta?

  Ja jos katto vuotaa niin kenellekkään ei tule mieleen esim. kiivetä katolle tai alakatolla ja katsoa mistä vuoto johtuu ja sen jälkeen korjata/yrittää korjata kattoa. Vaan asia todetaan että katto vuotaan ja sitten hajoitetaan taas pöytiä, tuoleja, ovia ja ikkunoita. Ja ilmeisesti sen jälkeen ihmetellään joukolla kun kato vuotaa vaikka niin paljon koulurakennusta ja sen osia rikottiin.

  Jos tuo on sitä terävintä materiaalia mikä on valikoitunut ko. maan kansasosasta, niin eipä juuri voi paljoa tulevaisudessa näiltä odottaa. Jos joku näistä haluaa vaikka parempaa palkkaa niin sen saadakseen hän varmaan murhaa perheensä ja sen jälkeen ihmettelee kun palkankorotusta ei tullutkaan.

  Onkohan tässä nyt sekoitettu uskonnolliset “uhrilahjat” ja todellisuus? Vai mistä tuo hajoittamisen vimma kumpuaa? No, ehkä se tuntui hyvältä ratkaisulta siinä kohtaa.

  • Valitettavasti iso osa värillisistä siellä on juurikin tällaista “terävintä materiaalia”. Sieltä löytyy myös pienehkö vähemmistö jokseenkin täyspäisiä, mutta valtaväestö katsoo heidät pettureiksi, jos erehtyvät kertomaan mielipiteensä. Se kun näet tuppaa menemään yksi yhteen valkoisen vähemmistön mielipiteitten kanssa.

   • Neekereiden keskimääräinen älykkyysosamäärä on noin 70, että ei ole mikään yllätys, että Afrikan kädelliset eivät osaa tehdä muuta kuin murhata, tuhota ja tietenkin raiskata.

 4. Etelä-Afrikassa sanonta tulee käymään toteen liki 1:1
  “Sitä niittää, mitä kylvää”

  …tosin muutaman vuoden kuluttua kukaan ei niitä mitään, kun kukaan ei ole kylvänyt 😀

Comments are closed.