Koti Artikkelit Kansallinen taistelu Opi puolustautumaan!

Opi puolustautumaan!

5

Koko Euroopan muuttuessa yhä vastenmielisemmäksi kansojen sulatusuuniksi tulee myös valkoisten turvallisuus heikkenemään kaduilla.

Bellum_Hki_032015_1

Jo nyt saa lukea päivittäisiä uutisia monikulttuurisista väkivaltatilanteista, joissa ottavana osapuolena on suomalainen henkilö. Tilanne tulee vastaisuudessa varmasti vain pahenemaan.

Toki on huomioitava, että koko Eurooppa on sekaannustilassa, ja yleinen väkivalta lisääntyy myös valkoisten keskuudessa. Kansat ovat jakaantuneet toisistaan erilleen lukemattomista eri syistä, joihin lukeutuvat poliittiset, uskonnolliset ja elämäntapaan liittyvät seikat. Päihdeongelmat ja rikollisuus lisääntyvät, eikä varmasti ole tarpeellista erikseen selittää, että huumeiden vaikutuksen alaisena oleva henkilö on herkästi arvaamaton ympärillä oleville ihmisille. Voitte luottaa siihen, että tämä demokraattinen “kehitys” johtaa myös siihen, että moni ihminen tulee saamaan nenäänsä täysin satunnaisilta vastaantulijoilta ja aivan ilman syytä.

Säälittävän usein käy niin, että kun kaduilla pyörivä maahanmuuttajajengi alkaa riehua ja pahoinpidellä ihmisiä, eivät uhrit edes puolusta itseään vaan nöyrtyvät ja antavat selkäsaunan tulla perille ilman mitään vastarintaa. Mistä tämä johtuu?

Ensinnäkin suurin osa ihmisistä pelkää tappelua niin paljon, että he ovat jopa valmiita olemaan puolustamatta itseään tai läheisiään vain siksi, etteivät he “provosoisi toista osapuolta lisää”. Mahdollinen tappelusta aiheutuva kipu lamaannuttaa ihmiset sellaiseen pelkotilaan, että he mieluummin nöyrtyvät ja juoksevat karkuun törkeimmillään jopa hyläten kaverinsa, tai sitten he antavat toisen osapuolen pahoinpidellä heidät ilman vastarintaa.

Toisekseen Suomen laki itsensä puolustamisesta on täysin kelvoton. Harva haluaa päätyä maksumieheksi ja pahimmillaan vankilaan sen vuoksi, että kaupungilla pyörinyt öykkäri sai mitä kuka tahansa kansantajuisesti ajatteleva sanoisi ansaitsemiseksi. Keskivertoöykkäriä nämä asiat eivät kuitenkaan estä hyökkäilemästä ihmisten kimppuun.

Suurin osa ihmisistä luottaa siihen, että poliisi pelastaa heidät rikokselta. Todellisuudessa poliisi on harvoin valmiina paikalla siinä vaiheessa, kun alkaa tapahtua. Monikulttuurisessa Euroopassa ei muutoinkaan enää kunnioiteta poliisia – tästä esimerkkejä ovat sadat Euroopan suurkaupungeissa sijaitsevat niin kutsutut no-go-alueet, joihin edes poliisit eivät enää uskalla mennä maahanmuuttajaväkivallan pelossa. Väkivaltaa tapahtuu yhä useammin sekä poliisin silmien alla että suoraan poliisia kohtaan.

Aktiivisen kansallismielisen näkökulmasta on vielä todettava, ettei poliisi varmasti puolusta meitä väkivaltaiselta hyökkäykseltä. Äärivasemmisto on voinut vuosikymmenten ajan hyökätä kansallismielisten kimppuun erilaisissa tapahtumissa pitkin Eurooppaa poliittisesti korrektin poliisin suojeluksessa. Tämä on johtanut siihen, että meidän on itse puolustettava itseämme. Tätä onkin alettu ymmärtää kansallismielisissä järjestöissä yhä yleisemmin, mikä on tietysti positiivinen asia.


Video: White Rexin esitelmä Lontoossa.

Älä alistu!

Venäläisten kansallismielisten perustaman White Rex -järjestön johtohenkilöihin kuuluva mies kertoi Englannissa pitämässään esitelmässä, että järjestön yksi olemassaolon syistä on levittää ideologiaa kansallismielisestä itsepuolustuksesta sekä organisoitumisesta sen saralla.

Esimerkkinä hän kertoi, kuinka sen jälkeen, kun maahanmuuttajat tappoivat paikallisen jalkapallokannattajan, keräsivät kannattajaryhmät joukkonsa kokoon ja lähtivät metsästämään mahdollisia murhaajia. Tämä aiheutti suuria mellakoita. Itä-Euroopan maissa ja Venäjällä kannattajaryhmät ovat usein avoimen kansallismielisiä.

Itä-Euroopassa miehet eivät ole suurimmaksi osaksi kadottaneet itsetuntoaan, mutta samaa ei voi valitettavasti aina sanoa meistä suomalaisista, saati monista muista Länsi-Euroopan maiden miehistä. Kenties ihmisten kannattaisi alkaa pohtia itäeurooppalaisten tapaa järjestäytyä, jolloin omaa toimintaa voi mahdollisesti kehittää tämän mukaan.

Kuka “tavallista ihmistä” sitten puolustaa, jos poliisiinkaan ei voi luottaa? Kukapa muukaan kuin ihmiset itse. Koska yleensä kaduilla riitaa haastavat henkilöt ovat jo itse kokeneita katutappelijoita, on suotavaa valmistautua etukäteen tilanteisiin, joita voi sattua.

Itsepuolustuslajien harrastaminen on hyvää sparria tositilanteita varten, minkä lisäksi urheilu ylipäätään on hyväksi päälle. Itsepuolustuslajeja harrastava ihminen myös huomaa äkkiä, ettei lyömisestä aiheutuva kipu ole niin kamalaa kuin mitä on aikaisemmin kuvitellut. Väitän, että suurimman osan ihmisistä olisi hyvä karaistaa itseään pienen tai vähän aggressiivisemmankin sparrin kautta saadakseen hieman itseluottamusta.

Kaupungeista löytynee jokaisesta jonkinlainen urheiluseura, jonka kanssa voi mennä harjoittelemaan. Nämä ovat yleensä kohtuuhintaisia tai jopa ilmaisia. Niissä kaupungeissa, joissa Vastarintaliikkeellä on oma aktivistiryhmä, järjestämme omaa urheilupiiriä, johon kuuluu pääosassa itsepuolustuslajit. Nämä piirit ovat ilmaisia ja avoimia myös järjestön ulkopuolisille henkilöille – ota siis yhteyttä omaan paikalliseen aktivistiryhmääsi, mikäli kiinnostaa!


Video: White Rexin toimintaa.


Video: Uutisjuttu venäläiskannattajien mellakasta murhan jälkeen.


Video: 2007 äärivasemmistolaiset yrittivät turhaan hyökätä ylivoimalla aktivistien kimppuun.

 

Jesse Torniainen

5 KOMMENTIT

 1. Asiallinen ja tärkeä artikkeli, osuu kuin nyrkki silmään ?. On huolestuttavaa myös nähdä netissä leviäviä videoita, joissa maahantunkeutujien lapset/nuoret uhkailee, potkii ja hakkaa valkoisia lapsia/nuoria näiden alistuessa täysin eikä kaveritkaan pane vastaan. Miksi vanhemmat opettavat lapsensa jo nuoresta alistuviksi konformisteiksi?!

  • Mä näkisin, että koko yhteiskunta kasvattaa ihmisistä alistujia. Jo lapsille opetetaan, että jos on jokin ongelma, niin ainoastaan valtiollinen auktoriteetti (opettaja, sossutantat, poliisi) voi hoitaa asian kuntoon – vaikka eihän se näin mene! Jokainen koulukiusaamisen kohteeksi joutunut tietää, ettei opettajalle/vanhemmille vasikointi auta yhtään. Kiusaamiseen auttaa ainoastaan ns. “suora palaute” kiusaajalle, tai siis oikea suora kiusaajan kasvoihin. Sama pätee koko elämän läpi.

   Ihmetyttää myös vasikaksi kasvattaminen valtion toimesta. Voiko vasikointia lähtökohtaisesti suoraselkäisenä ratkaisuna pitävä kansa olla yhtenäinen? Ihan jokaista asiaa ei tarvitse kieliä opettajalle. Yhtenäisyys perustuu luottamukseen ja vasikat eivät ole luotettavia ihmisiä, vaan kaverinsa/toverinsa pettäneitä hylkiöitä.

   • Olet kyllä ihan täysin oikeassa, kyse on laajemmasta asiasta. Nimeämällä auktoriteetteja joka asiaan otetaan tavalliselta ihmiseltä valta ja kyky toimia. Tämä käytäntö tulee esiin miltei kaikilla osa-alueilla, ja nykyään ei juurikaan saa tehdä mitään ilman lupaa. Ihan hullua – ja ihan väärin. Sitten tekopyhinä paasataan jostain ihmisoikeuksista.

    Vanhempien ei tarvitse opettaa kuitenkaan lapsilleen hyväksymään kaikkea mitä systeemi on ja sen käytäntöjä, mutta ilmeisen valitettavasti liian monet vanhemmat itse ovat alistuvia konformisteja/kykenemättömiä systeemikritiikkiin.

 2. Nyt täytyy kyllä sanoa että ei tarvitse olla kansallismielinen voidakseen puolustaa hädässä olevaa. Vaikka itse omen melko heppondn nainen niin kyllä minä menen päälle jos joku minun seurueessa liikkuvan kimppuun käy. Vaikken osaa mitään kamppailulajeja niin en ainaka taistelutta kaadu ja mahdollisesti annan varsinaiselle uhrille aikaa paeta/ hankkia apua. Ja tämän teen vain ja ainoastaan lähimmäisenrakkaudesta ja moraalisen selkärankani tähden.väliin mennään vaikka tietäisi että ei huomista näe, näin olen oppinut kotonta! Ja ikävää että kanssa ihmiset eivät ole näin varustettuja/ajattelevia.

Comments are closed.