Koti Uutisia Kotimaa Opetusministeriö uhkaa PS-Nuoria tukien menetyksellä kansallismielisyyden vuoksi

Opetusministeriö uhkaa PS-Nuoria tukien menetyksellä kansallismielisyyden vuoksi

15
Mikko Cortés Téllez. Kuvakaappaus: Veronika Honkasalon kotisivut.

Kansallinen Vastarinta uutisoi eilen, että Perussuomalaiset Nuoret on saanut Jussi Halla-ahon vihat niskoilleen siksi, että nuorisojärjestö on vastustanut EU:n kansanvaihtopolitiikkaa. PS-Nuoret julkaisi sosiaalisessa mediassa viestin kritisoidakseen Euroopan parlamentin propagandamateriaalia, jossa musta perhe kuvattiin “eurooppalaisena”.

PS-Nuoret kannusti kansalaisia äänestämään Perussuomalaisia, mikäli nämä eivät jaa Euroopan parlamentin propagandassa esitettyä visiota tulevaisuuden Euroopasta. Halla-aholle tämä oli liikaa, sillä viestin tulkittiin merkitsevän sitä, että PS-Nuoret tahtovat valkoisen eivätkä suinkaan mustaa Eurooppaa.

Tänään Suomen hallitus asettui Halla-ahon rinnalle taistelemaan kansanvaihdon vihollisia vastaan. Suomen opetusministeriö ilmoitti Mikko Cortés Téllezin suulla, että valtio harkitsee PS-Nuorten tukien lakkauttamista. Cortés Téllez on avoin marxisti ja vasemmistoveteraani, jonka nimi löytyy muun muassa Vasemmiston varapuheenjohtaja Veronika Honkasalon kotisivujen “tukijoiden” osiosta.

Cortés Téllezin mukaan hallitus voi lopettaa kokonaan PS-Nuorille maksettavat vuotuiset 115 000 euron valtionavustukset, mikäli nuorisojärjestön katsotaan syyllistyneen poliittiseen väärinajatteluun. Opetusministeriö voi myös häiritä nuorisojärjestön taloudenpitoa vaatimalla tänä vuonna maksettuja ja mahdollisesti jo käytettyjä 57 500 euron suuruisia avustusrahoja takaisin.

Ministeriön mukaan puolueiden nuorisojärjestöille myönnetään rahoitusta ainoastaan siinä tapauksessa, että ne sitoutuvat “kulttuurien moninaisuuteen ja kansainvälisyyteen”, mikä on kiertoilmaus rodunsekoitukselle ja globalismille. “Demokratia” ja “mielipiteenvapaus” merkitsevät Suomessa toisin sanoen sitä, että toisinajattelu on sallittua, kunhan toisinajattelijakin pohjaa arvonsa kulttuurimarxismille.

Lähde: Uusi Suomi, Veronika Honkasalo

15 KOMMENTIT

 1. Suomessa ei todellakaan suvaita isänmaallisia suomalaista kulttuuria ja perinteitä puolustavia ihmisiä.
  Kansallisvaltiotkin tuomitaan ja halutaan väkisin muuttaa kulttuurien sekamelskaksi jossa kaikki taistelevat toisiaan vastaan kuten jossain klaanien täyttämässä Afrikan maassa. Sitten kellään ei ole enää kivaa.
  Se on nähty satoja kertoja kymmenissä maissa.
  Täällä jos kritisoi kehitysmaalaisten primitiivisiä tapoja heti joku alkaa paasaamaan: Tämä on kuin 40-luvulla, kohta vähemmistöt pannaan keskitysleiriin, sellaista ei saa koskaan enää tapahtua!
  Hoh-hoijaa….

 2. Meinasin äänestää eu-vaaleissa persua, mutta en äänestäkään. Onko kukaan ehdokas sellainen, joka eu:ssa panisi kapuloita rattaisiin ja jolla edes olisi rohkeutta siihen? Äänestämättä jättämällä antaisin vai tilaa federalisteille. En minäkään halua mustaa kulttuuria Suomeen, tämä on meidän suomalaisten kotimaa ja jokaisella on oma maansa.

  • Mielestäni Junes Lokka (270) on sellainen ehdokas.
   Hän mm. paljasti Oulun multikulttuuriset raiskaukset, joita PolPo yritti pitää salaisena tietona; hän vastustaa Euvostoliittoa ja väestön vaihtoa jo toimii alalla monta vuotta ja täydellä voimalla.
   Ääneni menee Lokalle.

  • Ikävä kyllä äänestämällä et voi vaikuttaa mihinkään. Vaikka olisi kansallismielisiä ehdokkaita, niin heitä ei tulla koskaan päästämään sellaisiin asemiin, että voisivat vaikuttaa nykyiseen kehitykseen eli KANSANVAIHTOON. Sellaista “demokratiaa” tämä on.

  • Asseri Kinnunen paras vaihtoehto. Avoimen rasisteja ei ole ehdokkaina. Eduskunnan ulkopuolista tai Junes Lokkaa (joka on matu ja vastustaa rasismia) ei kannata äänestää.

   Ja kaikki äänestämään, PRKL! Kuka tahansa persu on parempi kuin että lisäpaikka menee vihreille eikä persuille.

  • Takaisin perittävissä olevan rahan vastaanottaminen merkitsee alistumista rahan antajan tahtoon.

 3. Ei jumalauta!

  Miksi jätätte kommentteja julkaisematta? Kannatatte muka nykyistä laajempaa sananvapautta.

 4. Kulttuurimarxistit ja vihervasemmisto ovat saaneet vallan jo Suomessa ja EUssa. Ei äänestykset auta. Nyt vain pienin askelin siirrytään kohti totalitarismia tyyliä DDR tai CCCP..

Comments are closed.