Koti Artikkelit Historia Operaatio “Viimeisen euron tähden”

Operaatio “Viimeisen euron tähden”

11

Simon Wiesenthal -keskuksen johtaja Efraim Zuroff vieraili Suomessa esittelemässä kirjaansa Operaatio viimeinen mahdollisuus. Mies puhui Helsingissä ja Turussa. Kansallinen Vastarinta oli paikalla 26.6. Turussa.

 

Kuvassa Hietanen ja Bäckman SAFKA:sta

 

Tunnin kestänyt tilaisuus pidettiin Turun pääkirjastossa, jonne oli saapunut noin 40 ihmistä, joista suurin osa oli eurooppalaisia. Paikalla oli myös kirjan kustantajan, Suomen antifasistisen komitean (SAFKA) edustajat Leena Hietanen ja Johan Bäckman. Turvatoimet näyttivät olevan minimissä. Jo ennen tilaisuuden alkua ehti eräs epäilijä kritisoida holokaustiuskontoa ääneen, mutta ymmärsi lopettaa, ennen kuin hänet olisi poistettu salista.

 

 


Kuva: Hän on aivan hullu!, sanoi Zuroff kuulijasta, joka arvosteli keskuksen toimintaa.

Zuroff aloitti kertoen, että on tärkeää saada sotarikolliset tuomiolle, vaikka aikaa onkin kulunut ja epäillyt ovat vanhoja. Kyse ei kuulemma olekaan iästä, vaan ruumiillisesta ja henkisestä terveydestä, joka viimeisillä syytetyillä tosin on vaihdellut. ”Meidän on annettava viesti, että sukupolvemme on velkaa holokaustin kokeneelle sukupolvelle”, Zuroff vauhkosi.

Neuvosto-Venäjän toimet eivät myöskään saaneet hyväksyntää, mutta heidän uhrinsa eivät saaneet nytkään huomiota, vaan Zuroff kritisoi Neuvostoliiton haluttomuutta hehkuttaa holokaustia. Huomio Neuvostoliiton uhreille on pois holokaustin uhrien huomiosta. Hän myös ilmaisi huolensa kasvavaa revisionismia kohtaan nykyisissä Itä-Euroopan hallituksissa.

Zuroff jatkoi vielä kertoen, että heillä on ollut 90 oikeudenkäyntiä, mutta hän ei ole tavannut yhtäkään epäiltyä, joka olisi katunut tekojaan, vaikka heillä on ollut näinkin kauan aikaa miettiä tekojaan. Voimme jokainen päätellä, miksi näin.

 

Kuva: Saliin oli “kulkeutunut” vaunullinen aiheeseen liittyvää kirjallisuutta.

Keskuksen toiminta

Simon Wiesenthal -keskuksen toimintaan osallistuu kolme tahoa: etsijät, jotka paikantavat epäillyt, historioitsija Efraim Zuroff, joka kerää tai ”keksii” todisteita, sekä poliittiset lobbaajat, jotka luovat poliittisesti myönteisen ilmapiirin kyseiselle toiminnalle.

 

Kuva: Zuroff kirjoittamassa omistuskirjoitusta.

Maiden on vain osoitettava epäillyt, ja keskus hoitaa lopun. Keskus jakaa myös vihjepalkkioita; pidätykseen johtavasta vihjeestä on myönnetty jopa 50 000 dollaria, joten toiminnassa pyörivät todellakin isot rahat.

Puheensa lopuksi Zuroff kertoi pari esimerkkiä, miten epäiltyjä on saatu kiinni ympäri maailman.

Toimitus

11 KOMMENTIT

 1. Holokaustiin syyllisiksi epäiltyjä vainotaan loppuun saakka, ilman isompia vastalauseita yleisen mielipiteen taholta, mutta kurdien kansanmurha 1980-luvulta, Bosnia tai Ruanda 1990-luvulta tai 2000-luvulla tapahtuneet irakilaisten joukkokuolemat eivät aiheuta yhtä suuria tunteita ihmisissä. Vain juutalaisten surmaaminen on on anteeksiantamaton rikos, muut kuolemat ovat vain uutisia mediassa.

 2. Myös Neuvostoliiton tietoisesti ajama Ukrainan nälänhätä, joka arvioiden mukaan saattoi tapppaa jopa 14 miljoonaa ihmistä, ei paina historiankirjoissa mitään. Väitettyä kuutta miljoonaa sen sijaan hehkutetaan sitä enemmän, mitä enemmän aikaa väitetystä tapahtumasta on kulunut. “Uusia tietoja” natsirikoksista löytyy tuon tuosta ja euroopan maat maksavat rivissä kiltisti miljoonakorvauksia vuodesta toiseen. Tilin kate näkyy Israelissa, joka ajaa omaa rotusortopolitiikkaansa Palestiinalaisia kohtaan ja jonka rotulait ovat maailman tiukimmat.

 3. Mediassa / voittaja valtioiden kirjoittamissa historian kirjoissa on hyvinkin laajasti kerrottu, miten kuusi miljoonaa juutalaista tuhottiin kaasukammioissa ym. laitoksissa.
  Ovatko kaikki nämä dokumentit todella vain suuri huijaus?

  Yksi epäiliöistä on Vesa-Ikka Laurio, joka blogisivustollaan http://vilaurio.blogspot.com/ kertoo asiasta laajasti ja ainakin päältä katsoen perustellusti.

  Hänen mukaansa “Tähän mennessä kukaan maailmassa ei ole kyennyt todistamaan yhdenkään juutalaisen kuolleen missään murhakaasukammiossa.
  Kukaan ei ole koskaan pystynyt todistamaan, että murhakaasukammioita olisi edes ollut olemassa.”

  Laurion väitteet vaikuttavat perustelluilta, varsinkin ellei kukaan pysty todistamaan holokaustia.

  Sivustolla tuodaan esiin myös se, miten juutalaisen uskonnon peruslähde Talmud suhtautuu ei-juutalaisiin.
  Sen mukaan ei-juutalaiset – kristityt mukaan lukien – ovat eläimiä, eivät oikeita ihmisiä, ja joita tulee kohdella sen mukaisesti!.
  Ei ihme, että Lutherkin aikoinaan kääntyi juutalaisia vastaan luettuaan mitä Talmud ei-juutalaisista kirjoittaa.
  Sen tekstit ovat todella karmeaa luettavaa, kuten voi nähdä sivulla olevasta artikkelista Juutalaisuuden opinkappaleet.

  • David Duken kirjassa “Jewish supremasy” on paljon tietoa mainitsemistasi asioista lähdetietoineen. Suurin osa lähteistä on juutalaisten omia. Kirja on myös käännetty suomeksi btw (juutalainen ylivalta).

  • Onko Vastarintaliikkeessä jäseniä, jotka myöntävät holokaustin? En ole valitettavasti päässyt keskustelemaan kansallissosialistien kanssa oikeastaan koskaan, joten aihe kiinnostaa.

   Pidän itseäni terveen kriittisenä ihmisenä ja kun joskus vuosia sitten kuulin väitteitä holokaustin perättömyydestä päätin ottaa asiasta itse selvää. Tulin lopputulokseen, että holokausti on tapahtunut juurikin niin kuin se koulun oppikirjassa kerrotaan. Suurin kritiikin kohde itselläni oli se, että holokausti käsitteenä on vakiintunut koskemaan ainoastaan juutalaisia, vaikka holokaustissa kuoli vähintään 11 miljoonaa ihmistä.

   Koko holokaustijutun dynamiikka muistuttaa lähes yksi yhteen evoluutio-kreationismi -keskustelua, eli revisionistit yrittävät sysätä todistustaakkaa pois itseltään. Saksan kokoinen valtio jättää melkoisen byrokraattisen paperijäljen, joten holokaustista ja sen järjestelmällisyydestä on aivan valtava määrä todistusaineistoa.

   Kiinnostaisikin tietää miten revisionistit selittävät nuo Saksan omat asiakirjat. Yli yhdentoista miljoonan ihmisen järjestelmällistä murhaamista on yksinkertaisesti mahdotonta lavastaa. Jos nuo asiakirjat olisivat väärennettyjä, niin niiden valmistuminen ennen Nürnbergin oikeudenkäntejä olisi vaatinut paitsi useiden valtioiden aktiivisen tuen, myös vähintään tuhansia ihmisiä, jotka aktiivisesti ja tietoisesti osallistuvat salaliittoon johon kuuluu mm. miljoonien ihmisten henkilötietojen väärentäminen. Kaiken tämän lisäksi jokainen noista tuhansista ihmisistä olisi pitänyt suunsa supussa hautaan saakka.

   Holokaustin kieltäminen tuntuu suoraan sanottuna valehtelulta. Minun on lähes mahdotonta uskoa, että kaikki kansallissosialistit kieltäisivät sen. Uskonkin, että kyseessä on lähinnä pr-temppu, eli koitetaan tehdä kansallissosialismista valtavirralle salonkikelpoista ideologiaa.

   • Jonille:

    Tarkoittanet, että onko Vastarintaliikkeessä jäseniä, jotka myöntävät holokaustin tapahtuneen. Liike ei määrää tai määritä sitä, kuinka yksittäisten jäsenien tulisi ajatella tietyistä asioista. SVL ei myöskään pääsääntöisesti keskity holokaustiin liittyviin asioihin.

    Kriittinen suhtautuminen eri asioihin on enemmänkin, kuin tervettä. Kaikkea ei voi niellä tai ottaa vastaan ilman perinpohjaista tutkimista. Tämä koskee myös holokaustia. Viittaat, että päätit ottaa asiasta selvää, ja lopulta päädyit kuitenkin siihen tulokseen, että holokausti tapahtui niin kuin sen kerrotaan tapahtuneen koulun oppikirjoissa. Mikäli muistini vielä toimii, niin yläasteen 8. luokan ja lukion toisen vuoden historian tunneilla, koulun oppikirjoissa holokaustista kirjoitetaan vain yhdessä kappaleessa muutamalla rivillä, jossa väitetään, että natsi-Saksan hallinto päätti aloittaa juutalaisten surmaamisen Wannseen konfressin jälkeen tammikuussa 1942.

    En tiedä millaisiin teoksiin tai lähteisiin olet tutustunut holokaustirevisionismissa. Joitakin kirjoja löytyy edelleen netissä tai niitä voi esimerkiksi tilata, tosin englanniksi, barnesreview.org -nimisestä nettikaupasta. Suosittelisin tutustumaan Jürgen Grafin, Carlos Porterin ja Germar Rudolfin teoksiin.

    Ja vastaavasti kehottaisin sinua tutustumaan myös historiallisiin teoksiin holokaustista, eikä vain yksinkertaisesti rajaamaan tietoa holokaustista yläasteen -tai lukion oppikirjoihin. Holokaustista löytyy kirjastoista paljon tietoa, mutta sieltä et tule löytämään kirjallisuutta holokaustirevisionismista.

    Revisionistit eivät todellakaan yritä sysätä todistustaakkaa harteiltaan, hehän ovat juuri ottaneet todistustaakan harteilleen. He keräävät ja kokoavat tietoa holokaustista, joiden tulisi osoittaa, että holokaustia ei tapahtunut sellaisenaan, kuin historiankirjoitus kertoo sen tapahtuneen.

    Asiakirjoja holokaustista väitetään olevan olemassa. Oletko itse nähnyt näitä miljoonia asiakirjoja? Vai oletko nähnyt vain joitakin osia näistä “miljoonista” asiakirjoista TV-dokumenteissa tai joissakin kirjoissa? Kukaan tai kenellekään ei ole koskaan esitetty näitä asiakirjoja. Edes Nürnbergissä syytetyt eivät saaneet nähdä näitä asiakirjoja, joiden pohjalta heidät tuomittiin kuolemaan tai eri pituisiin vankeusrangaistuksiin.

    Holokausti on kuitenkin asia, joka on vallannut täydellisesti ja kirjaimellisesti jokaisen länsimaisen ihmisen. Holokausti on ehdoton totuus, eikä siitä voi esittää poikkeavia näkemyksiä. Holokaustin tutkiminen, joka ei etene virallisen historiankirjoituksen mukaan, on useissa Keski-Euroopan maissa lailla kiellettyä. Miksi niin sanotusti absoluuttista totuutta, täytyy suojella laeilla? Miksi holokaustin vähäinenkin kyseenalaistaminen, tai sitten sen täydellinen kieltäminen voi johtaa vuosien rangaistukseen Saksassa, ja Itävallassa 20 vuoden vankeuteen?

    Oletetaan, että holokausti tapahtui niin kuin sen kerrottiin tapahtuneen, miksi jälkipolvet joutuvat edelleen kantamaan vastuuta holokaustista? Ja edelliseen viittaamalla, miksi holokaustista on tehty uskon kysymys? Muistan sen niin hyvin, kun FBI:n agentti kysyi minulta “do you believe in Holocaust?” (Uskotko holokaustiin?) Miksi johonkin tiettyyn historialliseen tapahtumaan tulisi uskoa poikkeuksetta ja lähes uskonnollisesti?

    Joka tapauksessa, holokausti auttoi juutalaisia perustamaan oman kotimaan Palestiinaan, josta sitten muodostui Israelin valtio vuonna 1948. Juutalaiset yrittivät puuhata englantilaisten avustuksella omaa kotimaata ensimmäisen maailmansodan jälkeen, mutta hanke lopulta kaatui. Tuolloinkin, juutalaiset väittivät, lokakuussa 1918, että heitä oli murhattu 6 miljoonaa. Silloin juutalaisten kansanmurha ei vielä saanut riittävästi huomiota, eikä sellaista todettu tapahtuneen. Kieltämättä, lainatakseni Amerikanjuutalaista Norman Finkelsteinia, Israel ja juutalaiset ovat hyötyneet holokaustista enemmän, kuin menettäneet siinä.

    http://www.youtube.com/watch?v=mr3Bt6E2-M8

    http://www.adelaideinstitute.org/

    • Kiitos vastauksesta.

     En tarkoittanut, että olen hankkinut tietoa koulun oppikirjoista. Sillä tarkoitin, että virallinen historiantutkimus aiheesta on paikkaansapitävä. Pahoittelen huonoa kielikuvaa.

     Wannseen konferenssissa päätetyssä “juutalaiskysymyksen lopullisessa ratkaisussa” oli lähinnä kyse toimintatapojen tehostamisesta. Juutalaisten ja muiden ei-toivottujen järjestelmällinen murhaaminen oli aloitettu paljon aikaisemmin ja tunnetaan nimellä “luotien holokausti”. Tällä tarkoitetaan lähinnä itä-Euroopassa tehtyjä massateloituksia. Tämän ei kuitenkaan katsottu olevan tarpeeksi tehokasta.

     Revisionistien tutkimukset eivät noudata tieteellistä menetelmää. Jos he todellakin ottaisivat todistustaakan harteilleen, tulisi heidän julkaista tutkimustuloksensa vertaisarviointia harjoittavassa tieteellisessä julkaisussa. Tutkimusmenetelmät ja niiden pohjalta tehdyt johtopäätökset eivät kuitenkaan kestä alkeellisintakaan vertaisarviointia. Revisionistit myös sivuuttavat koko todistusaineiston ja keskittyvät etsimään omia johtopäätöksiä tukevia yksityiskohtia, aivan kuten kreationistit “tutkiessaan” evoluutioteoriaa.

     Holokaustista kertovia asiakirjoja on todellakin säilynyt valtava määrä useissa eri maissa. Asiakirjoja ja muita todisteita voi etsiä esimerkiksi täältä: http://www.ushmm.org/
     Jos on pakko päästä omin silmin näkemään näitä todisteita, niin kannattaa käydä museoissa ja arkistoissa paikan päällä. Jos ei kuitenkaan tuonkaan jälkeen katso noilla todisteilla olevan painoarvoa, niin on joko ideologisesti estynyt tai omaa puutteelliset tiedonhankintataidot ja heikon päättelykyvyn, mahdollisesti molempia.

     Kansallissosialisteille suosittelisin myös tutustumista SS-miehiin, jotka työskentelivät tuhoamisleireillä, esimerkiksi Josef Klehriin.

     Okhamin partaveitsi auttaa myös tässä asiassa. On suorastaan naiivia olettaa, että holokaustin takana olisi salaliitto ja holokaustin todistusaineisto olisi väärennetty. Tuon salaliiton täytyisi olla niin valtava, ettei se yksinkertaisesti voisi pysyä salassa.

     • Wansseen konferenssissa kyllä keskusteltiin erilaisista vaihtoehdoista juutalaiskysymyksessä natsi-Saksan miehittämillä alueilla.

      Juutalaiskysymys oli jo ratkaistu Saksassa. Juutalaiset oli siirretty pois natsi-Saksan yhteiskuntaelämästä, näihin juutalaisiin lukeutuivat: kulttuurilliset vaikuttajat, poliittiset johtajat, lakimiehet, lääkärit jne… ns. “tavallinen juutalainen” sai edelleen elää Saksassa, kaikkia ei pantu leireille. Juutalaisia eli myös avoimesti Dresdenissä vielä helmikuussa 1945.

      Wannseen konfressin tarkoituksena oli siis ratkaista muiden Euroopan maiden juutalaisten kohtalo. Eri vaihtoehtoja olivat: juutalaisten pakkosiirtäminen itään (juutalaisten siirtämisestä Palestiinaan oli jo luovuttu), vangitseminen sodan ajaksi, ja mahdollisuutena keskusteltiin juutalaisten teloittamisia. Hitler ei koskaan antanut päätöstä asiasta, eikä Hitlerin allekirjoituksella vahvistettuja juutalaisteloituksia ole olemassa tai niitä ei ole säilynyt.

      Einsatzgruppet (A-D) tuomittiin Nürnbergin erillisissä oikeudenkäynneissä vv. 1947-51, 90 000 juutalaisen kuolemasta idässä. Ei kuudesta miljoonasta.

      Revisionistien tutkimukset noudattavat tieteellisiä toimintoja. Germar Rudolf – kemisti. F. Leuchter, amerikkalainen teloitusasiantuntija. Nämä tutkimukset ovat useita satoja sivuja, ei mitään huuhaata. Holokaustiuskovaisten on helppo tyrmätä kaikki revisionismiin liittyvä huuhaana, joilla ei ole mitään todellista merkitystä.

      Miksi holokaustia pitää suojella vankilatuomioilla? Miksi holokausti ei kestä historiallista tutkimusta? (se kestää vain yhdenlaisen tutkimuksen, tutkimuksen mikä ei poikkea virallisesta tarinasta).

      Olen henkilökohtaisesti tutkinut holokaustia useita vuosia, vieraillut Israelissa, Yhdysvalloissa, Saksassa, Itävallassa ja Puolassa. Jotain kyllä tapahtui juutalaisväestölle, muttei missään tapauksessa siinä mittakaavassa, kuin virallinen tarina kertoo. Holokaustiuskovaistenkin on erittäin vaikeaa yrittää edes kuunnella toista osapuolta saati sitten tutkia kunnollisesti myös revisionistien näkemystä. Ei kaikki revisionismi ole “coolia”, ei kaikkea revisionismiin liittyvää voida pitää oikeaoppisena, mutta professoreiden ja kemistien tutkimukset holokaustista, ei niitäkään voida syrjäyttää vain pelkällä olan kohautuksella. Holokaustiuskovaiset ovat niin syvällä uskossaan, että he ovat täysin estyneitä myöntämään, että jotkin asiat eivät vain täsmää. Tämä johtunee kehnosta päättelykyvystä ja tiedonhankinnasta sekä sokeasta holokaustiuskosta.

      Suurinpiirtein kaikki keskitysleirivartijat, (SS), joko hirtettiin tai hiljennettiin sodan jälkeen. Heidän sanomiaan on hankala enää päästä kuulemaan. Rudolf Hössin muistelmia ei voi missään tapauksessa pitää totuudenmukaisina. Hän muistelmissaan mainitsee leirejä, joita ei edes ollut olemassa, tai joita ei oltu edes vielä rakennettu esim. alkuvuodesta 1940. John Demjanjuk vapautettiin Israelissa vuonna 1989, vaikka häntä syytettiin 400 000 juutalaisen murhasta. Miksi? Koska minkäänlaisia pitäviä todisteita ei löytynyt.

      Tiedätkö Joni kuinka monta ihmistä on kuollut maailman sodissa toisen maailmansodan jälkeen vuosina 1946-2001? 172 miljoonaa. Miksi, jos oletetaan, että 6 miljoonaa juutalaista murhattiin, tämä 172 miljoonaa on vähempiarvoisempi? Tai entäpä 7 miljoonaa nälkään näännytettyä ukrainalaista? Heidän kuolemaansa ei ole julistettu kansanmurhaksi, mikään kansainvälinen taho tai instituutio ei ole myöntänyt Holodomoria kansanmurhaksi. Stalin ainakin tiesi tappaa tehokkaammin, kuin Hitler. Nälkäännäännyttäminen on tarpeeksi järjestelmällinen keino kansanmurhan toteuttamisessa.

      PS: toisen maailmansodan jälkeen Länsi-Saksan liittokansleri Adenauer tutki myös holokaustia ja hän päätyi siihen tulokseen, vuonna 1955, että toisessa maailmansodassa juutalaisia kuoli 375 000. Hänellä oli pääsy natsi-Saksan arkistoihin.

   • Holokaustiuskonto ja sen tarkoitus.

    Tärkein ja pääasiallinen tarkoitus Holokaustilla (Juutalaisella Holokaustin Versiolla = JHV tuonnempana lyhennettynä, kuten meidän tulisi sitä nimittää) on tuhota Kristinusko täydellisesti ja orjutaa ne, jotka eivät ole juutalaisia.

    Niin kauan kuin kristinusko on ollut olemassa, juutalaiset ovat yrittäneet häväistä ja tuhot sen. Tämä on kaksi tuhatta vuotta vanha tosiasia, jota ei tässä tarvitse enempää todistella. Fariseukset olivat Kristuksen mukaan joukko väärämielisiä, halveksittavia ja egoisteja. Kristuksen ilmestyminen ei ollut sattumaa, vaan hänen oman ilmoituksensa mukaan “välttämätöntä ja vallankumouksellista”. Hänen oli tultava maailmaan, koska maailman johtavat luokat olivat niin moraalittomia, ahneita ja itsekkäitä. Johanneksen evankeliumin mukaan Kristus sanoi fariseuksille: “Jumala lähetti minut, joten miksi sanomani on niin epäselvä teidän mielestänne? Ette pysty ymmärtämään, koska te kuulutte isällenne eli Paholaiselle ja haluatte toteuttaa hänen mielihalujaan. Hän oli murhaaja alusta asti ja valehtelija, koska totuutta ei hänessä ole. Kun hän valehtelee, hän puhuu omaa kieltään, koska hän on valehtelija ja valheiden isä.” (Joh. 8: 42-44). Lyhyesti sanottuna, Kristus ei vain kuvaa juutalaista eliittiä, vaan kertoo maailmalle, että heillä on eri jumala, Saatana.
    Kristus ilmeisesti jätti mahdollisuuden juutalaisille pelastukseen kääntymyksen kautta, kun taas ei-juutalaisesta ei koskaan voi tulla juutalaisten mielestä “Jumalan valittua”.
    Ehkäpä juutalaisuuden viha kristinuskoa kohtaan on peräisin ajattelusta, jonka mukaan Kristus ei voi olla oikea Messias.
    Koska tämä kanta on valittu, on hän tietysti johtajien mielestä suuri uhka oikealle uskolle ja lisäksi väärä messias ja harhaanjohtaja ja siten hänet tuomitaan paholaisen lähettämäksi viholliseksi. Kuten muut uskontokunnat, koko uskon kanssa ristiriidassa olevat lahkot ovat uhka ja tässähän uhmattiin fariseuksia ja heidän valta-asemaansa ja oppejaan. Ilmeisesti lähes koko juutalaisuutta uhattiin. Ja onhan se oppikin tietysti todellakin ristiriidassa juutalaisuuden kanssa todella paljon.

    En lähde enempää esittelemään toisiaan vastustavien uskontojen yksityiskohtia, mutta koska juutalaiset ovat mielestään valittu kansa ja oikeutettuja ylivaltaan ei-juutalaisiin nähden, tästä seuraa luonnostaan se, että pahin kilpailija Kristinusko on tuhottava
    Juutalaisuudessa Jumala ei ole niin keskeinen kuin Juutalainen kansa itse ja sen vuoksi Juutalaisen kansan kärsimys on uskonnossa keskeistä.

    Siksi Holokaustin on oltava ainutkertainen, sillä sen on oltava paljon pahempaa kuin Kristuksen kärsimykset. Samalla kristityt normit ja opetukset menettävät moraalisen arvon ja ne korvataan juutalaisella kärsimyksellä ja juutalaiset käsitykset asetetaan niiden yläpuolelle. Ei vain saksalaiset ole määrä alistaa juutalaiselle kärsimykselle, vaan kaikki ei-juutalaiset kansat myös!.
    Siksi Kristityt kirkot, paavi, Liittoutuneet, Punainen risti, YK ja koko muu maailma on pakotettava tiedostamaan “6 miljoonan” “Holokaustissa” “murhatun” juutalaisen kärsimys ja muistelemaan sitä ikuisesti ja siten myöntämään alempiarvoisuutensa “Valittuun kansaan” nähden ja verovelvollisuutensa sille. Toinen tärkeä tehtävä “korkeampiarvoisella” Juutalaisella kärsimystarinalla on estää kaikkia muita kansakuntia asettamasta omaa yhteisöään keskeiseen asemaan.
    Ensin he väärensivät historian. Sitten väärennetystä versiosta fantasioitiin JHV-myytti ja Holokausti-doktriini. Nyt myyttistä ollaan tekemässä uskontoa, sillä: Uskonto on immuuni tosiasioille (he olivat häviämässä taistelun tosiasioista); Uskonto ei ole riippuvainen totuudesta (“järjestelmällisessä tuhoamisessa”, “kaasukammioissa” tai “6 miljoonassa murhatussa juutalaisessa” ei ole lainkaan totuutta); Uskonto ei ole haavoittuvainen kritiikin suhteen (revisionismi on kuolinisku JHV:lle); Uskontoa ei saa kritisoida miltään olennaiselta osin (se voidaan sujuvasti ja ilman mitään uhkaa sovittaa yhteen juutalaisuuden kanssa); Uskontoa ei koskaan saa “kiistää” (“Denialisti” ei ole enää “hullu”, vaan “kerettiläinen”, joka pitää polttaa roviolla ja poltetaan); “Denialisti” on paha ja hänet on tuhottava (hän on paholaisen avustaja). Holokausti -papisto ja heidän sanansa on pyhä ja erehtymätön (meidän kaikkien on alistuttava heidän tahtoonsa); Holokausti -papisto päättää, mitä ja ketä suvaitaan (He ovat “valittuja” ja päättävät, mikä on hyvää ja mikä pahaa).
    Holokaustissa ei ole kysymys totuudesta, vaan se on uskonto, mikä on osa maailmanherruutta, sionistista Uutta Maailmanjärjestystä (New World Order) ja orjuutta niille, jotka eivät ole “valittuja”. Kyse ei ole enemmästä tai vähemmästä.
    Siitä, että Holokausti on todellakin uskonto, selviää monista ilmiöistä: Totuutta ei saa selvittää, vaan sellainen on “anti-semitismiä”, ei-uskovaiset ovat “denialisteja” (kerettiläisiä), jotka on hiljennettävä ja tuhottava. Holokausilla on uskovaisensa, pappinsa ja ylipappinsa, ihmeensä, marttyyrinsä, syntiset, paholainen, katekismus, pyhät kirjoitukset, inkvisitio, katedraalit jne. kaikki 100 % uskonnollista.

    JHV ei ole ensisijaisesti Saksan nukettamista tai rahastusta. Kyse on maailmanherruudesta. Tämä on näiden sosiopaattien ryhmän 3000 vuotta vanha tavoite ja nyt he ovat menestyksen kynnyksellä.
    Purim liittyy petokseen, kostoon, vihaan, murhaan, tuhoon, ei-juutalaisten orjuuteen, tribaaliseen itsekkyyteen ja sitä juutalaiset juhlivat vain itse.

    Juutalaisessa uskossa ei ole kysymys ensisijaisesti Jumalasta tai profeetoista (Talmud itse asettaa Jumalan toissijaiseen asemaan Talmudiin nähden), vaan ensi sijassa Juutalaisen kansan kärsimykset on nostettu keskeiselle sijalle. Myös tästä on kysymys holokaustin mahdottomassa liioittelussa.

    Maailmanherruus tarkoittaa talmudistien ja juutalaisten silmissä kaikkien ei-juutalaisten alistamista orjuuteen ali-ihmisinä.
    Kätketty agenda on sionistien maailmanherruus. Kaikki muu tähtäsi sen saavuttamiseen. Esim. sotien aikaansaaminen, sillä monopolikapitalismin gangsterit saavat kolmea voittoa sodista.

    1. Sodan valmistelun aikana painetaan rahaa ja myönnetään lainoja sotateollisuudelle, 2. Sotien aikana ja 3. Niiden jälkeen (lainoja jällenrakennukseen) (Myös se teollisuus ja rakennusfirmat ovat heidän). Sionistijohtaja Weizmann tapasi sanoa, että “Katastrofi on valtaa”.

    Ihmiset ovat usein helposti täysin alistettavissa, koska on puutetta ja turvattomuutta, he ovat täysin riippuvaisia jostakin tai saadaan helposti tekemään mitä vain. Siispä luodaan epävarmuutta, uhkaa, hämmennystä, epäjärjestystä, kaaosta, vastakkainasetteluja, pulaa etc. Heidän onnistui saada valta maailman voimakkaimmassa maassa USA:ssa ja se toteuttaa nyt heidän tahtoaan: sotaa, sotaa ja taas sotaa. Sionisti ja Kanadan B’nai B’rithin loosin ja hallituksen välisten suhteiden hoitaja I. J. Kadegan sanoi: “Juutalainen holokaustidogmi on Uuden maailmanjärjestyksen peruskivi….Tavoitteemme perustaa Uusi maailmanjärjestys riippuu siitä, mitä opimme Holokaustista:”
    Holokaustin tarkoitus on palvella poliittisen sionismin etuja. Ei mikään muu.
    He tulevat hysteerisiksi, jos joku ehdottaa minkä tahansa muun uhrijoukon muistamista, saksalaisten sotilaiden tai murhattujen siviilien tai minkä tahansa murhattujen viattomien uhrien joukon maailmassa. EU-puheenjohtaja Jerzy Buzak koki tämän, kun hän ehdotti 23.8. julistamista päiväksi, jolloin muistettaisiin miljoonia itäeurooppalaisia kommunismin uhreja.
    He huusivat, että kyseessä olisi holokaustin halventaminen yms. hevonpaskaa.
    Voi arvata, mitä tapahtui: Jerzy Buzak julistettiin antisemitistiksi eikä ehdotuksesta ole kultu mitään sen jälkeen. (Kommunismin uhrithan olivat juutalaiseliittien uhreja, mikä varmasti on antanut pontta hsterialle. Se, että kommunismin uhrien muistaminen on antisemitismiä, on tietysti surkuhupaisaa, kun kerran uhrit olivat siis talmudistien uhreja.)

    Holokaustissa on kysymys psykopolitiikkasta, aivopesusta ja sionistieliitin maailmanherruudesta Uuden maailmanjärjestyksen kätkettyjen voimien kautta. Mikään muu ei ole niin tärkeää eliitin ja sionistien agendalla kuin holokausti. Australialainen sionisti prof. Rubinstein sanoi, että jos osoitetaan, että holokausti on myytti, Israelin vahvin ase on tuhottu.

    Miksi siitä tehdään isompi ja isompi..? Yläpuolella kerrotaan, miksi. Kuinka se tapahtuu?. Indoktrinaatiolla, moraalisella kiristyksellä ja laillisella vainoamisella. Ei kulu edes yhtä ainoaa päivää ilman “uutista” natsien “pahuudesta” ja “viattomista murhatuista juutalaisista”. Tämä sen vuoksi, että aivopesun perusta on jokapäiväinen toisto. Orwellin “2 vihan minuuttia” on naurettavaa leikkimistä tähän verrattuna. Lisäksi puhdas kiristys edesauttaa sen, että kukaan ei uskalla sanoa vastaan. Uran tuhoaminen on varmaa, mutta pahempaakin voi seurata. Lakisääteiset vainot nykyisessä Euroopassa merkitsevät paluuta keskiajalle ja varjoissa vaanivaa inkvisitiota.
    Revisionisteilla ei ole mitään mahdollisuuksia opettaa kiinalaisia tai mitään muitakaan kansakuntia. Sitäpaitsi, Kiinan, Venäjän ym. hallitukset tietävät ketkä ovat Lännen todelliset vallanpitäjät ja heidän on tehtävä paljon bisnestä näiden roistojen kanssa. Siksi heidän suunsa sanoo asioita, joilla rahaa tulee.
    JHV:n “ei enää koskaan” -argumentti oli ja on täydellinen ja moraaliton petos. Se on täysin konkurssissa. Vuoden 1946 jälkeen ei yksikään kansakunta ole tehnyt enempää julmuuksia, viattomien ihmisten ja lasten murhia, väkivaltaa, raajojen murskaamisia., asuntojen hävityksiä, ryöstöjä, aloittanut laittomia sotia, käyttänyt laittomia aseita taistelijoita ja viattomia siviilejä vastaan, valmistanut kiellettyjä joukkotuhoaseita, rikkonut 70 YK:n päätöslauselmaa vastan, harjoittanut diskriminointia rodun ja uskonnon perusteella kuin sionistit Israelissa ja vastaavat USA:ssa. JHV:n kaikki moraaliset funktiot on tuhottu tällä. Ainoa opetus, jonka maailma voi oppia “Holokaustista”, että nuo eliittijuutalaiset eivät välitä kenestäkään muusta kuin itsestään.
    Holokaustiopetuksella on tärkeä tehtävä holokaustiuskonnon perustamisessa. Huomatkaa, että uskonnon ja historian opetukseen panostetaan yhä vähemmän samaan aikaan, kun kouluissa siirrytään pakolliseen ja kaikkialle leviävään holokaustikasvatukseen. Monessa länsimassa holokaustikasvatus alkaa jo kuusivuotiaana. Koska kyseessä ei ole oikea “koulutus” tai “kasvatus”, vaan valheen indoktrinaatio, voimme puhua hallitusten harjoittamasta on lasten hyväksikäytöstä ja väkivallasta heitä kohtaan. Kyynisesti nuo lapset pannaan vankilaan, jos he aikuistuttuaan uskaltavat kritisoida tätä tai vain kyseenalaistaa tämän kasvatuksen. (TN: Talmudistieliitti on maailmansodissa aiheuttanut ja muissa sodissa sekä kommunismin uhreina yli 300 miljoonaa uhria ja enemmänkin. Suoraan murhattuja on siis lähes 200 miljoonaa kommunismin uhreina. Ja nämä samat roistot pakottavat yhteiskunnat valehtelemaan 6-vuotiasta saakka yhteiskunnan varoilla lapsille olemattomista joukkomurhista. ja jotkut pallopäät eivät edes tajua, mistä on kysymys.
    Truth, ehkä paras reaktio tähän kohtaan on se, mitä Adolf Hitler sanoi sodan loppupuolella: “Jos voitan tämän sodan, lopetan juutalaisten maailmanherruuden ja annan sille kuoliniskun. Jos häviän sodan, he eivät tule nauttimaan siitä, sillä he menettävät järkensä ja vievät pyrkimyksensä niin pitkälle, että he itse provosoivat vastareaktion”.

 4. Joni T!

  Ymmärtääkseen miksi niin suuri valhe menee totaalisesti läpi virallisessa historiassa sun pitäisi tutustua juutalaisten/kasaarien historiaan Euroopassa. Holokaustisadun toteuttaminen historian aikakirjoihin on suora jatkumo siihen mitä on tapahtunut aiempina satoina vuosina.

  Käytännössä kaikki asiaa koskevat kirjat on sensuroitu virallisesta historiankirjoituksesta. Nyt netin aikana näitä kirjoja on skannattu nettiin ja ne löytyy, jos jaksaa hakea. Ne muodostavat erittäin selkeän loogisen kuvan mitä maailmassa tapahtuu. Jos jaksaa pakertaa pystyy hyvin ymmärtämään, miten 1% ihmisistä pystyy kontrolloimaan niin paljon asioita.

  Henrik yrittää olla diplomattinen ja tietää, että asioita ei voi sanoa suoraan. No Henrik ja olettaisin, että kaikki vastarintaliikkeen jäsenet + alle 1% kovan tutkimusprosessin tehneitä suomalaisia tietää, että holokausti on 100% petkutusta. En anna mitään linkkejä, mutta jos rehellisesti haluat selvittää itsellesi asian, uskon, että löydät tiedon ja loogisen selityksenkin, miksi “holohöpösatu” synnytettiin ja miten se pystytään ylläpitämään. Yksi vinkki asian selvittämiseksi on, että yritä itse “teurastaa” 6 miljoonaa juutalaista ja suunnittele itse operaatio teknisesti yksityiskohtaisesti. Sen pohjalta saat käsityksen mitä pitää etsiä. Sitten kun alat perehtyä yksityiskohtiin valhe alkaa pala-palalta paljastua. Lopuksi olet aivan monttu auki, miten noin voidaan kusettaa.

  Mielenkiitoinen kapiitteli on esim. toi Henrikin mainitsema ekan maailmansodan “6-miljoonaa”. Jos jaksat käydä läpi asioita, niin tsaariakin syytettiin 6 miljoonan juutalaisen nistimisestä, mutta siitä ei muodostunut kuitenkaan historiallista “totuutta”.

  Vesa Laurio on vähän orginelli tyyppi ja omaa omia ongelmia, mutta esim. holokaustiasiassa hän on vähän raapaissut pintaa ja suurinpiirtein hänen kirjoittamansa pitää paikkansa. “toinennäkemys” on toinen noita kirjoja lueskellut, joka pitää blogia (löydät sen varmaan).

 5. Joni holokaustiuskovaisena ei siis löydä mitään omituista siinä, että revisionisteja tuomitaan vankeuteen? Heidän tuomionsa on useimmiten huomattavasti pidempi, kuin raiskaajien, tappajien tai huumausainerikollisten… Wolfgang Fröhlich, Itävalta, 7 vuotta, Horst Mahler, Saksa, 12 vuotta, Gerhard Honsik, Itävalta, 20 vuotta. Jos kaikki heidän tutkimuksensa ovat ehdottomasti vääriä, eikä niillä ole mitään merkitystä, miksi tuollaisia tuomioita? Minulle tuo viittaa siihen, että heidän tutkimuksissaan on ollut ehdottomasti jotakin sellaista, mitä ei haluta suuren yleisön tietävän.

Comments are closed.