Koti Artikkelit Onko Washingtonin valtaeliitti sekaantunut pedofiilirinkiin?

Onko Washingtonin valtaeliitti sekaantunut pedofiilirinkiin?

17

Vaikka Amerikan presidentinvaalit ratkesivat jo kauan sitten, valtamedia Suomessa asti on jatkanut aktiivisesti vaihtoehtomedian vaalikirjoittelun kritisoimista. Yksi valtamediaa eniten raivostuttaneista uutisista oli niin sanottu #Pizzagate, jonka esittelemme seuraavaksi.

Sosiaalisen median hashtagilla #Pizzagate on taustansa Hillary Clintonin vaalikampanjan päällikön John Podestan vuotaneissa sähköposteissa. Wikileaks nappasi nämä viestit maaliskuussa ja julkaisi ne tämän jälkeen. Muista Wikileaksin poimimista viesteistä paljastuu muun muassa juutalaisomisteisen TV-kanava CNN:n työntekijöiden lähetelleen vaaliväittelykysymyksiä Clintonille etukäteen ennen väittelyä Donald Trumpin kanssa.

Toinen vuotaneista sähköposteista paljastunut seikka on, että Clinton tiesi entuudestaan USA:n läheisten liittolaisten Saudi-Arabian ja Quatarin rahoittaneen Isisiä. Tätä on tapahtunut ilman, että USA on ryhtynyt minkäänlaisiin vastatoimiin.

USA:n petollisen kaksinaamainen Lähi-idän-politiikka tai uutiset järjestelmän oman median sekä poliittisen eliitin välisestä yhteistyöstä tuskin kuitenkaan useimpia lukijoitamme suuremmin järkyttävät. Odottamattomampi paljastus sähköposteissa oli, että Clintonin kampanjapäällikkö Podesta kutsuttiin yhdessä veljensä Tonyn kanssa “taiteilija” Marina Abramovicin luo päivälliselle. Abramovici käyttää “taideteoksissaan” usein siemennestettä, verta sekä virtsaa, ja niin kutsuttu spirit cooking on osa hänen “taidettaan”.

Stefani Germanotta (tunnettu paremmin taiteilijanimellään Lady Gaga) esiintyy alla olevassa kuvassa muiden muassa Abramovicin ja ihmisen kokoisen nuken kanssa. Germanotta on aiemmin kommentoinut olevansa pakkomielteinen Abramovicin taidetta kohtaan. Podestan veljesten toimet rappiotaiteen parissa eivät kuitenkaan ole mitään verrattuina siihen, mistä heitä tällä hetkellä epäillään.

 

Koodikieltä sisältäviä sähköposteja

John Podestan sähköpostit läpi lukeneet ovat todenneet niiden sisältävän viittauksia muun muassa pizzaan, juustoon sekä makkaraan oudoissa tilanteissa. Joukko Podestan sähköpostit lukeneita yksityishenkilöitä yhdisti pian ruokasanaston pedofiilien käyttämään koodikieleen esimerkiksi Deep Webissä. Deep Web on Internetin osa, johon pääsee käsiksi vain siihen tarkoitetun erityisohjelmiston avulla.

Esimerkkejä muutamista käytetyistä koodisanoista ja niiden merkityksistä:

Hot Dog = poika
Pizza = tyttö
Pasta = pieni poika
Cheese = pieni tyttö
Ice Cream = miesprostituoitu
Walnut/Nuts = värillinen prostituoitu
Map = siemenneste
Kastike = orgiat
Play Dominos = koskea seksuaalisessa tarkoituksessa
Chicken = nuori mies/poika
Moloch = jumala, joka yhdistetään lapsiuhreihin

Mikäli nämä “käännökset” pitävät kokonaan paikkansa, kampanjapäällikkö Podestan keskusteluja tämän demokraattien leiriin kuuluvien kontaktien kanssa on helpompi ymmärtää.

Susan Sandler hyväntekeväisyyssäätiö Sandler Foundationista kirjoitti Podestalle esimerkiksi seuraavaa:

“Kiinteistönvälittäjä löysi nenäliinan (luulen, että siinä on ‘mapia’ [spermaa], joka saattaa liittyä erääseen ‘pizzaan’ [tyttöön]). Onko kyseinen nenäliina sinun?”

Toinen sähköposti Sandler Foundationilta Podestalle:

“Luuletko, että suoriutuisin paremmin, mikäli pelaisin dominoa [= koskea seksuaalisessa tarkoituksessa] pienen pojan kuin pienen tytön kanssa?”

Sähköpostien perusteella jopa USA:n entinen presidentti Barack Obama vaikuttaa sekaantuneen pedofiliaan. Fred Burton yksityisestä tiedustelupalvelu Stratforista kirjoitti Valkoisen talon järkyttävän kalliista “pizza- ja makkaraostoksista”:

“Obama käytti arvioni mukaan noin 65 000 dollaria veronmaksajien rahaa ‘pizzan ja hot dogien’ lennättämiseen Chicagosta Valkoisen talon yksityisjuhliin. Olisiko kyse kuitenkin tyttöjen ja poikien lennättämisestä?”

Voi miettiä myös, miksi pitkäaikainen Clintoneiden sekä demokraattisen puolueen tukija, asianajaja Cheryl Mills kirjoittaa seuraavasti:

“Kädet ristissä ja vanhan kanin tultua ulos ullakon laatikostaan uhraan takapihalla yhden ‘chickenin’ [nuoren miehen/pojan] Molochille.”

Tämä saattaisi tosin merkitä myös, että eliittiin kuuluvat ihmiset uhraavat todellisuudessakin vain kanan Babylonin jumalalle (mikä on itsessään jo äärimmäisen outoa!), mutta kun otetaan huomioon broilerin merkitsevän pedofiilien koodikielessä poikaa, ja että Moloch liitetään juuri lapsiuhreihin, tullaan siihen tulokseen, että tämä merkitsee hyvin todennäköisesti aivan jotain muuta kuin broilerin uhraamista.

Tämä oli vain pintaraapaisu Wikileaksin julkaisemista järjettömistä ilmaisuista ja muotoiluista, jotka ovat saaneet monen kohottamaan kulmiaan ja miettimään, mihin Podesta ja hänen lähipiirinsä ovatkaan sekaantuneet.

 

John ja Tony Podestasta

Kuten tunnettua, John Podesta työskenteli aiemmin Hillary Clintonin vaalikampanjan päällikkönä. Tämän ohella hän on ollut Obaman neuvonantajana sekä Valkoisen talon esikuntapäällikkönä Bill Clintonin alaisuudessa vuodet 1998–2001. Johnin veli Tony Podesta johtaa lobbarijärjestö Podesta Groupia, jolla puolestaan on tiiviit siteet demokraattiseen puolueeseen. Podesta Group lukeutuu erääksi Washingtonin vaikutusvaltaisimmista lobbarijärjestöistä.

Samaan aikaan kun kummallisuudet John Podestan sähköposteissa pantiin merkille, tiedonhankkijat alkoivat kartoittaa tarkemmin ihmisiä hänen lähipiirissään. Muutama yksinkertainen Google-haku nimellä Tony Podesta johtaa esimerkiksi Washington Life Magazinen reportaasiin hänen kotoaan. Reportaasissa Podesta esittelee avoimesti “taideaarteitaan”.

Podestan kotoa löytynyt Biljana Djurdevicin maalaus. Djurdevic kuvaa usein tauluissaan kauhistuneita lapsia uhkaavissa tilanteissa.

Podestan kotoa löytynyttä patsasta on verrattu sarjamurhaaja Jeffrey Dahmerin ottamiin kuviin uhreistaan vääristyneissä asennoissa ensin tapettuaan nämä (seuraava kuva ei sovellu herkille): http://www.abeldanger.org/web/wp-content/uploads/2016/11/tony-podesta-and-jeffrey-dahmer.png

Eräs silmiinpistävimmistä aspekteista koko #Pizzagate-tapauksessa on, että John ja Tony Podestan kasvot muistuttavat huomattavan paljon yllä olevia poliisin kehittämiä epätarkkoja kuvia Madeleine McCannin mahdollisista kidnappaajista.

Epätäydellisissä kuvissa saattaa kuitenkin myös olla sama ihminen, joka on kuvattu eri kuvakulmista. Monen #Pizzagatea tutkineen mielestä on aivan liian epätodennäköistä, että noinkin tunnetut henkilöt kuin Podestan veljekset olisivat kidnapanneet pienen tytön ja niinkin kaukana kuin Portugalissa.

On kuitenkin ehdottomasti mainitsemisen arvoinen asia, että Podestan sähköposteissa on paljon aukkoja marraskuulta 2006 neljänteen päivään toukokuuta 2007 asti. Madeleine McCann katosi kolmas toukokuuta 2007. On hyvin mahdollista, että John Podesta on poistanut sähköpostinsa tuolta ajalta, jottei häntä liitettäisi Portugaliin ja Madeleine McCannin katoamiseen.

 

Pizzeria Comet Ping Pong

Demokraattisen puolueen vaikutusvaltaisilla poliitikoilla on jostakin syystä läheiset suhteet Comet Ping Pong -nimiseen pizzeriaan Washington DC:ssä. Tony Podestalla on tapana käydä kyseisessä pizzeriassa syömässä, ja niin Obama kuin Clintonkin ovat pitäneet ensisilmäyksellä merkityksettömältä vaikuttavassa Comet Ping Pongissa tilaisuuksia. Tarkasteltaessa lähemmin pizzeriaa sekä sen omistajaa James Alefantista epäilykset kuitenkin heräävät.

Alefantis, jota aikakauslehti GQ kuvailee yhdeksi Washington DC:n vaikutusvaltaisimmista ihmisistä, on valokuvattu Tony Podestan luona järjestetyissä juhlissa. Alefantis on homoseksuaali ja ollut aiemmin yhdessä David Brockin kanssa. Myös Brockilla on paljon vaikutusvaltaa, ja hänellä on osansa sekä Clintonin vaalikampanjassa että itse demokraattisessa puolueessa. Alefantis on vieraillut Valkoisessa talossa viidesti.

Alefantisin Instagram-tililtä nimellä “jimmycomet” löytyy koko joukko ylitsevuotavan seksuaalisia ja suoranaisesti pedofiilisia kuvia ja kommentteja. Seuraavassa muutama esimerkki:

“J’aime l’enfants” on ranskaa ja tarkoittaa suomeksi “Rakastan lapsia”.

Mies pitää sylissään pientä lasta hashtagilla #chickenlover. Kuten aiemmin mainittua, chicken tarkoittaa pedofiilien koodikielellä nuorta miestä/poikaa.
Onko tämä normaali Instagram-kuva?

Vaikka Comet Ping Pong kertoo julkisuuteen olevansa “lapsiystävällinen ravintola”, sen seinillä roikkuu maalauksia muun muassa ihmisistä ilman päitä ja maalauksia ihmisistä, jotka masturboivat pelatessaan pöytätennistä. Miksi tunnetut demokraattipoliitikot pitävät suuria tilaisuuksia yksinkertaisessa pizzeriassa eivätkä tasokkaammissa ruokapaikoissa? Onko pizzerian ruoka todella niin fantastisen hyvää vai kuuluuko Alefantisin räätälöimään valikoimaan jotain muutakin?

 

John Podestaa epäiltiin pedofiiliksi jo ennen #pizzagatea

Konservatiivisen ja nykyään melko suositun Breitbart-sivuston perustaja Andrew Breitbart twiittasi jo vuonna 2011 John Podestan pedofiiliepäilyistä:

“How prog-guru John Podesta isn’t household name as world class underage sex slave op cover-upperer defending unspeakable dregs escapes me.”

AndrewBreitbart (@AndrewBreitbart) 4. helmikuuta 2011

Breitbartin mukaan John Podesta suojeli “järkyttävää saastaa”, joka piti alaikäisiä seksiorjinaan. On epäselvää, miten hän sai tämän selville jo kauan ennen kuin Wikileaks sai vihiä Podestan sähköpostien sisällöstä.

Breitbart puolestaan kuoli vuosi tämän jälkeen sydänkohtaukseen vain 43 vuoden iässä. Häntä tutkinut patologi kuoli sittemmin arsenikkimyrkytykseen, ja monien keskuudessa tieto herätti epäilyjä Breitbartin todellisesta kuolinsyystä.

 

Median ja joidenkin syytettyjen reaktiot epäilyihin

#Pizzagate sai osakseen paljon julkisuutta Twitterissä ja vaihtoehtoisissa medioissa. Valtavirran mediassa on puolestaan vallinnut lähes kuolemanhiljaisuus. Juutalaisomisteiset Washington Post ja The New York Times ovat kirjoittaneet pari itkunsekaista artikkelia siitä, kuinka Alefantista vainotaan ja uhkaillaan Internetissä. Nämä reportaasit vahvistivat Tony Podestan käyvän Comet Ping Pongissa usein syömässä. Ne vahvistivat myös, että John Podesta ja James Alefantis tuntevat toisensa.

Joulukuun alussa 28-vuotias aseistautunut mies astui pizzerian ovista sisään, oman kertomansa mukaan pelastamaan lapset, joita hän epäili pidetyn siellä vangittuina. Mies ampui aseellaan ympärilleen muutaman kerran. Tämän jälkeen nyyhkyartikkelien määrä vain lisääntyi. Tällöin keskusteluun heitettiin “valeuutisten” termi, jota järjestelmän media käyttää nykyään usein tarkoituksenaan hiljentää ja tehdä vaihtoehtoinen media naurunalaiseksi. 28-vuotiaan miehen ammuskeltua pizzeriassa kukaan ei edes haavoittunut.

Uskottavia selityksiä Podestan sähköpostien ruoka-aiheisille termeille oudoissa kohdissa tekstejä ei ole edellä mainittujen selitysten lisäksi annettu. Muita todisteita pedofiliaskandaalista ei myöskään ole otettu vakavasti. John Podestaan kohdistuvia epäilyjä vahvistaa edelleen se, ettei hän twiitannut koko sinä yli kuukauden kestäneenä ajanjaksona, jolloin epäilyt ja syytökset häntä kohtaan olivat eniten pinnalla. Hänen ensimmäinen twiittinsä #pizzagaten jälkeen koski hyökkäystä Venäjää vastaan. Podesta ja koko USA:n valtakoneisto katsoivat Venäjän hakkeroineen sekä Podestan itsensä että demokraattisen puolueen sähköpostit tarkoituksenaan edesauttaa Trumpin pääsyä Yhdysvaltain presidentiksi.

Hillary Clinton piti kahdeksas joulukuuta ensimmäisen puheensa sitten presidentinvaalien häviönsä. Puheessa mainittiin niin kutsutut “valeuutiset”, jotka Clintonin mukaan ovat osa “pahuuden epidemiaa sekä valepropagandaa, jolla on valitettavasti seurauksensa todelliseen maailmaan”. Jäi epäselväksi, tarkoittiko Clinton tässä kohtaa “valeuutisia” Comet Ping Pongissa tapahtuneesta ammuskelusta vai jotakin muuta.

Jimmy Savile heti Elisabeth II:n aateloitua tämän.

 

Mikä on #pizzagaten lopputulos?

Tähän asti selvinneet seikat tapauksesta ovat aihetodisteita ja joukko hämäriä olosuhteita. Vedenpitäviä todisteita pedofiiliringistä ei ole tullut julkisuuteen, kuten ei uhrejakaan. Tapaukseen liittyvät yksityiskohdat itsessään saavat epäilyt pedofiiliringistä vaikuttamaan kenties melko kaukaa haetuilta, mutta mikäli katsotaan kaikkia näitä yksityiskohtia kokonaisuudessaan, ei voi sivuuttaa sitä, ettei niissä olisi vähintään jotain outoa.

Ei ole kovinkaan todennäköistä, että FBI alkaisi tutkia tapausta. FBI-päällikkö James Comey on jo aiemmin osoittanut selkärangattomuutensa jättäen syyttämättä Hillary Clintonia, vaikka tämä oli käsitellyt huippusalaisia tietoja varomattomasti yksityiseltä sähköpostipalvelimeltaan.

Vaikka monien mielestä saattaa tuntua epätodennäköiseltä, että noinkin vaikutusvaltaiset ihmiset olisivat joukolla syyllistyneet pedofiliaan, samankaltaisia esimerkkejä löytyy historiasta. Juutalainen miljardööri Jeffrey Epstein tuomittiin vuonna 2008 (vain) kolmentoista kuukauden vankeuteen tyttöjen pitämisestä seksiorjina omalla saarellaan Karibianmerellä. Monet tytöistä olivat alaikäisiä. Epsteinin vaikutusvaltaisesta tuttavien verkostosta löytyvät niin Britannian kuningashuone, Donald Trump kuin Bill Clintonkin. Viimeksi mainittu on tietojen mukaan vieraillut Epsteinin saarella 26 kertaa, joista viisi kertaa ilman henkivartijoita.

Englantilaisen viihdemaailman kasvosta Jimmy Savilestä on hänen vuosikymmenien pituisen uransa aikana kiertänyt huhuja siitä, että hän olisi pedofiili. Kuolemaansa asti vuoteen 2011 nämä pysyivät vain huhuina, mutta kriittisen TV-dokumentin jälkeen hänen seksuaalirikollisuutensa paljastui suurelle yleisölle. Kansan rakastamasta suorastaan kulttimaisesta ikonista tulikin yhtäkkiä yksi Britannian vihatuimmista miehistä. Savilen uhreja epäillään nykypäivänä olevan jopa useita satoja. Savilellä oli hyvät suhteet Britannian kuningashuoneeseen, ja hänet jopa aateloitiin vuonna 1990.

Esimerkki löytyy myös Portugalista, niin kutsutusta Casa Pia -skandaalista, jossa muiden muassa poliitikkoja sekä Unescon lähettiläs tuomittiin näiden käytettyä lapsia seksuaalisesti hyväksi. Nyt Norjassa on meneillään samankaltainen skandaali, johon poliitikkoja ja lakimiehiä on sekaantunut. Belgialaisen Marc Dutroux’n tapauksessa Dutroux’lla itsellään oli hyvin läheiset suhteet Belgian poliisijohtoon sekä poliittisen hierarkian huipulle.

 

Nordfront.se

17 KOMMENTIT

 1. Lasten hyväksikäyttöhän on ikivanhoja vapaamuurariperinteitä.Seksuaalirikollisten lievät tuomiot ja lakien säätäjien ajatusmaailma?Löytääkö kukaan muu syytä/yhteyttä?Kuka tätä maailmaa todella johtaa?

  • En nyt lähtisi niinkään tuota korttia ottamaan mutta juutalaiskorttia helistelisin enemmän. Onhan noilla parilla joita kuvassa oli hyvin juutalaismaiset kasvot piirteet. Moni varmasti tietää että siellä on paljon pedofiiljä

  • Talmud tiivistää juutalaisuuden ytimen, ja Talmudissa yhtenä teemana on pedofilian suosiminen;
   Vapaamuurarius (kuten myös teosofia jne.) on juutalaisten perustamia järjestöjä;
   => koska vapaamuurarius on eliitin kerho, ja kerho on talmudistis-juutalainen, niin vapaamuurarius ja eliitin pedofilia kytkeytyvät toisiinsa.

   3. Mooseksen Kirjan 18:21 kieltää juutalaista (sillä alkujaan Raamattu on kirjoitettu vain ja ainoastaan juutalaisten luettavaksi) oman siemennesteensä (eli lastensa) uhraamisen Molechille: omansa sijaan juutalainen saa uhrata ei-juutalaisten lapsia Molech-Molokille.

  • Vapaamuurareiden perinteet, rituaalit ja symboliikka perustavat vahvasti juutalaisuuteen, joka selviää tutkimuksella.

 2. En ihmettelisi, jos Suomen eliitti pyörii samoissa piireissä…Saasta ulos!

 3. Tämä on pelkkä teoriaa, mutta tarinan kulku voisi mennä myös jotenkin näin: (((tietyt tahot))), joiden heimolaisilla nyt on muutenkin tapana levittää inhottavimpia perversioita liian terveiden kansojen keskuuteen (esim. pornoteollisuuden, “seksuaalialakulttuurien”, prostituutiorinkien jne kautta), ovat päässeet aikojen saatossa luikertelemaan päättäjien lähelle. Koska keskivertopäättäjä on toki helppo korruptoida, pääsee rahalla hyvin pitkälle. Mutta aina on riski että nämä korruptoituneet päättäjät tulevat toisiin aatoksiin, joten pitää pelata varman päälle ja hommata todisteet joilla voi mustamaalata nämä ihmiset alimpaan helvettiin. Siispä (((tietyt tahot))) järjestävät päättävissä asemissa oleville ihmisille kaverillisia reissuja omille saarilleen jne. Ensiksi paikalla on “vain” täysi-ikäisiä huoria, mutta kerta toisensa jälkeen perversiot pahenevat ja uhrit nuorentuvat. Kun presidentin tasoinen tyyppi kopeloi pikkupoikia ja (((tietyillä tahoilla))) on tästä todisteet, ei presidentti voi enää koskaan tehdä mitään sellaista mitä (((todisteita hallussaan pitävät henkilöt))) eivät halua. Ja taas voidaan kiristää korkea-arvoisia virkamiehiä ja lobata eriskummallisia lakeja läpi.

  Tietysti USAn eliitin kaltainen väki on jo lähtökohtaisesti niin narsistista sakkia, että heitä tuskin paljoa kiinnostaa seksiorjaksi kidnapattujen lasten tuska kunhan heillä itsellään on hauskaa suorittaessaan sairaita perversioitaan.

 4. Kertakaikkisen törkeää ja puistattavaa luettavaa. Se on selvääkin selvempää millainen puhkaisematon mätäpaise Yhdysvaltain Demokraattinen puolue on. Ellei olisi tälläisiä ns. “valemmedioita”, jotka puistattavasta lemusta ja kuhisevista raato -madoista huolimatta puhkovat nämä mätäpesäkkeet auki rivikansalaisten tietoon, se olisi kauhistuttavan tuhoisaa. On itsestään selvää ja ymmärrettävää, miksi elitistinen juutalaisrahoitteinen EU:n petturi -johtajat ja muut viranomaiset haluavat lakkauttaa sosiaalisessa mediassa toimivat sivustot, jotka kertovat sen oikean totuuden ja kaiken sen salakavalan pelin, jota käydään tavallisten kansalaisten selän takana. Ellei olisi medioita, jotka kertovat asioiden todellisen laidan valtaapitävien pedolististen “salaseurojen” toimina kävisi lopulta niin röyhkeäksi, että se tehtäisiin selvässä päivän valossa välittämättä kuvottavuudesta, joita tälläiset perfersiot ovat.
  Kotoinen YLE ja MTV3 -jutkukanava ovat olleet kuin kusi sukassa tästä tapauksesta, mutta sen sijaan puolestaan repinyt otsikoita siitä kuinka Donald Trumph muka heitti jorpakkoon Marthin Luther Kingin rintakuvan ensitöikseen ylitettyään Valkoisen Talon kynnyksen. Ja paskat” Täyttä valetta taas. Siinähän se pönöttää missä ennenkin. Barack Obama sen sijaan 8-vuotta sitten lähetti ensitöikseen Ison-Britannian WWII aikaisen kuuluisan Pääministeri Winston Churchilin rintakuvan takaisin lahjoittajalleen. Kommunisti, pedofiili, homo, muslimi ja globalisti Obamaa ei tuo syvästi patrioottinen valkoihoinen suurmies viehättänyt.
  Eli tässä taas vähän “vatsanpuruja” “siveyslupauksen” antaneelle valtamedialle.

 5. Tämä uhriton Pizzagate-harhailu olisi kyllä ollut yksi niistä harvoista aiheista minkä toimitus olisi voinut jättää uutisoimatta.

  • Toisaalta todella omituisia juttuja nuo on. Pelkästään esimerkiksi tämän James Alefantisin julkiset Instagram-kuvat ovat sellaisia, joista luulisi, että toimittajat kysyisivät häneltä. Henkilö on kuitenkin lähellä vallanpitäjiä ja postailee tollasta materiaalia, mutta silti (((valtamedia))) ei ole kiinnostunut.

   Oli totta tai ei, niin minusta oli ainakin mielenkiintoista lukea suomeksi, mistä tässä pizzagatessa on kysymys.

   • Perustelu: Pizzagaten tapaiset hölöhölö-tarinat vetävät puoleensa skitsofreniasta ja vainoharhaisuudesta kärsiviä hörhöjä. Kansallismielisyys ei missään nimessä tarvitse kyseisen kaltaisia kaikkiin mahdollisiin salaliittoteorioihin uskovia mielenvikaisia piireihinsä. Näitten puupäitten olemassaolo on itseasiassa ollut kansallismielisyydelle valtava taakka viimeiset 20-30 vuotta.

    • Oikeampi nimitys “salaliittoteorioihin uskovaan henkilöön” olisi totuudenetsijä.

     Myös esimerkiksi holokaustirevisionismia leimataan salaliittoteoriahörhöilyksi (((joidenkin))) toimesta, vaikka faktat ovat ilmeisiä.

     • Ei holokaustia voi verrata pizzagateen, herran jestas. Holokaustissa on kyse puhtaasta matematiikasta, joka tekee esitetyn tarinan fyysisesti mahdottomaksi. Suurin osa salaliittoteorioitsijoista on skitsofreniasta kärsiviä hörhöjä, jotka kuvittelevat myös, että heitä tarkkaillaan jatkuvasti, että satunnaiset ohikulkijat ovat FBI:n tai jonkun muun tahon agentteja jne. Tarvitseeko Vastarinnan tosiaan kosiskella tämänkaltaisia juntteja?

      Edelleen: vastaisuudessa toivon, että toimitus miettii hyvin tarkkaan, minkälaista salaliittoteoriasilsaa se julkaisee. Jos tarkoituksena on asettaa kansallismielisyys naurun alaiseksi, siinä tapauksessa ehdottomasti lisää pizzagate-“uutisointia” ja miksei saman tien vaikka Flat Earthia.

  • Mielestäni ihan asiallisesti uutisoitu. Artikkelissa esitetään kuitenkin varaukset tapaukseen ja tähänastiseen todistusaineistoon liittyen. Päinvastoin tapauksen täydellinen hiljentäminen ja leimaaminen valheeksi, vaikka hommaa ei ole selvitetty, on vastuutonta. Tapauksen saama julkisuus saattaisi toimia painostuksena selvitykseen (toki uutisointi Suomessa ei tähän vaikuttane, mutta uutisoinnin päätehtävä on vain informointi).

 6. Ympyrä Jorman ja Annen osalta sulkeutuu.
  Edelllisen hallituksen aikana yritettiin viedä gps autoilu laskutusta eteenpäin, ja taustapiruna hääri Jorma Ollila.

  Ja kun Anne alkoi viedä nyt asiaa eteenpäin lvm.ssä, niin heräsi heti epäily, että Anne ja Jorma ovat kavereita. Olen aivan varma, että Jorma Ollila komppaa Annen esitystä.

  Lukekaas oheinen blogi.

  https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/212857-ekonomisti-pohtii-bernerin-esitysta-kerrankin-virkamiehet-ovat-lahteneet-miettimaan

  ” Milton Networksin johtava asiantuntija, ekonomisti ja vuosina 2011-2014 silloisen valtiovarainministeri Jutta Urpilaisen (sd.) talouspoliittisena erityisavustajana työskennellyt Ville Kopra käy Puheenvuoron blogissaan läpi liikenne- ja viestintäministeri Anne Bernerin (kesk.) liikenneverkkoesitystä ja toteaa, että perustavoitteena on irrottaa liikenneverkon hoitaminen valtion tiukasta budjettirahoituksesta. ”

  Kyseinen blogisti on siis Miltton viestintätoimistosta.
  Miten se liittyy tähän kuvioon?
  Jorma Ollia oli vielä reilu viikko sitten kaupparekisterin tietojen mukaan Milttonin hallituksen puheenjohtaja. Mutta tänään kun katsoin tietoja, puheenjohtaja hallituksessa ei enää ole Jorma Ollila.
  Puheenjohtajavaihdos on tehty, ettei Jorma Ollila näkyisi taustalla hääräämässä.
  Jorma Ollila on kuitenkin edelleen Miltonin yksi omistajista ja vaikuttaa paljon yrityksen toimintaan.

  http://www.miltton.fi/fi/kansainvalistyva-miltton-nimittaa-jorma-ollilan-hallituksen-puheenjohtajaksi/

 7. Natsit, lapsiporno ja salaliittoteoriat sekä Putinin ja Trumpin perseen nuolenta, mikä siinä on että nämä esiintyvät aina yhdessä, Lapo-Janssonko tämän teidän jutun kirjoitti? Kysykää lapojanssonilta mistä se tietää deebwebeistä jne.Ai niin mutta poliisithan ne lapoa Janssonin koneelle laittoi.

  Hah, itkekää natsit ja äärioikeisto kun ette saa kuin jotain Huhtasaaria ja Hakkaraisia ja Olmeja asiallenne tai joku Bäckman.
  tässä asiaa http://paholaisen-asianajaja.blogspot.com/2016/12/pizzagaten-alkeet.html

  • Milja hyvä…aivan loistavaa sanankäyttöä…maali vain hukassa 😀 Mainitsemasi LAPO on jyrkästi sanoutunut irti kansallissosialismista, samoin Hakkarainen ja etenkin Huhtasaari 😀 Käsittääkseni “kohudosentti” on russomaani, joten ohi meni sekin väite.
   Luulisi, että vasemmistonuorten harrastepiireissä opetettaisiin parempaa ja asiapitoisempaa provosointia ja agitaatiota, kuin tämä oli. Harjoittele vielä tovi, ennen seuraavaa yritystä, jotta saisit ympättyä tekstiisi edes yhden lauseen, joka edes jaksaisi ärsyttää 😀

Comments are closed.