Koti Artikkelit Onko liike arvoisesi?

Onko liike arvoisesi?

7

AK_onkoliike

Olet kansallismielinen suomalainen – kansallissosialisti, kenties. Tiedostat, että järjestelmä edustuksellisine demokratioineen, talouskasvuineen ja rahoitusjärjestelmineen ei toimi. Kaipaat muutosta ja haluat toimia. Puoluepolitiikan ulkopuolisia ja kansallismielisiä poliittisia liikkeitä Suomessa ei montaa ole, mutta Suomen Vastarintaliike on päättänyt raivata tilaa ulkoparlamentaariselle muutokselle.

Jokainen poliittinen liike luo itselleen tavoiteohjelman. Sen on oltava kattava, jotta se antaisi kokonaisvaltaisen kuvan liikkeestä. Väistämättäkin siinä on kantoja, jotka voivat jakaa “kansallismielistä kenttää”. Suomen Vastarintaliike tahtoo vastata tulevaisuudestaan huolestuneiden suomalaisten kysymyksiin. Kannanottomme voivat olla radikaaleja ja liberaaliin poliittiseen kulttuuriin tottuneiden mielestä jopa hätkähdyttäviä. Ne ovat kuitenkin perusteltuja, ja otamme aina mielellämme kritiikkiä vastaan. Tahdomme tarjota kokonaisvaltaisen vaihtoehtoisen mallin monikulttuuriselle kapitalismille. Emme ole ehkä vielä vastanneet kaikkiin kysymyksiisi kannattamastamme yhteiskuntamallista, mutta vakaa tavoitteemme on kehittää järjestöä, sen ajattelua ja sen toimintaa päivä päivältä.

Jos jokin kannanotoistamme hätkähdyttää sinua, kansallismielinen suomalainen, tutustu siihen tarkemmin ja avoimin mielin, ehkä silloin ymmärrät sen paremmin. Voit myös ottaa meihin yhteyttä ja kysyä lisää. Elämme katastrofiyhteiskunnassa. Meidät on ehkä kasvatettu karttamaan radikaalia toimintaa ja ajattelua, mutta todellisuudessa vain ne tarjoavat vastauksia radikaaleihin ongelmiin.

Vastustamme dogmatismia emmekä ole muutosvastaisia. Nähdäksemme terveen järjestön täytyy olla sopeutumiskykyinen ja sen on voitava ottaa vastaan kovaakin arvostelua kehittyäkseen. Avoin ilmapiiri on sitä paitsi parasta lääkettä kansallismielisen liikkeen pahinta kansantautia, pirstoutumista, vastaan.

Jokainen meistä ymmärtää, että vallankumous on ainoa keino saada muutos aikaan, ja siihen tarvitaan jokaisen kynnelle kykenevän panos. Kun monikulttuurisen kapitalismin tyrannia on kukistettu, on aika luoda uuden järjestelmän perusteet. Silloin kansallismielisistä suomalaisista aktiivisimmat saavat olla mukana rakennustalkoissa, passiivisten jäädessä taka-alalle. Vasemmiston piirissä kuulee toisinaan todettavan, että ne johtavat, jotka toimivat. Kansallismieliset voivat vaivattomasti soveltaa samaa periaatetta!

Järjestäydytään siis kaikki yhteisen tavoitteen taakse ja tehdään muutos mahdolliseksi. Älä kysy, onko liike sinun arvoisesi, vaan mieti, oletko itse liikkeen arvoinen.

 

Janne Ahokas

7 KOMMENTIT

 1. Hyviä kannanottoja Jannelta! Todellakin, ne johtaa, ketkä toimivat; Euroopassa on aivan liikaa ihmisiä, jotka luulevat voivansa ohjata vallankumousta kotisohvan uumenista.

 2. Näin konservatiivi-nationalistina ja eurooppalaisena traditionalistina olen tullut sihen tulokseen, ettei ns.demokratia ja parlamentarismi ole toimivaa. Ainakaan enää nyky-EuroSuomessa! Olen pähkäillyt, että oisiko vaikkapa valistunut sotilasjuntta väliaikaisesti parempi, että saataisin valta ihan oikeasti, oikealle aidolle Suomen kansalle? En ole varsinaisesti k-sosialisti, mutta komppaan ja arvostan Teitä aika monessa käytännön asiassa. Olen pettynyt oikeuslaitokseen, joka on vääryyslaitos. Vihervasemmisto”humanistit” rulettavat maassamme. Tilanne paheni naispresidentin valtakaudella. Moraali vajosi alemmaksi ja alemmaksi. Parlamentarismi ei auta, joten tarvittaessa ulkoparlamentaariset toiminnot on otettava käyttöön! Asevoima on äärimmäinen vaihtoehto, mutta historian valossa mahdollinen? Arkadiamnmäen avohoitolan voisi muuttaa asunnoiksi kantasuomalaisille stadilaisille asunnottomille…?

 3. “…oletko itse liikkeen arvoinen.” Siinäpä hetki miettimistä. Yritysmaailmassa ja konflikteissa puhutaan “keihään kärjestä” joka myös näkyy logossa. Kun mietitään mikä on keihään kärki joka edellä edetään, niin se on varmasti se joka näkyy ja kuuluu, on konreettinen asia, Suomen kansalle. Mutta mitä tulee kärjen jälkeen? Varsi. Voidaanko sanoa että varsi on vähäpätöisempi kuin kärki? Vai onko sittenkin niin että yhdessä ne täydentävät toisiaan? Tehden niistä yhdessä tehokkaamman kuin erikseen?

  On totta että moni mielellään on eturintamassa ja toivoo sinne alati kasvavaa joukkoa täynnä aatteen paloa. Sitä joukkoa ei varmasti koskaan ole liikaa. Mutta yhtä tärkeänä näkisin sen taustajoukon, joka turvaa etulinjan toiminnan. Jos nyt tässä vaiheessa mietitään mikä on eturintaman toiminnan edellytykset Suomessa, niin kyllä ne yksinkertaisesti lähtevät Maslowin tarvehierarkian kolmesta ensimmäisestä kohdasta. Niiden turvaaminen mahdollistaa eturintaman toiminnan. Kun tiedostetaan vastavoima, kukaan ei yksin pysty pitkää aikaa ylläpitämään toimintakuntoaan.

  Kun katsellaan historiaa taakseppäin, niin hyvin moni konflikti on johdettu “kotisohvalta”. On tahoja jotka eivät halua lähellekkään konflikteja. He käskyttävät tahdottomia tahoja jotka tekevät likaisen työn heidän puolestaan. Nyt käsillä oleva muutos on minusta hyvin mielenkiintoinen. Se on kuin Go:ta pelaisi. Yhtään tyhjää siirtoa ei saa tehdä, tai siirtoa joka olisi merkityksetön. Pelin tulee koko ajan edetä kohti tavoitetta. Paljon parempi kuin shakki. Ensin asetetaan nappulat, tietyllä strategialla saadaan tukeva jalansija laudalle, tehdään harhautus tai kaksi, jonka jälkeen vastapuoli on eristetty pieniin saarekkeisiin ja tehty toimintakyvyttömäksi. Eikä uhrauksia ole tarvinnut tehdä. Hyökkäävä vihollinen on helppo kaataa nykäisemällä hieman lisää vauhtia ranteesta ja estämällä hänen tukijalkansa toiminta.

 4. Hyvä artikkeli ja täynnä asiaa! Todella usein tuntuu siltä, että median ja vastapuolen edustajien aivopesusta johtuen, ihmisillä on jotenkin aivan käsittämätön kokonaiskuva Vastarintaliikkeestä. Tämä teksti tiivistää paljon ja varmasti korjaa monien vääristyneitä ajatuksia. Eläköön Vastarintaliike!

 5. Nykyinen järjestelmä on jo niin mädäntynyt ja kansa niin tyhmistetty ettei tästä päästä ulos ennen Euroopan täyttä romahdusta. Huonoimmassa vaihtoehdossa kaaoksessa nousee valtaan kommunistit koska niillä on kuitenkin eliitin tuki ja kansa turvaa viimekädessä siihen siihen kuka lupaa leipää.

  • Kun paska iskee oikeasti tuulettimeen, niin luulen että tämä “eliitti” ei ole tukemassa yhtään ketään.

Comments are closed.