Koti Uutisia Rotu Omaa lastaan pedofiileille myyneelle äidille yli 12 vuotta vankeutta

Omaa lastaan pedofiileille myyneelle äidille yli 12 vuotta vankeutta

7

Saksassa omaa lastaan pedofiileille myyneelle äidille lankesi tänään 12 vuotta ja kuusi kuukautta vankeutta. Pojan äiti Berrin Taha ehti myydä elinkumppaninsa Christian Laisin kanssa poikaansa yli kahden vuoden ajan ennen kuin viranomaiset saivat tietää asiasta poliisille annetun nimettömän vihjeen kautta. Myös poikaa hyväksikäyttäneitä miehiä on tuomittu.

Nyt 10-vuotiaan pojan kohtalo on myös saanut aikaan suurta keskustelua viranomaisten vastuusta Saksassa. Lais oli jo entuudestaan tuomittu pedofiili. Se, miten hänen on sallittu olla tekemisissä lasten kanssa, on herättänyt suurta ihmetystä kansan keskuudessa. Kansa haluaa tietää, miten tuomittu pedofiili saa asustaa lapsen kanssa ilman mitään tarkkailua.

Uhri oli myös käyttänyt hyväksi heille tutun perheen tyttöä. Kun tämä hyväksikäyttö oli paljastunut, alkoi pari myydä naisen omaa lasta. Oikeus tuomitsi molemmat maksamaan 42 000 euroa vahingonkorvauksia niin pojalle kuin tytölle.

Lähde: Iltalehti

7 KOMMENTIT

 1. Kulttuurimarxismin edelläkävijöitä ei tule rangaista vaan heille on pystytettävä monumentti, jonka juurelle viherpunarkit voivat tehdä pyhiinvaellusmatkoja yhdessä prideväen kanssa.

  Siis hyi helvetti. Kaiken lisäksi vielä oma lapsi, kuinka kukaan maailmassa..? Oksettavaa… 🤮

 2. Vapaan munan kanat. Järkyttävää on ,että viherliberistö ei näe omaa syyllisyyttään, vaikka ajavat lapsiamme väkisin sexyleluiksi. Kun lasta panet,vaikenet, tai me muut pikkupomot tapetaan sut.

 3. VOIKO PAHUUDEN POISTAA HALLINTOPÄÄTÖKSELLÄ?

  Jos voi, niin

  — pahuus olisi poistettu maan päältä jo aikapäiviä sitten.
  — viranomaiseksi hakeutuvat henkilöt itse ovat pahoja ihmisiä, jotka hakeutuvat tehtävään saadakseen lain suojan pahuudelle.

  Jos ei, niin

  — lait pahuuden poistamiseksi ovat turhia. — Mutta niillä saa ääniä vaaleissa.

  Pahoja ihmisiä on hallinnossa samalla tavalla kuin muualla yhteiskunnassa.

  — Mitä auttaa lapsen ottaminen pois pahoilta vanhemmilta ja antamalla se pahojen viranomaisten haltuun.

  Viranomaistoiminta ei ole ratkaisu pahuuden poistamiseen maan päältä. Lasten kohdalla se tarkoittaa, että lapsi otetaan pois pahoilta ihmisiltä ja annetaan hyville.

  Hyvyyttä on mahdoton löytää viranomaistoiminnalla.

  • Toiset hallintokoneistot ovat pahempia, kuin toiset, joten en osaa väitettä allekirjoittaa. Mätiä omenoita tulee olemaan aina, mutta jos hallinto koostuisi ihmisistä, joille politiikka ja oma etu ei olisi prioriteettilistan kärjessä, vaan rakkaus omaa maata ja kansaa kohtaan. Uskon, että ideaali virkakoneisto kykenisi toimimaan myös ihmisten parhaaksi

 4. Meillä kuten muuallakin maailmassa lgbt yhteisö on muuttumassa lgbtp yhteisöksi. Ylenanto on myös esitellyt ohjelmia missä hehkutetaan pedofiliaa. Kummakun pride viikoilla on unohdettu pohjoismaisten homoliikkeen perustajien taipumukset sakkolihan osalta.

 5. Häiriintyneen näköinen läski-ämmä jonka näkee jo selkä puolesta. Aseenteellinen ja pahan suopainenko lausunto asiasta? No, ei koskapa tuo naisen jäte myi omaa lastaan pedofiileille, joista Suomen valtamedia ja kohta perässä Eduskunta aikoo leipoa Suomeen jälleen yhtä “kunniakansalais” ryhmää lisää.

Comments are closed.