Koti Artikkelit Olena Semenyakan haastattelu, osa 1

Olena Semenyakan haastattelu, osa 1

24

Kansallinen Vastarinta jatkaa Ukrainan konfliktin osapuolia valottavaa artikkelisarjaa. Olemme tahtoneet Ukrainan vallanvaihdosta lähtien tarjota sensuroimattoman äänen konfliktin eri osapuolten edustajille, jotta pohjoiseurooppalainen yleisö saisi paremman käsityksen alueen kehityksestä. Artikkelissa esitetyt argumentit eivät välttämättä edusta toimituksen linjaa. Lue myös sarjan edelliset osat: 1, 2.

Olena Semenyaka on tunnettu ukrainalainen kansallismielinen aktivisti, joka toimii muun muassa Reconquista- ja Intermarium-projektien koordinaattorina sekä aktiivina National Corpsissa/Azovissa. Semenyaka oli eräs Virossa itsenäisyyspäivän aattona järjestetyn konferenssin puhujista, ja hänen puheensa käsitteli eurooppalaista arkeofuturismia ja Intermarium-yhteistyötä.

Kansallinen Vastarinta julkaisee seuraavassa Olena Semenyakan haastattelun.


Ensimmäinen kysymys: millaiselta sota Itä-Ukrainassa tällä hetkellä näyttää ja kuinka halukas Donetsk on antautumaan?

Tilannetta Donetskin ja Luhanskin miehitetyillä alueilla voi kuvailla jähmettyneeksi. Sota on yhä virallisesti käynnissä, mutta se ei ole aktiivisessa vaiheessa. Sotaa on keinotekoisesti pitkitetty sekä sodan toisen osapuolen että hallituksemme puolesta, jotka itse asiassa tienaavat rahaa sodankäynnistä. Siksi nämä osapuolet eivät ole kiinnostuneita sodan lopettamisesta. He noudattavat Minskin sopimusta, jonka mukaan status quo tulee säilyttää.

Millaiselta Azovin ja kansallismielisten kannattajien tulevaisuus näyttää Ukrainassa?

Ydinorganisaatio, joka oli Azov-rykmentin perusta ja joka myöhemmin sen veteraanien puolesta muutettiin nykyiseksi National Corps -puolueeksi, oli Patriot of Ukraine -organisaatio. Sen teoreettinen keskus oli nimeltään Social-National Assembly. Tällä hetkellä jatkamme kansallismielistä taistelua puolueen riveissä. Esitimme esimerkiksi uuden talousohjelman, jossa muun muassa pyritään suojelemaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä, koska Ukrainassa oligarkit pitävät valtaa. On arvioitu, että käytännössä 60 prosenttia taloudestamme on niin kutsuttua varjotaloutta, viitaten siihen tosiasiaan, että useat julkiset instituutiot myytiin yksityistahoille Neuvostoliiton kaatumisen jälkeen. Tämä johti valtavaan kuiluun eri yhteiskuntaluokkien välillä. Tämä on yksi esimerkki siitä, miten National Corps eroaa sitä edeltäneestä Social-National Assemblystä, jotka viitoitti yleiset kansallismieliset periaatteet. Tulevaisuudessa suunnittelemme perustavamme hyvät taloussuhteet naapurimaiden kanssa, jotka ovat osa Intermarium-aluetta. Ongelmana on tällä hetkellä se, että valuuttamme on heikko, mutta myös se, että länsi käyttää hyväksi luonnonvarojamme.

Tunnetko saksalaisen termin Volksgemeinschaft, kansankokonaisuus?

Kyllä.

Yritättekö palauttaa tämän kansankokonaisuuden ukrainalaisiin?

Kyllä, vaikka emme mainitse sitä tarkkaan ohjelmassamme. Meille siihen kuuluu keskittyminen perinteisiin arvoihin, puolustautuminen kulttuurimarxismia vastaan ja niin edelleen. Meillä on esimerkiksi erityisesti perhepolitiikkaan suuntautuva ohjelma. Sen lisäksi National Corps -puolueella on osasto jokaisessa Ukrainan suuremmassa kaupungissa, ja se järjestää nuorisoleirejä näissä kaupungeissa. Yritämme sijoittaa tulevaisuuteen. Meille tämä ei tarkoita vain perustan turvaamista tulevaisuuden äänestäjistä; tahdomme muodostaa uuden sukupolven, jota ei ole myrkytetty Neuvostoliiton jälkeisillä ideologisilla mutaatioilla tai Venäjän konfliktin vuoksi länsimaista tulleella uusliberalismilla ja kulttuurimarxismilla.

Millainen suhde teillä on hallitukseen ja kuinka paljon hallitus yrittää auttaa tai estää teitä?

Meillä on tietenkin konfliktinomainen suhde hallitukseen, koska he tietävät, että haluamme saada poliittisen vallan, ja johtajamme Andriy Biletsky on avoimesti kertonut tavoitteistaan tulla maan presidentiksi. Tämän vuoksi nykyinen presidentti Petro Porošenko on aloittanut mediasodan kansallismielisiä vastaan. Niin eriskummallista kuin se onkin, valtion media yhdistää yleensä kansallismielisyyden Venäjää kannattaviin tahoihin, koska jostain syystä he luulevat, että jos olet konservatiivinen, olet jollakin tavalla Putin-myönteinen. He lisäävät siis tätä valheellista kuvaa länsimaisessa ja joskus myös oikeistolaisessa mediassa. Sen mukaan Putin on konservatiivinen ja ukrainalaiset ovat lännen puolesta ponnistelevia liberaaleja. Mikään tästä ei ole totuudenmukaista. Siksi se on hyvin haitallista meille, ei pelkästään ukrainalaiselle kansallismielisyydelle mutta se myös vaurioittaa mainettamme Ukrainan ulkopuolella.

Porošenko yrittää myös esittää muutoksia vaaleja koskeviin lakeihin vaikeuttaakseen voittoamme. Joskus konfliktiamme voi jopa kuvailla avoimena sotana, sillä teemme usein hallituksen vastaisia julkisia lausuntoja ja manifestaatioita. Se on luonnollista, koska Porošenko johtaa maata uuskolonialistiseen suuntaan, joka on kokonaan vailla poliittista subjektiivisuutta, sillä hän on ensisijaisesti rahantekijä.

Millaiselta National Corps -jäsenten uskonnollinen tausta näyttää?

Se on mielenkiintoinen kysymys. Pelkästään puolueessamme on noin 10 000 jäsentä, ja tietenkään emme kysele jäseniltämme heidän uskonnollisista vakaumuksistaan. Meidän oma näkemyksemme on olla uskonnoille “ystävällinen”, joten eri uskonnollisia näkemyksiä kannattavat ihmiset voivat liittyä. Sen vuoksi puolueohjelmassamme mainitaan positiivinen asenne erilaisia hengellisyyden muotoja kohtaan. Vaikka joukoissamme on kristittyjä ja ateisteja, sanoisin, että muinaisusko ja uuspakanallisuus saavat kaikkein laajinta kannatusta nuorten keskuudessa, jotka myös muodostavat suuren osan puolueestamme. Jotkut aktivisteistamme puolueen päätoimistolla ja Kiovan siivessä osallistuvat säännöllisesti uuspakanallisiin riitteihin Kiovan Bald-vuorella, jossa on slaavilaisen sotajumalan Perunin alttari. Patriot of Ukraine -järjestö (National Corpsin edelläkävijä) oli kiinnostunut mithraistisesta soturiuskonnosta sekä roomalaisesta Sol Invictus -kultista. Monet jäsenet ovat myös kiinnostuneita pohjoismaisesta ja laajemmin indoeurooppalaisesta perinnöstä. Johtajamme, joka on historioitsija, on hyvin pätevä tällä osa-alueella.

Sanoisit siis, että Azovin johto on uuspakanallinen?

Jos puhumme Azov-rykmentistä osana Ukrainan kansalliskaartin sotilaallista yksikköä ja sen alkuperästä, sitä kiehtoo suuresti mytologia ja indoeurooppalainen perintö, ja useat puolueen aktivistit ilmaisevat tämän. Vähän aikaa sitten rykmentin sotilaat kunnioittivat kasaarien kaanikunnan tuhoutumisen vuosipäivää pystyttämällä Perunia esittävän puuidolin Azov-rykmentin sotilastukikohtaan. Tuon kaanikunnan tuhosi kuningas Svjatoslav Igorevich, joka oli viimeinen Kiovan Rusin pakanaruhtinaista.

Seuraava kysymys on tärkeä, sillä jotkut paikallisista kansallismielisistä väittävät, että Azov on osa kontrolloitua oppositiota. Mitä vastaat noihin väitteisiin?

Tämä tietenkään ei ole totta, sillä meitä ei “kontrolloida” millään tavalla. Ukrainan kansallismieliset eivät toimi hallituksen alaisina kuten usein esitetään länsimaiden Kreml-myönteisessä mediassa. Tällä hetkellä olemme syntymämme ja valtaan pääsymme välisessä vaiheessa, joten voi sanoa, että toimimme järjestelmän vastaisena oppositiona ja toimimme järjestelmälle petturimaisesti systeemin sisällä (entrismi). Kun meillä on mahdollisuus kritisoida systeemiä avoimesti, teemme sen, muissa mahdollisuuksissa yritämme saavuttaa aseman järjestelmässä muuttaaksemme politiikkaa omaan suuntaamme. Siten monet saattavat kysyä miksi me, joilla on nuorisoleirit, pataljoona ja niin edelleen, emme tee avointa vallankumousta hallitusta vastaan. Tämä ei kuitenkaan ole vallitsevissa olosuhteissa mahdollista , joten keskitymme vahvistamaan asemiamme. Kuten sanoin, protestoimme hallitusta vastaan aina, kun voimme, ja aivan vähän aikaa sitten vaadimme Porošenkon asettamista virkasyytteeseen. Odotamme oikeaa ajankohtaa, voisi sanoa.

Tämä johtaakin seuraavaan kysymykseen, joka on myös kuuma puheenaihe: miksi taistelette hallituksen puolesta Itä-Ukrainassa sen sijaan, että kääntäisitte aseenne sitä vastaan?

Tämä on melko paljon yhteydessä edelliseen kysymykseen, mutta menen yksityiskohtiin. Itäisen sodan kuumimmassa vaiheessa kansallismieliset yksinkertaisesti eivät kyenneet keskittymään Maidanin vallankumouksen oligarkian vastaisen ohjelman toimeenpanemiseen. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että asia olisi hylätty. Ennen kuin Azov-pataljoona (tällä hetkellä rykmentti) muodostettiin, oli laajalla eri kansallismielisten järjestöjen sateenvarjo-organisaationa toimineella Oikealla sektorilla eräässä vallankumouksen pisteessä mahdollisuus kääntää aseensa hallitusta kohtaan. Johtuen eri tekijöistä näin ei kuitenkaan käynyt. Oikea sektori fragmentoitui, ja siitä seurasi Azov-pataljoonan muodostuminen muiden ryhmien ohessa. Azov-pataljoonasta muodostuivat Azov-siviilijoukot ja lopuksi National Corps -puolue. Tällä hetkellä meidän tuleekin vahvistaa asemiamme, sillä muuten on olemassa suuri riski siitä, että hallitus murtaa meidät. Sinä aikana, kun Azov-pataljoona muodostettiin, tuli selväksi, että Kreml yritti ottaa kaiken hyödyn pääkaupungin myrskyisestä poliittisesta tilanteesta ja se koetti miehittää Ukrainan itäiset osat. Koska useat Azovin taistelijoista, sekä etnisesti venäläisistä että ukrainalaisista, tulevat Donbassin alueelta, oli luonnollista vastustaa miehitystä ja pysäyttää Kremlin suunnitelmat. Vallankaappaus hallitukselta tulisi myös olla laajasti suunniteltu ja suoritettu täsmällisyydellä, mikä ei ollut tuolloin mahdollista. Nyt odotamme seuraavia vaaleja, jotka pidetään vuonna 2019. Luultavasti saamme hyvän tuloksen, ja hallitus ehkä tulee käyttämään likaisia keinoja vastaamme, mikä antaa meille verukkeen mennä kaduille lietsomaan vallankumousta. Me olemme marssimassa valtaan ja meidän tulee päästä siihen millä keinoin tahansa tällä nimenomaisella Ukrainan historian ajanjaksolla.

Joten toivot nyt, että sota loppuu niin pian kuin mahdollista ja että joukot voivat palata kotiin?

Kyllä, mutta hallitus haluaa pidentää sotaa niin pitkään kuin mahdollista sekä taloudellisista että poliittisista syistä. Paras tilanne olisi, jos sota Donbassin alueella loppuisi, mutta mikäli tämä asemasota pitkittyy ikuisuuteen, meidän tulee ehkä ottaa riskejä ja toimia joka tapauksessa. Krimin uudelleen integrointi Ukrainaan on myös asialistalla.

Eräs oligarkki, Ihor Kolomoiskyi, on usein länsimaalaisten mainitsema. Kolomoiskyillä oli yksityinen pankki, jonka hallitus on nyt ottanut haltuunsa. Hän on yhä oligarkki, mutta ollaksemme selkeitä, hän ei ole koskaan rahoittanut Azovia millään tavalla. Hänen ollessaan Dnipron alueen kuvernööri hänen tuli lähettää ruoka-apua pataljoonille, mutta Azov ei saanut suoraa rahallista tukea. Yksinkertaisesti ei olisi myöskään hänen etujensa mukaista tukea meitä rahallisesti.

Maidanin protesteista on sanottu monenlaista. Millaiset liikkeelle panevat syyt Maidan protesteihin osallistuneilla kansallismielisillä oikein oli?

Lyhyesti sanottuna kansallismielisten pääasiallinen motivaatio liittyä hallituksen vastaisiin protesteihin oli pyrkimys niiden johtamiseen. Alun perin kansallismieliset näkivät, että protesteissa oli ainakin kaksi suuntausta: “progressiivinen” suuntaus, jossa liberaalit työnsivät Viktor Janukovytšin hallitusta jatkamaan suunnitelmaa liittymään Euroopan unioniin, ja populaarinen “kansan” suuntaus, jossa oli vallankumouksellinen potentiaali ja jossa oli tilaa kansallismielisille ideoille ja johtajuudelle. Kun protestit etenivät fyysisiin yhteydenottoihin poliisin Berkut-erityisjoukkojen ja palkattujen pahoinpitelijöiden kanssa, kansallismieliset ja radikaalit katuaktivistit selvästi dominoivat protesteja. EU-mielisiä sloganeita toistaneet liberaalit eivät saaneet kunnioitusta taistelijoilta, jotka buuasivat heidän puheilleen. Oikeiston ongelma oli vain se, ettei ollut tarpeeksi aikaa valmistaa kvalifikoitunutta henkilöstöä ottamaan haltuunsa strategisten ministeriöiden ja oikeus- ja valtarakenteiden asemia vallankumouksessa. Tietyssä määrin, mutta vain vähäisessä, kansallismieliset siis saattoivat liberaaleja valtaan. Samaan aikaan kansallismielisten vaikutusvalta lisääntyi merkittävästi, kun verrataan Maidania edeltävään ajanjaksoon. Näiden kahden suuntauksen välinen kamppailu jatkuu yhä: Toisaalla Porošenkon hallitus jumaloi EU:a ja promotoi Minskin “rauhansopimuksia”. Toisaalla taas kansallismieliset kamppailevat valtaanpääsystä, Intermariumin ja Paneuropan kehityksestä vaihtoehtona EU:lle ja he peräänkuuluttavat Krimin sekä Donetskin ja Luhanskin miehitettyjen alueiden vapauttamista.

Vaikka tällä hetkellä kolme suurinta ja muutama pienempi kansallismielistä voimista muodostaa allianssin (National Corps, Svoboda, Oikea sektori), National Corps on ainoa ukrainalainen kansallismielinen taho, jolla on sotilaallinen siipi (Azov-rykmentti) ja tehokas diplomaattinen ja geopoliittinen ohjelma. Mielestäni missiomme on korjata ne virheet, jotka Maidanin vallanvaihdossa tehtiin ja jossa alun perin oltiin liian lähelle kytkettyinä liberaaliin “kansallismieliseen” sektoriin. Tehtävämme on myös saattaa loppuun kansallismielinen vallankumous, joka voisi levittää liekkinsä kaikkialle Eurooppaan sen eurooppalaiseksi uudelleenvalloittamiseksi.

Kuinka selität sen, että länsimaiset ajattelijat (ja media) vastustavat aktiivisesti kansallismielisiä omissa maissamme mutta he kannattavat ukrainalaisia kansallismielisiä?

Vastaus tähän kysymykseen seuraa edellistä. Jotkut länsimaisen kulttuurimarxismin puhemiehistä kannattivat Maidanin protesteja kahdesta syystä. Ensiksikin, kuten kansallismieliset, he pyrkivät dominoimaan protesteja käyttäen sitä verukkeenaan levittää ideologista agendaansa naiiveihin ukrainalaisiin yrittäen saada heidät uskomaan, että EU korruptiosta ja sosiaalisesta epäoikeudenmukaisuudesta vapaana on taloudellinen paratiisi. Toiseksi he yrittävät siepata vallankumouksen, kun he huomasivat kansallismielisen virtauksen olevan sekä voimakas ja kilpailukykyinen, mutta myös suoraan haastaen heidän valtansa. Oligarkkinen ja korruptoitunut Porošenkon hallitus, joka ei ole sen parempi kuin Janukovytšin, paradoksaalisesti auttoi Ukrainan kansallismielisten asiaa, koska se on johtanut massiiviseen länteen pettymykseen tavallisten ukrainalaisten keskuudessa. Näiden länsimaisten “kannattajien” peli on siis melko riskialtista. Brexitin jälkeen Keski- ja Itä-Euroopan autonomisaatio EU:sta, Trumpin voitto ja muut epäsuotuisat seikat liberaalien geopoliittisille muutoksille laukaisee häviö Ukrainan tapauksessa otteen menettämisen koko alueella. Juuri sen vuoksi meidän tulee rakentaa suvereeni Intermarium-alue vaihtoehtoisen eurooppalaisen integraation alustana tai keskuksena turvautuen sen säilytettyjen etnokulttuuristen identiteettien (ja demokraattisten enemmistöjen) tarjoamiin poliittisiin mahdollisuuksiin. On siis sanomattakin selvää, että tukemalla Ukrainan kansallismielisten geopoliittisia ponnisteluja eurooppalaiset kansallismieliset nopeuttavat Oikean voittoa Euroopassa.

Haastattelun toinen osa tulossa pian!

V. K.

24 KOMMENTIT

  • Poliittisen ilmiön arvionnissa tärkeintä on havaita, mistä aiheesta EI PUHUTA, mitä EI TUODA ESIIN ja mitä VÄLTYTÄÄN. Esimerkiksi Enigman salauksen murtamisessa käytettiin samaa periaatetta; tuhansien siepattujen viestien käänteisessä suodatuksessa alkoivat muodostua vakioilmaisut “EI MUUTA RAPORTOITAVAA” tms. joka lopulta johti salauksen murtamiseen. Toinen esimerkki: 1940-luvulla NLn tiedustelupalvelu havaitsi USAn atomiprojektin aloittamisen kun julkisuudesta yhtäkkiä hävisivät kaikki “atomiin” liittyvät artikkelit. Sananlaskun mukaan “Ei puhuta köydestä hirtetyn talossa”, arviointimenetelmä siis on toimiva.

   Haastattelun lisäksi tutustuin puolueohjelman ( http://nationalcorps.org/section/program ). Ainakin nämä “sokeat pisteet” ovat ilmeiset:

   1. Kas kumma, ukrainalaiset “kansallismieliset” eivät mainitse juutalaisia tai sionismia missään muodossa tai yhteydessä, sionismin vastustamisesta puhumattakaan. Vaikka juutalaisten roolia ja merkitystä koko sotkussa ei voi yliarvioida.

   2. Pankkijärjestelmän kansallistamisesta ei löydy minkäänlaista mainintaa, vaikka tämän pitäisi olla keskeinen vaatimus kun puhutaan kansantalouden uudelleenjärjestelystä (5.2.) tai tärkeimpien laitosten kansallistamisesta (5.3.).

   Lukekaa puolueohjelma, vaikka automaattisesti käännettynä. Yksityiskohtien pienuus ja paikallisuus ja toisaalta yleisten maailmankatsomuksellisten ajatusten puuttuminen todella hämmästyttää. Ero PVL:n ohjelman kanssa on perustavanlaatuinen.

   • Erittäin hyviä pointteja. Erittäin hyviä. Joku aina hoksaa sen mitä toinen ei. Yhdessä tehdessä tulee hyvä.

    Maailma on nyt kuitenkin niin totaalisen sekaisin ja meille tuputetaan vaikka mitä sontaa totena ja puolueettomana jorinana että tulee mieleen Genesiksen musiikkivideo “Land on confusion”.

 1. Toivon olevani väärässä, mutta pelkään että kyseessä on slaavi-versio Lauren Southernista (Simonsen) Eli pintaa kun hiukan raaputtaa niin Der ewige J se siellä kurkistelee

  • Aika hyvä nyrkkisääntö on että jos puikoissa on nainen niin suhtaudu varauksella. En tietenkään väitä että Olena olisi jälleenmyyjien heimoa mutta tiedä sitä. Ehkä joku viisaampi osaa sanoa tarkemmin.

 2. Todella mielenkiintoinen haastattelu. Hyvin tulee esille liikkeen Kreml- sekä Nato/EU-vastaisuus. Plus se, että liike koostuu ukrainalaisista ja venäläisistä. Mutta seuraava kuva vaatii selitystä: http://rossia3.ru/pic/7767_1.jpg Feikki?

  • Kuva on aitoa vuodelta 2011, ja Semenyaka omisti kokonaisen artikkelin (ven.) joka selittää suhteensa A. Duginiin. (haku “on-the-old-trick-of-eurointegrators-all-who-are-not-with-us-are-for-the-kremlin”)

   EU- tai NATO-vastaisuudesta NC-puolueohjelmassa ei ole sanaakaan! Koko EU tai NATO ei ole mainittu kertaakaan. Venäjää taas mainitaan useita kertaa, aina vihamielisesti:
   – internet yhteydet Venäjälle on katkaistava (1.4)
   – sopimus Ystävyydestä Ukrainan ja Venäjän välillä on katkaistava yksipuoleisesti(2.2.2)
   – kauppa-, talous- ja kulltturiyhteydet katkaistava (2.2.3)
   – Krimin palautus ja korvausten maksaminen (2.2.4)
   – Europan ja Asian välille rakennettava uudet tiet ohi Venäjän (2.3.1)
   – houkuttava maahan ulkomaiset sijoitukset, paitsi Venäjän (5.8.2)
   – likvidoida riippuvuus venäläisistä teknologioista ja ydinpolttoaineista (6.4.1)
   – etsittävä uudet ydinvomaloiden toimittaja venäläisten tilalle (6.4.3).

   Missä synagogassa tämä on laadittu? Azov-rykmentin omassa kenttäsynagogassa luultavasti. Mielestäni valkoisten kansojen venäläisten ja ukrainalaisten välinen sota palvelee vain ja ainoastaan juutalaisia, ja shabbesgoyimille käy huonosti.

   Koko Intermarium projekti (jonka propagandistina Semenyaka toimii aktiivisesti) on esitetty hyvin tunnetun Stratforin juutalaisen George Fridman kuuluisassa luennossa v.2015: https://youtu.be/LvrvlZCmZQA
   Se kestää 12 minuuttia, mutta kannattaa katsoa ja ymmärtää juutalaisten nerokkaan idean!!! Sitten ei tule enää tyhmiä kysymyksiä, miksi Venäjä toimii päättäväisesti ja miksi ukrainalaiset “kansallismieliset” ovat tosiasiallisesti juutalaisten shabbesgoyim.

   Lyhyesti Friedman: jo yli vuosisadan ajan me teemme kaiken mahdollisen Saksan ja Venäjän liiton estämiseksi ja heidät toisistaan erottamiseksi. Kuka ymmärtää tämän ison kuvan – ymmärtää myös kaikki ukrainalaisten “kansallismielisten” toimet.

   • Putainin tukemat Venäjän juutalaiset versus Ukrainan USA-sponssatut aateveljet; sisäistä kilpailua kummat saa perustaa enemmän synagoogia. Käyvät toivottavasti toistensa kurkkuun. Ja sama latinax.

    • Menee pissimiskilpailuksi…kummalla porukalla isompi menora 😀 😀

   • Tässä National Corpsien lännettymisvastaisuutta:

    “Esitimme esimerkiksi uuden talousohjelman, jossa muun muassa pyritään suojelemaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä, koska Ukrainassa oligarkit pitävät valtaa.”

    “Itäisen sodan kuumimmassa vaiheessa kansallismieliset yksinkertaisesti eivät kyenneet keskittymään Maidanin vallankumouksen oligarkian vastaisen ohjelman toimeenpanemiseen. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että asia olisi hylätty.”

    “Eräs oligarkki, Ihor Kolomoiskyi, on usein länsimaalaisten mainitsema. Kolomoiskyillä oli yksityinen pankki, jonka hallitus on nyt ottanut haltuunsa. Hän on yhä oligarkki, mutta ollaksemme selkeitä, hän ei ole koskaan rahoittanut Azovia millään tavalla.”

    “Oligarkkinen ja korruptoitunut Porošenkon hallitus, joka ei ole sen parempi kuin Janukovytšin, paradoksaalisesti auttoi Ukrainan kansallismielisten asiaa, koska se on johtanut massiiviseen länteen pettymykseen tavallisten ukrainalaisten keskuudessa.”

    Venäjän hallintoon taas on hyvä sulkea kaikki välit. Vai onko sinulla isotkin diilit Roman Abramovichin, Pjotr Avenin, Leonid Fedunin, Mihail Fridmanin, Moshe Kantorin, German Khanin, Aleksandr Mamutin, Mikhail Prokhorovin, Rotenbergien, Eugen Shvidlerin, Viktor Vekselbergin, Anatoli Chubaisin, Sergei Kirienkon, Arkadi Dvorkovichin, Mihail Fradkovin, Isaak Kalinan, Vladimir Koganin, Mikhail Lesinin, Alexander Hinsteinin, Vlad Slutskerin, Boris Mintsin ja Zhirinovskin klaanien kanssa?

    • Aiheena on ukrainalaiset “kansallismieliset” ja niiden kummalliset suhteet juutalaisiin, sionisteihin, EU:hun ja NATOoon. Nimittäin se, että niitä ei mainita vihollisena (oikeasti ei mainita lainkaan) puolueohjelmassa, eikä haastattelussa. Asia ei ole ihan outo mikäli tiedät Azovin kenttäsynagogasta
     (https://www.youtube.com/watch?v=lddCPiS2EYg).
     Magneettimedia aiheesta: “Video: miksi juutalainen ADL-lobbausjärjestö tuki Azov-pataljoonaa?”

     “Cognition comes through comparison”, Ymmärrys tulee vertailemalla.
     Ennen Putinia oligarkit hallitsivat käytännössä kaiken taloudessa ja politiikassa – nyt ovat hiljaa kuin kusi sukassa. Putin riisti heiltä kaiken poliittisen vallan. Niskuroiva Hodorkovski vietti 10 vuotta vankilassa, Berezovski salaperäisesti hirtääytyi, Gusinski pakeni maasta. Muut ymmärsivät yskän ja heistä tuli nk. ‘Nutzige Juden’, joko jättivät politiikan tai pakenivat maasta. Kirjoitin aiheesta kommentin: https://www.vastarinta.com/magneettimedian-laaja-artikkeli-venaja-kysymyksesta/
     Tilanne nyt: valtion osuus pankkisektorilla on 70% (kolmessa vuodessa kasvua 9% kun v.2015 oli 61%); useat pankit siirtyneet valtiolle. Kaikkissa strategisesti tärkeissä yrityksissä valtiolla on enemmistö. Putin harrastaa ‘syväfasismia’, Mussolinin alkuperäisessä merkityksessä: 29.1.2018 solmittu työnantajien, ammattiliittojen ja valtion välinen sopimus yhteistyöstä. Nämä on käytännön asiat, puhtaasti fasistiset vaikka retoriikan tasolla “fasismia” haukutaan (ilman määritelmää!). Putin tietää oikein hyvin, että sheeple ei pysty ymmärtämään syviä ideoita, mutta ohjattavissa tietyillä taikasanoilla (kuten tälläkin palstalla usein voin havaita).

     Lue tuoreen artikkelin oligarkkien kurissapitämisestä: Das passiert, wenn Oligarchen Angst kriegen.

     Wiki(judo)pediasta löytyy lista wiki/Ukrainian_oligarchs

     Azov rykmentti on virallinen osa hallituksen armiijaa. Tulos: pari kymmentä tuhatta goyimia on tapettu/murhattu, mutta ei raportoitu yhdenkään juutalaisen kuolemasta.

    • Aiheena on ukrainalaiset “kansallismieliset” ja niiden kummalliset suhteet juutalaisiin, sionisteihin, EU:hun ja NATOoon. Nimittäin se, että niitä ei mainita vihollisena (oikeasti ei mainita lainkaan) puolueohjelmassa, eikä haastattelussa. Asia ei ole ihan outo mikäli tiedät Azovin kenttäsynagogasta
     (https://www.youtube.com/watch?v=lddCPiS2EYg).
     Magneettimedia aiheesta: “Video: miksi juutalainen ADL-lobbausjärjestö tuki Azov-pataljoonaa?”

     “Cognition comes through comparison”, Ymmärrys tulee vertailemalla.
     Ennen Putinia oligarkit hallitsivat käytännössä kaiken taloudessa ja politiikassa – nyt ovat hiljaa kuin kusi sukassa. Putin riisti heiltä kaiken poliittisen vallan. Niskuroiva Hodorkovski vietti 10 vuotta vankilassa, Berezovski salaperäisesti hirtääytyi, Gusinski pakeni maasta. Muut ymmärsivät yskän ja heistä tuli nk. ‘Nutzige Juden’, joko jättivät politiikan tai pakenivat maasta. Kirjoitin aiheesta kommentin: www vastarinta com / magneettimedian-laaja-artikkeli-venaja-kysymyksesta/
     Tilanne nyt: valtion osuus pankkisektorilla on 70% (kolmessa vuodessa kasvua 9% kun v.2015 oli 61%); useat pankit siirtyneet valtiolle. Kaikkissa strategisesti tärkeissä yrityksissä valtiolla on enemmistö. Putin harrastaa ‘syväfasismia’, Mussolinin alkuperäisessä merkityksessä: 29.1.2018 solmittu työnantajien, ammattiliittojen ja valtion välinen sopimus yhteistyöstä. Nämä on käytännön asiat, puhtaasti fasistiset vaikka retoriikan tasolla “fasismia” haukutaan (ilman määritelmää!). Putin tietää oikein hyvin, että sheeple ei pysty ymmärtämään syviä ideoita, mutta ohjattavissa tietyillä taikasanoilla (kuten tälläkin palstalla usein voin havaita).

     Lue tuoreen artikkelin oligarkkien kurissapitämisestä: Das passiert, wenn Oligarchen Angst kriegen.

     Wiki(judo)pediasta löytyy lista Ukrainian_oligarchs

     Azov rykmentti on virallinen osa hallituksen armiijaa. Tulos: pari kymmentä tuhatta goyimia on tapettu/murhattu, mutta ei raportoitu yhdenkään juutalaisen kuolemasta.

 3. ihmeellistä teidän sivujen toiminta välillä! Hirvittää juutalaista hyökkäystä menossa! Mikä on kiva nähdä kuinka nopeaa herääminen on!!

  mitähän markku uuspaalvalniemelle kävi?? Uhkailtiinko hiljaiseksi! Itseäni ei uhkailtaisi koskaan ei koskaan!! koska en hyväksyisi sellaista!!

 4. Muistakaamme että itse pääpiru Israel kannatti (((Venäjää))) Ukrainassa ja kieltäytyi tuomitsemasta sotatoimia, mutta sen sijaan myi taisteluliidokkeja Putinille ukrainalaisten murhaamista varten:

  http://www.jpost.com/Israel-News/Politics-And-Diplomacy/Report-Russia-purchased-ten-Israeli-drones-415575

  http://www.jpost.com/International/US-surprised-Israel-did-support-UN-vote-on-Ukraines-territorial-integrity-348564

  http://observer.com/2015/07/the-jews-of-crimea-feel-safer-with-russia-in-charge/

  Minkä lisäksi kansallismieliset ovat Putinin mieliuhreja kotimaassaan, mistä syystä venäläisiä niin paljon Azovista löytyykin:

  https://www.rt.com/news/419304-nazi-student-social-media/

  http://www.vastarinta.com/kansallismielisille-pitkia-vankeustuomioita-venajalla/

 5. Kun ryssäviha on niin ylilyövää, että ollaan valmiina tanssimaan kansainvälisen juutalaisen talutusnuorassa, lopputulos on Azov.

  • Kun on unohtanut että Putinin alla on kansallismielisillä kaikken huonoimmat olot Euroopassa on kulunut liikaa Kremlin propagandaa. Ja kuten mainittua, Azovissa on valtavasti venäläisiä kansallismielisiä joten tuossa ei muutenkaan ole mieltä.

   • Suursodan kynnyksellä
    Juutalainen pankkijärjestelmä on kriisissä (a.k.a. debt saturation), jota on mahdotonta ratkaista muulla keinolla kuin suursodalla. Vain suursota voi elvyttää lainojen kysyntää. Jotta selviytyä ja pysyä ohjaimissa, Juutalaisten on käynnistettävä tämänkin MS oma-aloitteisesti – ennen rahajärjestelmän spontaanista romahtamista.

    Ongelmallinen voimakolmio
    Voimakolmiossa ketkä tahansa kaksi yhdessä lyvät kolmannen. Edellisella kerralla kolmio oli USA-Saksa-NL. J-kapitalistinen USA ja J-kommunistinen NL liittoutuivat ja tuhosivat Saksan. Nykyinen kolmio on USA-Venäjä-Kiina. Juutalaisten ongelmana on, ettei Venäjä enää ole J-kommunistinen ja USA-Kiina liitto ei onnistu. Eikä ole resursseja taistella sekä Kiinaa, että Venäjää vastaan samanaikaisesti. Judeilla on vain yksi keino edetä: ensin Venäjän tuhoaminen ja vasta sen Kiinan. Avoin hyökkäys Venäjää vastaan ei onnistu ydinvastaiskun pelossa, joten Venäjä on räjäytettävä sisältäpäin.

    Jakautunut valtakunta tuhoutuu (Matt.12:25)
    Historiallisista syistä Venäjä koostuu useista kansoista (joista 80% venäläisiä). Suursodan kynnyksellä Putinilla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin rakentaa “poliittinen kansakunta” (political nation) ja siksi kansallisuuksien välinen eripuran lietsojat on poistettava rautaisella kädellä. Kyseessä on taistelu Venäjän ja ihmiskunnan elämästä ja kuolemasta. Mikään rauhan rukous ei auta kun Jude tarvitsee sotaa! Kuten seuraavasta näkyy: https://youtu.be/0KwNMKiGIzw
    Mikään rauhanmissio auta! (Rudolf Hessin lento). Vain raaka voima ja tuhoava kosto voi estää juutalaisten hyökkäyksen.

    Valkoisen rodun viimeinen toivo
    Jos Venäjä kaatuu, ei millä valkoisella kansalla ole mitään mahdollisuutta selviytyä juutalaiselta tuhoamissuunnitelmasta. Turhat sitten ovat “kansallismielisten” väitteet siitä, että Venäjän kansa ei olekaan puhdasrotuinen koska siellä asuu muitakin kansoja (ml. suomensukuiset hantyt, maryt ja komit). Kaikki menee!

    • >Putinilla ei ole muuta mahdollisuutta kuin heittää kansallismielisiä vankilaan VK postauksista vuosiksi

     Jooh elikkä. Saman voisi sanoa Merkelistä, pakko heittää rasistit vankilaan koska uhkaavat maan tasapainoa. Yhtä älyvapaata ja eurooppalaisvastaista molemmissa tapauksissa.

     >Jos Venäjä kaatuu, ei millä valkoisella kansalla ole mitään mahdollisuutta selviytyä juutalaiselta tuhoamissuunnitelmasta.

     Tämä selittääkin sun postaukset. Venäjälle vyöryy kokoaika lisää ählyjä ja Putin heittää valkoisten kansanmurhaa vastustavat ja holokaustinkieltäjät vankilaan. Ainut keino millä Venäjälle saadaan valkoisille ystävällinen valtio on että Putin syöstään vallasta.

 6. Hienoa että saatiin näinkin mielenkiintoinen henkilö haastateltavaksi. Tullutkin seurattua Ukrainan tilannetta aktiivisesti. Kommenttiosio tarjoaa kyllä mielenkiintoista ajateltavaa ja ainakin itselleni täysin uusia näkökulmia. Hienoa että jotkut ovat hereillä ja jaksavat tutkia taustoja! Leolla varsinkin todella hyviä pointteja. Huomaa kyllä, etteivät tällaiset konfliktit ole lainkaan mustavalkoisia ja se, kuka pelaa lopulta kenenkin pussiin (tietoisesti tai tietämättään) alkaa hämärtyä todenteolla.

Comments are closed.