Koti Uutisia Kotimaa Oikeustieteen tohtori: raiskauksia ehkäistään estämällä irakilaismiesten maahantulo

Oikeustieteen tohtori: raiskauksia ehkäistään estämällä irakilaismiesten maahantulo

8

Oikeustieteen tohtori Kari Uoti kommentoi sosiaalisessa mediassa monikulttuurisia pedofiilikohuja, jotka ovat synnyttäneet suurta turvattomuutta eri puolilla Suomea. Uoti totesi sen, mitä poliitikot eivät ole uskaltaneet sanoa ääneen: raiskauksia ennaltaehkäistään varmimmin estämällä esimerkiksi irakilaismiesten maahantulo.

Oikeistopuolueiden poliitikot ovat ehdottaneet toinen toistaan tehottomampia keinoja raiskausten “torjumiseksi”. Törkeisiin rikoksiin syyllistyneiden karkottamisesta tahdotaan tehdä “helpompaa” lakimuutoksilla, vaikka nykyinenkin laki mahdollistaa karkottamiset; suurin ongelma on lainsäädännön sijaan kulttuurimarxististen viranomaisten haluttomuus soveltaa lakia käytäntöön. Näissä tapauksissa raiskaus on lisäksi jo suoritettu ja vahinko tapahtunut.

Vasemmisto on puolestaan ehdottanut, että afrikkalais- ja arabimiesten mahdollisuutta “perheenyhdistämiseen” helpotettaisiin, jotta perhe voisi tulla “vahtimaan”, etteivät miehet raiskaa paikallisia lapsia. Idea on paitsi epärealistinen myös vaarallinen: se voisi nopeasti moninkertaistaa Suomessa oleskelevien maahantunkeutujien määrän, mikä entisestään rumentaisi raiskaustilastoja.

Fanaattisimmat vasemmistolaiset ovat lisäksi väittäneet, että pikkulapsia raiskaavat saalistajat voitaisiin saada kuriin lakiuudistuksella, joka tekisi seksistä sopimusperusteista. 10-vuotiaan lapsen kotiinsa houkutellut “Ahmed” luopuisi raiskaussuunnitelmistaan vasemmistolaisten mukaan viimeistään silloin, kun uhri kieltäytyy allekirjoittamasta yhdyntäsopimusta.

Tohtori Uoti torppasi vallanpitäjien kummalliset ehdotukset Twitter-viestillään: “Varma tapa estää nuoria irakilaismiehiä raiskaamasta suomalaisia on estää heitä tulemasta Suomeen. Mikään lakimuutos ei tähän pysty, sillä harva heistä osaa suomea saati omaa lakikirjaa saati välittää, vaikka tietäisivät, raiskaaminen on yleismaailmallisesti no no.”

Lähde: Kari Uoti

8 KOMMENTIT

 1. Ja lähettämällä nykyisin Suomessa loisivat irakilaiset takaisin Irakiin, sama pätee myös muihin varsinkin lähi-idän ja Afrikan rotumuukalaisiin.

 2. Pääsääntöisesti kaikki 2015 aikana ja sen jälkeen tulleet takaisin lähtömaihin, Dublinin sopimuksen täytäntöönpano.
  Sosiaalipoliittisesti tasavertaiseksi kantaväestön kanssa eikä mitään elämän mittaista vapaamatkustusta 4x tuilla.
  Simolalta asiaa:
  https://www.youtube.com/watch?v=nrS-vVzWNUs

 3. Lämmitin saunaa tuossa Helsingin Sionisteilla (älkää pelätkö, en maksanut siitä penniäkään!) ja silmään osui Mykkäsen Kaitsun mokellusta. Oulun rikastumisen jälkeen hän oli nyt sitä mieltä että maahantunkeutujat tulee testata, jotta soveltuvatko tänne ja ovatko valmiita noudattamaan ihmisten [=suomalaisten] koskemattomuutta; ovatko valmiita mukautumaan. Tämänhetkinen värinässä sangen voimakas tilanne on, kuulemma, “kestämätön” ja se “ei voi pesiytyä tänne”.

  Kaitsu pitäisi laittaa oopiumilla kokovartalopuudutukseen, sitten terävällä miekalla kilon paloiksi ja syöttää itselleen. Sen jälkeen hänen paskansa syötettäisiin hänelle pariin kertaan. Näin pitäisi tehdäö myös maassamme loisiville irakilaisille ja muille ali-ihmisille, mutta eipä ketään tunnu suuremmin kiinnostavan.

  • Pääministeriainesta, ehdottomasti. Nykypoliitikkojen järkeilyn mukaan rikollisten pääsyn estäminen on väärä keino estää rikollisuutta. Lepakoita vintillä. Anteeksi, lepakot, jos loukkasin, ei ollut tarkoitus.

 4. Raiskaa ne suomalaisetkin 😂 Lisää rotumuukalaisia vaan rikastamaan prinsessojamme, emme ole kokeneet läheskään tarpeeksi Lähi-idän ihmeitä! Nuo ihmiset tarvitsevat suojelusta. Emme voi lähettää heitä takaisin varmaan kuolemaan. Kansainväliset sopimukset velvoittavat meitä. Esikoto hankkeet käyntiin vaan, aikuisten arabimiesten vierailuja eskareihin ja tarhoihin valtion ja poliisin tuella. Suomi on todellinen Hölmölä.

 5. Niin!! mikä siinä nyt on niin vaikeeta!helvettiin vaan kaikki!!vihapuhe muuttuu raivopuheeksi!!

Comments are closed.