Koti Uutisia Oikeusministeriö esittää potkuja Matti Nissiselle

Oikeusministeriö esittää potkuja Matti Nissiselle

5

Oikeusministeriö aikoo torstaina esittää hallitukselle pyynnön antaa potkut valtakunnansyyttäjä Matti Nissiselle. Pyyntö perustuu Nissisen joulukuussa saamaan sakkotuomioon virkavirheestä.

Nissinen on itse ilmoittanut julkisuudessa, ettei hän aio erota vapaaehtoisesti virastaan. Mikäli hallitus hyväksyy oikeusministeriön pyynnön – kuten todennäköisesti hyväksyykin – julkaistaan esitetyt perustelut julkisuudellekin.

Matti Nissinen on aikaisemmin tullut tunnetuksi myös niin sanotun vihapuheen vastustajana. Hän on esimerkiksi vaatinut kovempia rangaistuksia väärien mielipiteiden esittämisestä. Nykyään niistä tuomitaan käytännössä sakkoja, mutta Nissisen mukaan niistä tulisi antaa vankeutta.

 

Lähde: MV-media

5 KOMMENTIT

  1. Toivotaan parasta, eli että tämä korruptoitunut totuudenvihaaja saisi kenkää. Toki todennäköisenä riskinä on, että tilalle tulee joku pahempi.

  2. Mitenkähän jos Paaterosta tekisi tutkintapyynnön, saisikohan sekin potkut? Tai muista poliiseista jotka toimivat epäasiallisesti, käyttävät virka-asemaansa väärin tai rikkovat virkavelvollisuutta?

    • Voi olla että löytyisi yhtäkkiä “todisteita” siitä että sinä oletkin se rikollinen.

  3. …JA POTKUTHAN SIELTÄ TULI NISSISELLE!! Näin siinä käy kun riippumaton oikeuslaitos alistetaan politikkojen alle. Ai ai ai.

Comments are closed.