Koti Uutisia Kotimaa Oikeusministeri myöntää: laki ei tunne vihapuhetta

Oikeusministeri myöntää: laki ei tunne vihapuhetta

4
Oikeusministeri Anna-Maija Henriksson.

Viime vuosien aikana suomalaista sananvapautta on rajoitettu uusien orwellilaisten termien kuten “vihapuhe” avulla. Vihapuhe-termiä levitetään niin toimittajien kuin poliitikkojen toimesta ahkerasti. Myös PolPon edustajat käyttävät termiä uhkaillessaan sananvapauttaan käyttäviä kansalaisia. Näytösoikeudenkäynneissä esimerkiksi poliisin itsensä julkaisemien tilastojen uudelleenjulkaisu on leimattu “vihapuheeksi.”

Perussuomalaisten kansanedustaja Mauri Peltokangas jätti aiheeseen liittyen kirjallisen kysymyksen eduskunnassa selvittääkseen, löytyykö lakikirjasta moista käsitettä. Vastaus oli kansallismieliselle vähemmän yllättävä: oikeusministeri Anna-Maija Henriksson joutuikin häpeäkseen myöntämään, ettei laki määrittele vihapuhetta.

-Kenen mielenterveys kestää jatkuvan omien mielipiteiden ja ajatusten suodattamisen ja niiden tukahduttamisen vain siksi, että jossain päätetty, ettei epämiellyttävistä ja suuttumusta aiheuttavista asioista saa puhua tai tuomiot paukkuu? Tarkoituksena ei ole muu kuin niin kutsuttujen hyvepuolueiden agendan vastaisen kritiikin hiljentäminen ja sananvapauden kaventaminen, kun pelätään, että normaali vuosisatoja Suomeakin pystyssä pitänyt isänmaallisuus saa liikaa kannatusta ja näin ollen vanhojen Euroopan unionin liittovaltiota ajavien puolueiden valta-asema vaarantuu, Peltokangas pähkäilee.

Lähde: Kansalainen

4 KOMMENTIT

 1. Noilla leegoilla voisi ryhtyä Stubbin kanssa puolustusministeriksi ja tehdä dentaalikilven Venäjän yliääniohjuksia vastaan. No, ei kai – eihän Venäjä tänne ole hyökkäämässä…

  “Kansainvälisoikeudelliset velvoitteet” kuitenkin ovat tärkeämpiä kuin lait tai perustuslaki…

  Suomeen loisimaan tuleminen on ihmisoikeus jokaiselle maailman parasiitille. Ihmisoikeus… Se kyllä kalskahtaa oudolta korvaani, sillä en pidä irakilaisia, somaleja, afgaaneja ynnä muita taatelintallaajia ihmisinä lain. Comme ci comme ça.

 2. Vihapuhe- ja muut termit, niiden funktio on muun muassa luoda tilanne tai “hyväksytty asianlaita” jossa valtaapitävien ei tarvitse noudattaa maan lakeja, vaan voivat rangaista ja tuhota ihmisiä /ihmisryhmiä ihan anarkistisesti/mielivallan merkeissä.

  Sama tilanne oli Neuvostoliitossa, jos kukaan enää viitsii muistaa. “Rasisti” -syytös oli yleisesti käytössä ollut leima jolla hallintovaltaa vastustava saatiin telkien taa tai tuhoamisleirille. Rasisti -syytös oli Leninin rikostoverin Trotskyn keksintö, miten saada miljoonia valkoihoisia marginalisoitua, demonisoitua ja massamurhattua “laillisesti”.

  • Mainitsen vain että “rasisti” ei ollut Trotskyn, eli Bronsteinin, keksimä lause, mutta kuten sanoit “rasisti” oli syytös ja hän käytti tätä paljon, niin paljon että ihmiset ajattelevat hänen sanan keksineenkin, ja melkeinpähän se siltä tuntuukin, ainakin sen toisen version sanasta ‘rasisti’.

  • (((Lev Davidovich Bronstein))) – yksi suurimpia rikollisia juutalaisessa N-liitossa.

Comments are closed.