Koti Uutisia Aktivismi Oikeusasiamies ja oikeuskansleri jättävät tutkimatta kantelut hakaristi­lippujen takavarikoinnista

Oikeusasiamies ja oikeuskansleri jättävät tutkimatta kantelut hakaristi­lippujen takavarikoinnista

33

Valtiollisen propagandan mukaan “kansan oikeuksia” valvovat oikeusasiamies ja oikeuskansleri ovat päättäneet jättää tutkimatta poliisin päätöksen poistaa voimakeinoin hakaristiliput Kohti Vapautta! -marssin yhteydessä itsenäisyyspäivänä.

Virkamiehet viittaavat pakkokeinolain 7 luvun 1 pykälään, jossa todetaan, että omaisuus tai asiakirja voidaan takavarikoida, jos on syytä olettaa, että sitä voidaan käyttää todisteena rikosasiassa, se on rikoksella joltakulta viety tai se tuomitaan menetetyksi.

Kumpikin kansaa vihaava viranomainen pesee myös kätensä tapauksesta vedoten tekosyyhyn, että poliisi otti liput pois, koska se epäilee rikoksen tapahtuneen. Tässä tapauksessa “rikos” on kiihottaminen kansanryhmää vastaan.

Tämän lisäksi oikeusasiamies ja oikeuskansleri perustelevat tutkimatta jättämisen sillä, että Valtakunnansyyttäjänvirasto tutkii poliisin toimia itsenäisyyspäivänä.

Lähde: Helsingin Sanomat

33 KOMMENTIT

 1. Eli tästä lähtien voi mennä repimään kulkueista lippuja pois, jos ne sotivat omaa arvomaailmaa vastaan?

 2. Luetaampas mitä tuossa sanottiin:”pakkokeinolain 7 luvun 1 pykälään, jossa todetaan, että omaisuus tai asiakirja voidaan takavarikoida, jos on syytä olettaa, että sitä voidaan käyttää todisteena rikosasiassa, se on rikoksella joltakulta viety tai se tuomitaan menetetyksi”. No, missäs on se lainvoimainen tuomio jolla liput päätettiin viedä? Missä oli oikeuden istunto?

  Jos eduskunnan oikeusasiamies tai oikeuskanslari eivät ota tähän mitään kantaa niin sitten asia viedään EU:n ihmisoikeustuomioistuimeen. Jokainen joka oli paikalla on oikeutettu tekemään kantelu ensin eduskunann oikeusasiamiehelle, sitten oikeuskanslerille ja viimein EU:n ihmisoikeustuomioistuimeen. Sen jälkeen kun asia tulee käsittelyyn EU:ssa, EU maksaa sinne lentoliput ja hotellit. Koska jokaisella on oikeus mennä kuulemaan oman asian käsittelyä. Eli jos ei muuta, niin saa ainakain pienen lomamatkan EU:n piikkiin.

  Ja samalla pääsee verkostoitumaan paikallisten kanssa.

  • Viekää loppuun asti tämä, hyvät ihmiset. Edes vittuillaksenne, jos ei muuta. Perseestä on touhu, ei voi muuta sanoa.

 3. Mitään muuta en tämän globalistisen poliisivaltion viranomaisilta tai muilta virkamiehiltä odota…

 4. Eli nämäkin oikeus sitä ja tätä -virat mahdollistavat lähinnä loiselämistä verronmaksajan piikkiin.

 5. Virkaloiset poliittisesta poliisista poliittisiin virkanimitettyihin eduskunnan oikeusasiamies etc edustavat vain rappiota, jolla vain yritetään luoda harhoja, että kansalainen voi vaikuttaa.

  Ainoastaan poliittinen sabotaasi sanan karkeimmassa merkityksessä voi vaikuttaa

  • Todellakin, nyt on aika näyttää “päättäjille” ja eliitille hieman suoraa kansanvaltaa…

 6. Kari Uoti sanoo blogissaan, että poliisi olisi heittänyt liput poliisiauton alle.

  Jos liput on tuhottu, ei toiminnan tarkoituksena ole voinut olla todisteiden säilyttäminen vaan yksityisen omaisuuden takavarikointi ja tuhoaminen ilman oikeuden tuomiota.

  Kyse on Kristall Nacht toiminnasta, jonka tarkoituksena on valtion suojeluksessa tapahtuva yhteen kansanryhmään, natsiaatteen kannattajat, kohdistuva tuhotöiden sarja.
  — Kristall Nacht toiminnan tunnuslause on: Natseilla ei ole ihmisoikeuksia.

  • Poliisilta ideologista uhoa ja siis tavallaan vasemmistolaisen vastamiekkarin jatkeena toimimista!

 7. Hakaristi on Jumala. Symbooli kertoo meille kaiken tarvitsemamme. Jumalanpilkkaa joka osuu omaan nilkkaan tämmöinen kun pannaan ristiä renkaan alle.

  • Ei hakaristi Jumala ole, vaikka hienolta näyttävä symbooli onkin.

 8. Jos joku lippu voidaan tulkita kiihottamiseksi kansanryhmää vastaan, niin silloinhan kaikki muslimien liput ovat sellaisia. Kiihottavat muslimeja sotaan islamille alistumattomia ihmisryhmiä vastaan. Antifan lipuilla sitä vastaa kiihotetaankin, samoin vasemmiston. Sateenkaarilipuilla kiihotetaan heteroita vastaan.

  Hesarin jutun mukaan esine, siis mikä tahansa esine, voidaan takavarikoida, jos on syytä olettaa, että sitä voidaan käyttää todisteena rikosasiassa. Esimerkiksi puhelimet voi takavarikoida. Veitsistä voi olettaa vaikka mitä.

  Aina voidaan olettaa.

  • Niin tai onhan Suomen ilmavoimien lipussakin hakaristi, Oon kyllä niin kiihotunut.

 9. Nyyh, vittu nyyh. Samat jantterit jättivät tutkimatta myös poliisin toiminnan liittyen vuoden 2017 itsenäisyyspäivän pahoinpitelyyn.

 10. Käytännössä nuo “oikeus” virkaloiset ryystävät kahvia ja märehtivät viinereitä päivät pitkät palatsissaan, eikä sitä rituaalia tule häiritä ottamalla joku päivänselvä case käsittelyyn. Helpoimman kautta vaan..

 11. Minä taas “epäilen” oikeuskanslerin ja oikeusasiamiehen mätää ja läpi korruptoitunutta politiikan harjoittamista sen sijaan, että katsoisivat Suomen perustuslakia ja rikoslakia, mitä niissä seisoo. Mutta George Soroksen lahjusrahat ja EU:n globalistien “juomalaulut” kiinnostavat enemmän kuin suomalaisten oikeusturva ja yhdenvertaisuus lain edessä. Sen sijaan molemmat “korkeat” viranomaiset ovat itse polvillaan muslimien ja juutalaisten edessä tekemässä sitä mitä “pahat tytöt” ovat tavanneet tehdä aikojen alusta säilyttääkseen “ammattikunniansa”.

 12. Ree Ree! Aikuiset miehet poraa jostain kangaspalasista, luulin että täällä ollaan äijiä eikä mitään ämmiä (niin kuin antifa). Hamekangas ostoksille RAUS RAUS!

  • Mitä tarkoittaa “hamekangas ostoksille”? Vitun tyhmä nekru. Mene paapomaan niitä ruskeita lapsenraiskaajiasi. Nami-nami.

   • Se tarkoittaa, että hamekangas lähetetään ostamaan jotakin. Jos hamekangas kirjoitetaan isolla, on kyseessä mitä ilmeisimmin sukunimi.

     • Ymmärrätkö eron sanoissa “hamekangas” ja “Hamekangas”? Hamekangas ja Hamekangas. Hamekangas ja hamekangas. Rautalanka loppu, sorry.

    • “Hamekangas, ostoksille!” tarkoittaisi että Hamekangas-niminen henkilö kehotettaisiin (imperatiivi) ostoksille.

     Ei noista sekopäiden jutuista ota selvää: “Ree ree” ja “RAUS RAUS.” Mitäköhän helvettiä nuo meinaavat?

   • Mä-29 se tarkoittaa sitä että ämmien pittää lähteä ostamaan hame kun edellinen meni pilalle itsenäisyyspäivänä, uuga buuga kaunis suomipoika! Ja RAUS RAUS on kaunista saksan kieltä ja ree-ree on ääni joka tulee ämmien suusta kun ne suuttuu.

    Flying Finn, taidat olla enemmän MATU kuin mä! Uuga buuga tämä nekru osaa suomi paremmin kuin sinä.

    Pahoittelen kirjoitusasuni sekavuutta olen krapulassa ja lukihäiriöinen.

  • Kyseessä ei ole mikä tahansa kankaanpala vaan vapauden symboli mikä tietysti tarkoittaa sinun kaltaiselle roskaväelle pahimpia kauhuja. Onkin upeaa nähdä miten globalistit, maanpetturipoliitikot, antifa ym rotat kusevat allensa nähdessään swastikalippujen liehuvan ja kansallissosialistien marssivan

   • Eipä juuri oikeastaan, pikemmin kusen alleni kun naurattaa miten menee tunteisiin aikuisille ihmisillä kankaapala.

    Ja swastikalipun (kansallissosialistinen Saksan eli natsi-Saksan lippu) kanssa marssiessa tulee mieleen sanonta:

    “Do not compare yourself to others. If you do so, you are insulting yourself.”

    Olemme suomalaisia ja olkaamme ylpeitä siitä nyt ja AINA!

    • Suomi oli sodassa Saksan liittolainen. Mitä vittua sinä ihan oikeasti selität, krapulainen vässykkä?

    • Jos sinulta viedään sinun sossurahoillasi ostamat tarjouskaljat ja Bonukset laittomasti, niin et välittäisi?

     • No jos kännissä örvellän julkisella paikalla ja öykkäröisi niin en välittäisi.

      Joo mutta Suomi on Suomi ja Saksa on saksa vitun saksalaisten huora. Missä on kansallisylpeytesi?

 13. Tähän mennessä asia on kuitenkin edennyt tavallisella käytännöllä Suomen oikeusjärjestelmässä: vain yksi taho ottaa kerrallaan valituksen/muutoksenhaun käsittelyyn. Jos olisitte tehneet kantelun tms. vain kahdelle taholle, esim. ensiksi oikeusasiamiehelle ja sen jälkeen oikeuskanslerille, niin jälkimmäiseksi mainittu jättäisi asian tutkimatta sillä perusteella, että se on jo vireillä toisella taholla.

  Tässä tapauksessa olisi mahdollisesti ollut vielä neljäskin em. taho. Nimittäin Helsingin käräjäoikeus, jossa olisitte voineet kyseenalaistaa takavarikon laillisuuden.

  Se, mihin kantelu/muutoksenhaku tms. kannattaa tehdä, on tapauskohtaista. Tässä tapauksessa ehkä oikeusasiamies. Tietenkin, jos PVL ei ole itse voinut vaikuttaa siihen, että asia onkin edennyt juuri valtakunnansyyttäjänvirastossa, onkin täysin oma aiheensa.

 14. Järjetöntä että hakaristilippu on KAUHISTUS, sirppi&vasara taas on hauskaa RETROA!
  Saksassa ei hyväksytä minkäänlaista hakaristiä, sehän on ikivanha onnea tuottava kuvio jota Intiassakin jopa tatuoidaan lasten päähän!
  Saksalaiset potevat järkyttävää traumaa natsimenneisyydestään, tosin ihan turhaan.
  Ei kukaan ole vastuussa menneiden aikojen julmuuksista, eikä varsinkaan voittajien kirjoittamasta valheellisesta historiasta.

Comments are closed.