Koti Uutisia Ulkomaat Oikeus määräsi Facebookin uudelleen aktivoimaan fasistipuolueen tilin

Oikeus määräsi Facebookin uudelleen aktivoimaan fasistipuolueen tilin

7
casa
Casapound.

Facebook joutui oikeuteen suljettuaan italialaisen avoimesti fasistisen puolueen Casapoundin tilin ja joutuu nyt tuomarin määräyksestä avaamaan tilin uudestaan sekä maksamaan puolueelle 15 000 euroa oikeudenkäyntikuluja sekä 800 euroa korvauksia jokaiselta tilin kiinniolopäivältä.

Facebook sulki syyskuussa puolueen tilin, jolla oli 240 000 seuraajaa sekä myös puolueen Instagram-tilin. Facebookin edustaja kommentoi tekoa tuttuun tapaansa, että he eivät hyväksy “vihan levittämistä” Facebookissa tai Instagramissa. Äärivasemmistolaista vihaa levittävät ryhmät eivät kuitenkaan koe sosiaalisessa mediassa samanlaista mielivaltaista sensuuria kuin kansallismieliset.

Lähde: The Guardian

7 KOMMENTIT

 1. Mitään perustelua ei tietenkään mainita, miksi Fasisimi olisi vihaa. Facebook vain sokeasti vihaa ja suorastaan xenophobisesti.

 2. Facebook on sodassa myös “ilmastonmuutosdenialisteja” vastaan. Koska pelkästään vesihöyryn eli matalien pilvien vaikutus maan lämpötilaan on empiirisesti havaittu paljon suuremmaksi kuin hiilidioksidin, ja pilvien muodostuminen on havaittu määrällisesti olevan yhteydessä avaruus-säteilyyn, ei ilmasto-alarmisteilla ole siltäkään osin “varmuutta” ihmisen aiheuttamasta ilmastonmuutoksesta:

  ““During the last hundred years the temperature increased about 0.1°C because of carbon dioxide. The human contribution was about 0.01°C”, the Finnish researchers bluntly state in one among a series of papers.

  This has been collaborated by a team at Kobe University in Japan, which has furthered the Finnish researchers’ theory: “New evidence suggests that high-energy particles from space known as galactic cosmic rays affect the Earth’s climate by increasing cloud cover, causing an ‘umbrella effect’,” the just published study has found, a summary of which has been released in the journal Science Daily. The findings are hugely significant given this ‘umbrella effect’ — an entirely natural occurrence — could be the prime driver of climate warming, and not man-made factors.”

  Siksi korporatistisen valtaklikin pitää vain yrittää tukkia “denialistien” suut väkivalloin.

 3. YLE kritisoi artikkelissaan 7.2.2015 klo 12.31 kovin sanoin Kiinassa tapahtuvaa sananvapauden rajoittamista netissä:

  “Kiinan nettisensuuri riipii monia, mutta siitä ei uskalleta puhua
  Kiinan päätös kiristää internetin sensuuria huolestuttaa tietotyöläisiä. Sensuurin kiristämisen taustalla nähdään sekä poliittisia että taloudellisia syitä. Harva kiinalainen kuitenkaan suostuu puhumaan asiasta julkisesti..”

  https://yle.fi/uutiset/3-7789114

  YLE itse on tänään muiden muassa Jessikka Aron kautta vaatimassa ja toteuttamassa aivan samaa “tuomittavaa kiinalaista eli kommunistista” nettisensuuria ja “väärin ajattelijoiden” eli poliittisen opposition suoraa vainoa, myös oikeuslaitosta lyömäaseenaan käyttäen. Videolla erittäin seikkaperäinen selostus YLE:n toimista tukahduttaa poliittinen oppositio kaikilla käytettävissä olevilla keinoilla:

  https://www.youtube.com/watch?v=X09uZZ2SrEM

  • »Muistatteko, kuinka vielä muutamia vuosia sitten meillä Suomessakin kovasti kauhisteltiin julkisuudessa sitä, kun Kiina sensuroi internettiä ja pyrkii estämään tiettyjen sivujen näkymisen siellä?

   Sormi ojossa asiantuntijat, toimittajat ja eräät poliitikotkin kauhistelivat tuollaista meininkiä ja selittivät, että sellaista ei missään tapauksessa pidä hyväksyä!

   Vaan entäpä nyt?

   Nyt meillä länsimaissa on otettu käyttöön ihan vastaavanlainen internetin sensuroiminen. Ja vieläpä täsmälleen samoista syistä: pyritään estämään sellaisten sivustojen näkyminen, jotka vallanpitäjät ovat luokitelleet ”vääriä” ja ”haitallisia” ajatuksia sisältäviksi.

   Muistin virkistämiseksi yksi tällainen Kiinan meininkiä kauhisteleva uutinen (2015):

   https://yle.fi/uutiset/3-7789114»

   Hyvä kommentti MV:stä. On se jännää miten tiettyjä mielipiteitä ilmaisevat ihmiset leimataan heti juutalaisella termillä “rasisteiksi” ja heidän ajatuksensa “kieroutuneiksi” ynnä “vääriksi”. Missä se perkeleen “liberalismi”, “yhdenvertaisuus” tai “sananvapaus” nyt on? Minne se aina yht’äkkiä katoaa — kun niin parhaaksi nähdään?

 4. Facebookin lisää sensuuria halajava johtokunta kuuluu samaan heimoon kuin he, jotka vuonna 1909 julistivat avoimesti että nyt on aika ottaa keisarikunnat sun muuta juutalaisten ehdottoman maailmanvallan piiriin.

  “Juutalaisten omistamassa »Neue Freie Pressessä» kirjoitettiin 21.12.1909 kansainvälisen pankkitrustin muodostamisen yhteydessä: **Ajankohta on tullut, jolloin rahamahti julkisesti – kuten se tähänkin asti on salaisesti tehnyt – sanelee lakinsa maailmalle. Suurfinanssi on kutsuttu ottamaan haltuunsa keisari- ja kuningaskuntien 10) jäämistöt ja on se tapahtuva mitä suurimmalla arvovallalla, koska sen (suurfinanssin) vaikutusvalta ei rajoitu yhteen maahan, vaan ulottuu kaikkialle maailmaan.**”

  Nämä Rotschildit sun muut War(sota)burgit jne. eivät tuossa maininneet että tulevat kidutusmassamurhailemaan kymmeniä miljoonia ei-juutalaisia Talmud-oppiensa vihapuheiden mukaisesti.

Comments are closed.