Koti Uutisia Oikeudenkäynti Joel Bjurströmer Almgrenia vastaan alkanut

Oikeudenkäynti Joel Bjurströmer Almgrenia vastaan alkanut

4

Oikeuskäsittely RF-johtohahmo Joel Bjurströmer Almgrenia vastaan alkoi eilen Södertörnin käräjäoikeudessa Ruotsissa. Bjurströmer Almgrenia syytetään tapon yrityksestä, teräaseen hallussapidosta ja käytöstä sekä väkivaltaan yllyttämisestä Kärrtorpissa.

Samaan aikaan, kun Ruotsin Vastarintaliikkeen aktivistit saattoivat Kärrtorpissa mukana ollutta liikkeen tukijaa todistamaan, ilmaantui paikalle myös joukko äärivasemmistolaisia AFA-veteraani Lilly Svahn etunenässä. Joukkio pysytteli kuitenkin hieman syrjässä ja eristäytyneenä tuijottaen vihaisesti vastapäätä aivan rauhallisina istuvia Vastarintaliikkeen aktivisteja.

Vastarintaliikkeen aktivisteja saattamassa tukijaa todistamaan.
Vastarintaliikkeen aktivisteja saattamassa tukijaa todistamaan.
Lilly Svahn tuijottaa psykopaattisesti aktivisteja naamioituneiden tovereidensa kanssa.
Lilly Svahn tuijottaa psykopaattisesti aktivisteja naamioituneiden tovereidensa kanssa.

UK_Lilly_Svahn_2

Paikalla olleet poliisit väittivät oikeussalin olevan täynnä ja etteivät Vastarintaliikkeen aktivistit saisi tulla oikeussaliin sisälle. Aktivistit eivät kuitenkaan tyytyneet tähän, ja hetken väittelyn jälkeen aktivistit saivat seurata oikeudenkäyntiä omassa salissaan.

Oikeudessa kuultiin ensin avaintodistajaa, joka ei pysytynyt sanomaan varmaksi kuka häntä oli iskenyt takaapäin veitsellä. Sitten kuultiin kahta Kärrtorpissa paikalla ollutta poliisia. Nämä kertoivat muun muassa poliisin yllättyneen siitä, etteivät kansallismieliset poistuneet paikalta, vaikka näitä oli äärivasemmistolaisiin nähden lukumääräisesti paljon vähemmän. Poliisit kertoivat kansallismielisten olleen pakotettuja tappeluun. Seuraavaksi kuultiin itse syytettyä. Bjurströmer Almgren kertoi usein kantavansa veistä, erityisesti ollessaan yhdessä poikansa kanssa. Bjurströmer Almgren sanoi lyöneensä kuvaajaa kepillä Kärrtorpissa, mutta että ennen sitä kuvaaja olisi pahoinpidellyt hänet. Bjurströmer Almgrenin oman kertoman mukaan hän olisi vasta sitten iskenyt veitsellä avaintodistajaa.

Syyttäjä katsoi Bjurströmer Almgrenin väkivaltaan yllyttämisen aloittajaksi, koska tämä oli lähetellyt muille äärivasemmistolaisille tekstiviestejä kehottaen näitä tulemaan paikalle Kärrtorpin mielenosoitukseen. Syytetty kiisti tämän, mutta myönsi kuitenkin heittäneensä poliisia kastelukannulla ja riehuneensa paikalla veitsen ja lipputangon kanssa.

Kahden Bjurströmer Almgrenin mukanaan kantaman “miekankaltaisen esineen” hän väitti olevan poikansa saamia lahjoja. Veistä hän olisi kantanut tuona päivänä siksi, että tunsi itsensä uhatuksi, ja koska poikansa kanssa hänen olisi ollut vaikeaa paeta “hyökkääjiä”.

Kuulustelun päätyttyä oikeussalissa näytettiin videonpätkiä, jotka vahvistivat monia syyttäjän väitteitä.

Lähde: Nordfront.se

4 KOMMENTIT

  1. Tulikin tässä mieleen, että milloinkas täällä koti-Suomessa puidaan oikeutta itsenäisyyspäivän mellakoinnista?

  2. Ei varmasti ole helppoa olla Lilly. Jo kasvoista näkee että elämä on yhtä negatiivisten asioiden jatkumoa. Koskaan ei positiiviset asiat täytä elämää. Kaikki on väkisin eteenpäin viemistä ja pahaa oloa.

    Kukahan sanoisi Lillylle että jos tuntuu siltä että koko maailma on häntä vastaan, niin kannattaisi katsoa peiliin.

  3. Ei ole muuten todellakaan ensimmäinen kerta historiassa, kun miespuoliset “antifasistit” piilottelee naamioituneena naisten takana, heh.

  4. Almgrenin olemassaolosta pohjoismaalaiset saavat jälleen kiittää naurettavaa siirtolaispolitiikkaamme. “Antifasismi” on yksi maahanmuuttajarikollisuuden muoto muiden joukossa.

Comments are closed.