Koti Uutisia Ulkomaat Oikean sektorin johtohahmolta kannanotto: “Ukraina ei tule kuulumaan juutalaisille!”

Oikean sektorin johtohahmolta kannanotto: “Ukraina ei tule kuulumaan juutalaisille!”

20

Odessan kaupungin Oikean sektorin johtaja Tatiyana Soykina teki 2. toukokuuta radikaalin kannanoton Ukrainaa riivaavaa juutalaisten ja oligarkkien valtaa vastaan.

– Uskomme ja olemme varmoja siitä, että tuomme aidon ukrainalaisen järjestyksen niin Odessaan kuin Ukrainaan. Ukraina tulee kuulumaan ukrainalaisille – ei juutalaisille eikä oligarkeille. Kunnia Ukrainalle!, Soykina lausui. Joukko vastasi tähän huudoin “Kunnia sankareille!”.

Puhe pidettiin marssilla, joka sijoittui Odessan kahakan vuosipäivälle. Kahakka johti aikanaan kymmeniin uhreihin.

Ukrainan juutalaiskomitean Eduard Dolinsky latasi puheen Facebookiin ja valitteli Ukrainan nationalistien vihjailevan joko juutalaisia pogromeja tai suoranaista holokaustia.

– Pitäisikö meidän uskoa häntä vai ei? Pitäisikö juutalaisten alkaa pakata vai onko tässä maassa ollenkaan viranomaisia?, Dolinsky valitteli.

Lähde: RT

20 KOMMENTIT

 1. Jos jokin maa ei kuulu tai ei tule kuulumaan juutalaisille, merkitsee tämä asia siis holokaustia.

  • Älä nyt ole noin tarkka. 🙂

   Nämä ikuisen uhristatuksen omasta mielestään saaneet pyrkivät keinolla millä hyvänsä saamaan itselleen valtaa. Kovin pitkään ei mene, kun suuri yleisö alkaa tajuta kuvion..

   Juutalaisethan käyttävät henkilökohtaisesta vastuusta poiketen sukupolvien välistä vastuuta oman asemansa parantamiseen. Lähes kaikkien sivistysvaltioiden rikosoikeudellinen vastuu on henkilökohtaista. Minä töpeksin, minä kärsin. Ei niin, että vielä lisäksi kärsivät lapseni ja lapsenlapseni samoin kuin naapuri lapsineen. Tähän perustuu juutalaisten muihin kohdistuva syyllistäminen ja vallan himo. Samaa on myös havaittavissa neekereiden osalta, joista osan esi-isiä on koskettanut orjuus.

   Vallan ja omistamisen himolla ei ole juutalaisten kesken mitään rajaa.

   • Juurikin näin, uhriutumisen perusteella saavutettu rahavirta ei saa tyrehtyä.
    Tästä esimerkkinä on holohoaxista selvinneiden vähemneminen luonnollisen poistuman kautta, joten suhteessa “korvaustarve” pienenisi, mutta “nerokkaina” kusettajina keksivät että myös lapset ja lastenlapset ovat “uhreja”, jolloin saadaan peruste pysymään ellei noudemaan rahstukselle ja menneiden märehtimisille.

 2. Eikköhän noiden pitäisi “ymmärtää” yskä ja pakata kapsäkkinsä siirtyäkseen (Brittien) heille luvattuun maahan omiensa pariin jos eivät muuten osaa olla yhteiskunnalle hyödyksi.

 3. Seuraavan 20 vuoden sisällä alkaa komunokkien jalkojen alla maa polttelemaan…valtio kerrallaan. Sääli että herääminen on niin hidasta, mutta onpahan kuitenkin

  • Juutalaiset ovat hyödyllisiä niin pitkään, kun pitävät muslimipopulaatiota Lähi-idässä kurissa. Voivat myös tehdä tarvittavia harvennuksia. 😉

   • Kun keskittyisivätkin vain siihen ja jättäisivät muut kieroudet niin hyvä olisi. Sionistien ja ählämakhbarien välisessä äänestyksessä jätän tyhjän kortin.

   • Tätä minäkin olen miettinyt – Vastarintaliike on asettunut vahvasti tukemaan palestiinalaisia ym. sodassa Israelia ja juutalaisia vastaan, mutta minun mielestäni Israelin olemassaolo on sikäli hyvä asia, että se vie arabien huomiota pois Euroopan sotilaallisesta valloittamisesta. Emmekö voisi olla vain tyytyväisiä, että kaksi vihollista tuhoaa toisiaan ja olla ottamatta kantaa Lähi-idän asukkaiden keskinäisiin kiistoihin.

    • Kyllä annan oman tukeni tässä asiassa Palestiinalaisille, kaikki jotka taistelevat juutalaisia terroristeja vastaan ovat sankareita.🙂 #ProPalestine

     • Juu kyllä tässä kahnauksessa olen kanssasi samaa mieltä. Hatunnosto palestiinalaisille sitkeästä yrityksestä saada heiltä varastettu maa takaisin sen sijaan että vyöryisivät Eurooppaan valittamaan pahaa maailmaa ja kuittaamaan ilmaisen ylöspidon loppuelämäkseen.

 4. Jo seuraavana päivänä (03.05.2018) Odessan “Oikean sektorin” Tatiyana Soykina omassa FB:ssä pyysi anteeksi antisemiittisen lausuntonsa:
  https://www.facebook.com/asketka/posts/1395438383934768
  Ukrainankielisessä lausunnossa Tatiyana Soykina selittää seuraavasti (suomennos hieman lyhennettynä):

  Pyydän anteeksi jokaiselta, joka loukkantui lausuntoni takia. Kun sanoin “zhidi” [жиды] – en tarkoittanut juutalaisia, ja “Oikean Sektorin” syyttäminen antisemitismistä on absurdia, koska:
  1. Me teemme selvän eron käsitteiden “juutalainen” ja “zhid” välillä. Ensiksi mainitut ovat ystävällisen kansakunnan edustajat. Toiseksi mainitut ovat oligarkisten klaanien edustajat, jotka ryöstävät ja hävittävät Ukrainan.
  2. Stepan Bandera korosti, että me ystävällisesti suhtaudumme muiden kansojen edustajiin, jotka kanssamme rakentavat Ukrainalaisen valtion.
  3. Odessan “Oikea sektori” tukee Odessan taidemuseon johtajaa [juutalaista] Oleksandr Roitburdia [Wiki: Ройтбурд Олександр Анатолійович]. Koska hän on maamme oikea patriootti.
  4. Meidän osastomme aina tuomittanut vandalismin, joka kohdistui Holocaustin Uhrien muistomerkkeihin.
  5. Jäsentemme keskuudessa on juutalaisia. Heitä on myös taisteluosastoissa, ja tämä aiheuttaa minussa rajattoman kunnioituksen.

  Ei saa sallia manipulointia kontekstista revittyillä lauseilla.

  Wikipedia: When pronounced /ˈjɪd/ (rhyming with did) by non-Jews, it is commonly intended as a pejorative term. It is used as a derogatory epithet by antisemites along with, and as an alternative to, the English word ‘Jew’.[1]

  Mielestäni PVL tekee suuren strategisen virheen, kun suhtautuu tähän juutalaisten johtamaan järjestöön jonkinlaisella solidarisuudella. Kun paska ennen pitkää lentää tuulettimeen – lähellä seisova saa sitä päällensä. Pysykää mahdollisimman kaukana paskasta, toverit!

  • Asiaahan toi Tatjaana puhui. Tarkensi että on hyviä ja huonoja zhidejä. Kuten on hyviä ja huonoja musuja, kristittyjä, rikkaita, köyhiä. Nationalistien tavoitteet eivät tule koskaan saavutetuiksi mikäli hyökätään sokeasti kaikkien keltapaitaisten tai mustakenkäisten kimppuun. Tun-tei-siin.

  • Haluaako Leo muistomerkkien hävittämistä ja totaalista suhtautumista kaikkiin juutalaisiin?

 5. Uutinen kuulostikin vähän liian hyvältä ollakseen totta, jotenkin koko Ukrainan tilanne on niin sekava, että ei oikein tiedä mitä uskoa ja mitä ei.

  • “Zhidi” on monikko sanasta “zhid”; tarkoittaa Judet ja se on halveksiva nimitys nykyisin.
   Tarkoittaa judea ihan rodullisessa mielessä, ja tämä sana syntyi vuosisatoja ennen sionismin muodostamista poliittiseksi liikkeeksi. Esimerkiksi Tsekin ja Puolan kielessä sana Zhid on edelleen neutraali ilmaisu ja tarkottaa juutalaista.

   • Slangisana? Ainakin iivanankielessä jevrej tarkoittaa juutalaista, onko sama ukrainassakin?

    • Slangi tai ei, mutta jos jos julkisesti lausua niin zhidit alkavat hyppiä seinille. Oikeastaan jos jotakuta juutalaista sanoa julkiseksi juutalaiseksi niin tästäkin alkaa seinille hyppeily ja zhidit tulevat levottomaksi. Heidän tavoitteena on, että sana “juutalainen” goyit lausuivat kuiskaten tai eivät uskalla lausua lainkaan.

     Venäjäksi: еврей
     Ukrainaksi: єврей
     Kummastakin kielestä suomeksi transliteroituna: “jevrei”.
     Espanjaksi: hebreo, Italiaksi: ebreo, eli hyvin samanlainen.

Comments are closed.