Koti Uutisia Ohjeita vappumielenosoitukseen osallistuville

Ohjeita vappumielenosoitukseen osallistuville

3

Pohjoismainen Vastarintaliike järjestää vappuna mielenosoituksen Ruotsin Falunissa. Järjestäjät ovat nyt julkaisseet ohjeistukset osallistujille. Käytännössä näissä ei ole mitään erikoista aikaisemmin liikkeen mielenosoituksiin osallistuneille, mutta kertaus on opintojen äiti.

 • Ei omia mainoksia, bannereita tai kylttejä. Ainoastaan liikkeen omat liput ja banderollit ovat käytössä tapahtumassa.
 • Ei ylimääräistä puhetta marssin aikana. Marssijat keskittyvät iskulauseiden huutamiseen. Iskulauseita on huudattamassa siihen määrätty henkilö.
 • Siisti pukeutuminen ilman alakulttuurivaatetusta. Seuratkaa säätiedotteita ja varautukaa sen mukaan. Urheiluvaatteet eivät ole siistiä pukeutumista.
 • Naamioituminen on kiellettyä ja muutenkin laitonta. Esimerkiksi hattu, huppu tai kaulahuivi ovat kuitenkin sallittuja.
 • Välttäkää turhaa provosoivaa käytöstä poliisia, vastamielenosoittajia tms. vastaan.
 • Tupakointi on kiellettyä tapahtuman aikana. Myös alkoholijuomat ovat kiellettyjä. Esimerkiksi vesipullon mukana oleminen on kuitenkin sallittua.
 • Paikalla tulee olemaan oma turvatiiminsä, joka takaa marssijoiden turvallisuuden. Kunnioita heitä ja seuraa heidän ohjeitaan.

3 KOMMENTIT

 1. Saas nähdä millaisia nyrkinheiluttajia tällä kertaa ilmestyy reitille.

 2. Toivotan menestystä rohkeille miehille ja naisille. Vasemmiston ja poliisivoimien vässykät löytävät taas “sisäisen pedon” itsestään. Tuota päivää voitaneen kutsua myös poliisin työssäjaksamispäiväksi. Kaikki on kiinni säästä ja poliisien patoumista. Onhan Säpo nostanut “valmiuttaan” “äärioikeiston” takia, kun muslimi ajoi kaljarekalla ihmisten päälle kävelykadulla 7.4.2017.
  Ruotsin Säpon ja kotoinen Supon ajatuksen juoksu noudattelee poliittisia vakaumuksellisia linjoja. Ei loogisia ja järkiperäisiä suuntaviivoja. Säpo ja Supo voisivat olla “Pekka” ja “Pätkä”.

Comments are closed.