Koti Artikkelit Ohjeistus itsenäisyyspäivän marssille

Ohjeistus itsenäisyyspäivän marssille

15

Suomalaiset kansallissosialistit järjestävät joulukuun kuudentena kaikille avoimen marssin kohti vapautta. Tässä artikkelissa on muutama ohjeistus tapahtumaan osallistuville.

Kokoonnumme kello 15.00 Helsingin Kaisaniemenrannassa. Paikan läheisyyteen pääsee niin metrolla, ratikalla kuin bussillakin. Kävelymatka Helsingin päärautatieasemalta on reilut viisi minuuttia. Voit katsoa itsellesi sopivat kulkuyhteydet reittiopas.fi-palvelusta.

Suosittelemme jättämään auton keskustan ulkopuolelle, sillä etenkin ilmaisten parkkipaikkojen löytäminen keskustasta voi olla haastavaa. Suosittelemme ulkopaikkakuntalaisia järjestämään kimppakyytejä.

Marssi lähtee liikkeelle, kunhan kaikki ovat saapuneet paikalle. Tätä ennen käymme vielä paikallaolijoiden kuullen läpi kaikki tarvittavat ohjeistukset, joten olettehan ajoissa paikalla. Marssi päättyy Töölöön, jossa kuulemme joitain puheita. Tämän jälkeen halukkaiden on mahdollista siirtyä yhdessä porukassa Töölön torille, josta alkaa 612-soihtukulkue.

Toivomme jokaiselta osallistujalta siistejä vaatteita ja hyvää käytöstä. Tahdomme, että jokainen osallistuja osallistuu myös marssin aikana huudettaviin iskulauseisiin. Humalassa paikalle tuleminen sekä alkoholijuomien nauttiminen tapahtuman aikana on kiellettyä. Myös tupakan polttaminen marssin sekä puheiden aikana on kiellettyä.

Suosittelemme jokaista tarkkailemaan sääennustuksia ennen tapahtumaa ja varautumaan sen mukaiseen vaatetukseen. Suosittelemme myös syömään hyvin ennen tapahtumaa, sillä molempiin mainitsemiimme marsseihin osallistuvien päivä on todennäköisesti melko pitkä ja kylmä. Juomisen ja jonkinlaisen välipalan mukaan ottaminen lienee myös suositeltavaa.

Toivomme, että ihmiset voisivat priorisoida päivän ohjelmansa sen mukaan, mikä on parasta suomalaisille ja suomalaisten vapaudelle. Emme usko, että yhdelläkään suomalaisella kansallismielisellä voisi olla tämän marssin tapahtuma-aikana mitään tärkeämpää tekemistä.

Nähdään Helsingissä joulukuun kuudentena!

* * *

Finnish national socialists will arrange a march ”Towards freedom!” on the 6th of December. This march is open to attend for everyone. Here are a few guidelines for the event.

The meeting place for the demonstration is Kaisaniemenranta in Helsinki, by Pitkäsilta. The easiest way to get there is by public transport such as metro, bus or tram. The walking distance from Helsinki central railway station is about five minutes.

We recommend that the attendants leave their cars outside the city centre, mostly due to the unavailability of free parking. We also recommend people to arrange car pooling.

The march will start when all reported attendants have arrived. We will also go through all needed information regarding the march itself, so please be on time. The march will end in Töölö, where speeches will be held. After this those who want can also join us to march together to the gathering point of the 612 torch march.

We expect all attendants to wear clean and appropriate clothing. We also hope that everyone will shout with us the slogans that will be shouted during the march. It is forbidden to attend the march if you are under the influence of alcohol. It is also forbidden to consume alcohol during the whole event and smoking is forbidden during the march and speeches.

We recommend everyone to check the weather forecasts and prepare accordingly. We also recommend eating before the event because if you attend both this event and the 612 torch march the day will be quite long and possibly cold. You can take for example a small snack to eat between the two events. It is also good to bring water.

We hope that everyone will prioritize their schedule for what is best for the Finnish people and for the freedom of Finns. We don’t believe that any nationalist has anything more important to attend this day!

See you in Helsinki on December the 6th.

 

KohtiVapautta.com

15 KOMMENTIT

 1. Sinne siis ja kaikki muutkin mukaan vaan!

  Tämä marssi on hyvä tilaisuus osoittaa eliitille ja myös muille suomalaisille, että monikulttuuri-hulluudelle on olemassa vastavoima.

 2. Me marssimme terveiden arvojen puolesta – samaan aikaan “rasisminvastustajat” marssivat kieroutuneen arvomaailman ja matupedofiilien puolesta.

 3. Ootte kyllä ihme porukkaa.. Menkää takasin kouluun ja sen jälkeen vaikka töihin.

  • Suurinosa meistä käy töissä ja monilla on opiskelut jo takana, ollaan niin ihme porukkaa. Huomenna juhlistamme maamme itsenäisyyspäivää.

  • Se on hyvä että vasemmistolainen Riitta pitää suomalaisia työttömiä alempiarvoisina ihmisinä.

   Muistathan sitten seuraavissa Sipilän vastaisissa mielenosoituksissa joissa te vasemmistolaiset olette esiintymässä “köyhien ja työttömien” puolestapuhujina, mainita sen kuinka teidän mielestä suomalaiset työttömät ovat vähä-älyisiä laiskureita joiden tulisi mennä töihin.

   Vai eikö vasemmistolaisella eliitin perseennuolijalla ole pokkaa siihen?

  • Riitta taitaa olla niitä opiskelijoita jotka karttaa työntekoa. Eli opiskelee niin kauan kun eläkkeelle pääsee.Siinä jää ns elämänkoulu käymättä ja jää siihen teini opiskelijan kuplaansa.Itse olen aloittanut työnteon jo peruskoulu iässä kesätöillä marjatilalla ja taimen istutuksilla metsätöissä. Nykyisin viisikymppisenä on jo monenlaista näkemystä käytännössä monestakin ammatista ja asiasta. Ruumiillisesta työstä palveluammatteihin ja vastuulisempiin johtotehtäviin.

  • Juu, on kouluja käyty 15 vuotta elämästä. Töitä on tehty ja tienattu yli 50 000 € vuodessa. Omakotitalossa asun maaseudulla ja pihalla kaksi isoa Volvoa. Mitenkäs teillä on asian laita?

 4. Taitaa olla aika pudottaa ihmisen kusta ja paskaa parvekkeelta, kun hetki lyö.

  • Eipä nilkistä muuhun olekaan,parvekkeelta vaan uhoaa omilla eritteillään.

  • Sääliksi käy reppanaa muovimattojen ja tupakankellastamien tapettien koristelemassa yksiössään. Sieltä nk. “ranskalaiselta parvekkeelta” sitten tiputat paskasi. No, yritä nyt edes sitten osua, äläkä läikytä sitä Lidl/Pirkka-olutta! Tsemppiä seuraavaan sossupäivään asti! Helsinki on niin vitun onneton paikka, että nämä marssit ovat lähes ainoa syy sinne tulla teidän narkkien, juoppojen, hinttien, vassareiden, hiekka-apinoiden ja AIDS-paviaanien sekaan. Toinen syy on lentokentälle/satamaan meno.

 5. Voi rassukoita, kun luikitte paskat housussa äkkiä pois Kalliosta, jossa teitä halveksuivat KAIKKI lapsista vanhuksiin! Nauratti kyllä kovasti, olemus kaikilla kuin piestyillä rakkikoirilla korvat luimussa ja häntä koipien välissä. Oli kyllä säälittävä kulkue: Isänmaatamme Suomea maanpetoksellisesti Ruotsin vallan alle toivovia väkivaltarikollisia, jotain ähtäriläisiä juntteja, yhdelle oli oikein äiti tehnyt lapaset, todennäköisesti sotilaskarkureitakin mukana, koska niitähän porukoihinne todistetusti kuuluu. Minä teen töitä ja maksan veroja Suomen hyväksi, olen suorittanut asevelvollisuuden ja palvellut maatani, minulla on puhdas rikosrekisteri ja parisuhde toisin kuin teillä säälittävillä yhteiskunnan varoilla elävillä loisilla, jotka olette Isänmaalle vain rasite ja häpeä.

  • “Oli kyllä säälittävä kulkue: Isänmaatamme Suomea maanpetoksellisesti Ruotsin vallan alle toivovia väkivaltarikollisia”

   Onko sinulla todisteita että joku heistä olisi tälläistä toivonut? Enpä usko että on.

   PVL sen sijaan pyrkii käytännössä rakentamaan pohjoismaisen vaihtoehdon Natolle ja EU:lle sekä siirtämään näin vallan globaalilta tasolta pohjoismaiselle tasolle.

 6. Olisipa kiva nähdä, mitä “Isänmaallinen punakaartilainen” kirjoittelisi klinikalta, jos poliisi ei olisi ollut siellä alpakanpainajia ja muita pipopääburkhasankareita suojelemassa. Jos kirjoittelisi yhtään mitään.

  Meinaan vaan, sinä arvoisa arjen sankari, että teidän niin Takussa kuin muissakin narkkariverkoissa suunnittelemanne fyysiset hyökkäykset olisivat päättyneet aivan samoin kuin kaikki muutkin tapahtumat, joissa punarkeilla ei ole vähintään 10:1 oletettua vs. kansallismielistä ja vielä tälläkin vipusuhteella olette aika usein paenneet häntä koipien välissä, poliisia apuun parkuen.

  PVLn marssi on väkivallaton mielenilmaisu, mutta se on usein kääntynyt väkivaltaiseksi aloiteen tullessa aina ja järjestään ulkopuolelta, tarkoituksena saada taas kerran aikaan kirkuvia kohuotsikoita väkivaltaisesti riekkuvista ihmissyöjänatseista ja sehän uppoaa koomalampaisiin kuin musta mela anarkojen hanuriin.

  Jokainen paikalla ollut, objektiivisesti asioita tarkkaileva tämän huomaa, mutta mediakynnyksen ylittää aina vain ja ainoastaan se, kun hyökkäyksen kohde vastaa siihen, aloittajat kun ovat näitä paremman väkivallan edustajia. Kuten oli uutisointi valtamediassa tänäkin vuonna 06.12 tapahtumista.

  Uutisoinnista sen verran, että olen tähän asti pitänyt Iltalehden Solmu Salmista realistiseen ja totuudenmukaiseen uutisointiin uskaltavana ja kykenevänä toimittajana, perustuen hänen tähän asti puolueettomaan rikosuutisointiinsa, vaan enpä pidä enää. Hänen marsseista vääntämänsä tarinat olivat sitä valtamedian valehypetystä pahimmillaan. Rimanalitus niin alhaalta, että on mennyt multaa sieraimiin.

  Pistetään nyt tähän vielä loppuun se poliisinkin vahvistama fakta PVLn jäsenistä ja kannattajista: Työssäkäyviä, perheellisiä keskiluokkaisia. Eli se niistä luusereista fattan jonossa, ne löytvät tuolta toiselta laidalta mamuhaleineen ja kansalaispalkka- ja ilmaishuumevaatimuksineen.

  Kivat sulle ja hei sun heiluvilles, jos niitä nyt yleensä on. Muista ottaa verenpainedropit tai ainakin päiväpössyt, sillä verisuonen ratkeaminen päässä voi olla vaarallista. Tosin edustamasi aatesuunnan oletetuille se saattaisi olla tajuntaa laajentava ja älyä lisäävä kokemus. Tot ziens!

Comments are closed.