Koti Artikkelit Vastarintaliike Ohjeistukset kohti vapautta marssiville

Ohjeistukset kohti vapautta marssiville

8

Pohjoismainen Vastarintaliike järjestää joulukuun kuudentena kaikille avoimen marssin kohti vapautta. Julkistamme nyt lupaamamme tarkemmat ohjeistukset osallistujille.

uusi-kohti-vapautta

HUOM.! Alun perin ilmoittamamme päätepiste marssille on muuttunut; emme menekään J. V. Snellmanin patsaalle. Kokoontumispaikka, Hakaniemen tori, pysyy kuitenkin samana.

Pohjoismainen Vastarintaliike järjestää joulukuun kuudentena kaikille avoimen marssin kohti vapautta. Julkistamme nyt lupaamamme tarkemmat ohjeistukset osallistujille.

Kokoonnumme kello 15.30. Kokoontumispaikka on Helsingin keskustassa sijaitseva Hakaniemen tori. Torin välittömään läheisyyteen pääsee niin metrolla, useammalla ratikalla kuin bussillakin. Kävelymatka Helsingin rautatieasemalta on noin kymmenen minuuttia. Voit katsoa itsellesi sopivat kulkuyhteydet reittiopas.fi-palvelusta.

Suosittelemme jättämään auton keskustan ulkopuolelle, sillä etenkin ilmaisten parkkipaikkojen löytäminen keskustasta voi olla haastavaa. Mikäli olet kyytiä vailla oleva ulkopaikkakuntalainen, ota yhteyttä lähimpään aktivistiryhmääsi ja kysy heiltä mahdollisista kyydeistä. Paikallisryhmien yhteystiedot löydät TÄÄLTÄ. Mikäli tunnet liikkeen aktivisteja, ota yhteyttä suoraan heihin.

Marssi lähtee liikkeelle kello 16.00. Tätä ennen käymme vielä paikallaolijoiden kuullen läpi kaikki tarvittavat ohjeistukset, joten olettehan ajoissa paikalla. Marssimiseen menee maksimissaan noin kaksikymmentä minuuttia. Marssin päätteeksi pidämme kolme puhetta. Tapahtuma päättyy viimeistään kello 17.30.

Tämän jälkeen siirrymme kävellen 612.fi-yhdistyksen järjestämälle 612-marssille. Kävelymatka kestää noin 15-20 minuuttia. Jokainen tällekin marssille osallistuva voi tietysti kulkea tänne myös omia reittejään esimerkiksi julkisilla liikennevälineillä säästääkseen jalkojaan sekä aikaansa, mutta liikkeen aktivistit siirtyvät jalan.

Toivomme jokaiselta osallistujalta siistejä vaatteita ja hyvää käytöstä. Naamioituminen esimerkiksi kommandopipolla tai vastaavalla on kiellettyä! Tahdomme, että jokainen osallistuja osallistuu myös marssin aikana huudettaviin iskulauseisiin. Humalassa paikalle tuleminen sekä alkoholijuomien nauttiminen tapahtuman aikana on kiellettyä. Myös tupakan polttaminen marssin sekä puheiden aikana on kiellettyä.

Suosittelemme jokaista tarkkailemaan sääennustuksia ennen tapahtumaa ja varautumaan sen mukaiseen vaatetukseen. Suosittelemme myös syömään hyvin ennen tapahtumaa, sillä molempiin mainitsemiimme marsseihin osallistuvien päivä on todennäköisesti melko pitkä ja kylmä. Jonkinlaisen välipalan mukaan ottaminen lienee myös suositeltavaa.

Toivomme, että ihmiset voisivat priorisoida päivän ohjelmansa sen mukaan, mikä on parasta suomalaisille ja suomalaisten vapaudelle. Emme usko, että yhdelläkään suomalaisella kansallismielisellä voisi olla tämän marssin tapahtuma-aikana mitään tärkeämpää tekemistä.

Nähdään Helsingissä joulukuun kuudentena!

 

Pohjoismainen Vastarintaliike

8 KOMMENTIT

  1. Minusta kulkueesta välittyisi vielä parempi kuva, jos sen aikana ei poltettaisi sähkistäkään. Toki sen jälkeen antaa palaa vaan. Tämä on vain minun näkemys. Kaikki mukaan marssille!

  2. Hyvää itsenäisyyden muistopäivää Vastarintaliikkeen miehet ja naiset!
    Olemme hengessä mukana täällä raukoilla rajoilla, teitä tarvitaan!
    Kiitos!

  3. Minulla olisi muovikassillinen villasukkia niin voisin tuoda torille ne

  4. Väkivaltainen äärivasemmisto oli näköjään paikalla teräasein varustettuna, poliisi joutui turvautumaan voimakeinoihin äärivasemmistolaisia vastaan. Mielenosoituksissa ainoat jotka tappelivat ja heittelivät lasipulloja olivat äärivasemmistolaiset anarkistit, eli Li Anderssonin kultapuppelit.

Comments are closed.