Koti Uutisia Obama hyväksyi eläkkeen kieltämisen sotarikoksista syytetyiltä

Obama hyväksyi eläkkeen kieltämisen sotarikoksista syytetyiltä

3

Yhdysvaltain presidentti Barack Obama hyväksyi viime viikon torstaina lain, joka kieltää eläkkeen saamisen sotarikoksista syytetyiltä Kolmannen valtakunnan henkilöiltä, mikäli heillä ei ole enää Yhdysvaltain kansalaisuutta. Vanhan lain mukaan valtio oli velvollinen maksamaan eläkettä yli 65-vuotiaille henkilöille, jotka olivat maksaneet veroja työelämänsä ajan Amerikkaan, vaikka heillä ei enää eläkeikänsä aikana olisi maan kansalaisuutta.

Yksi eläkettä saaneista henkilöistä oli nykyisin Kroatiassa asuva entinen SS-upseeri Jakob Denzinger, jota syytetään Auschwitzissa tapahtuneista rikoksista. Sodan jälkeen Denzinger oli muuttanut Yhdysvaltoihin ja perustanut muovia valmistavan yrityksen. Hänen kansalaisuutensa peruttiin vuonna 1989, mutta hän sai silti eläkettä Yhdysvalloista 18 000 dollaria vuodessa.

Denzingerin edelleen Yhdysvalloissa asuva poika Thomas vastustaa uutta lakia. “Isäni saamat korvaukset eivät ole pois kenenkään taskusta. Hän maksoi veroja tälle valtiolle”, nuorempi Denzinger kommentoi uutissivusto RT:lle.

Lähteet: Daily Stormer, RT

3 KOMMENTIT

 1. Mutta Suomen KELA se ei kiellä etuuksia vaikka terrorismia rahoittaisi ja Syyriassa kävisi tappamassa ja raiskaamassa.
  Päinvastoin, Kela oikein innoisaan rahoittaa terrorismia, maksaen matkat ja päivärahat. Harkinnanvaraista myönnetään pommi-iskujen suunnittelemiseen (sekä katujengien pesäpallomailoihin).

  Kyllä tuntuu kivalta käydä töissä ja maksaa veroja, kun tietää että meikäläisenkin selkänahasta revitään rahat terrorismin rahoittamiseen.

 2. Kun tälle linjalle on lähdetty avoimesti ei voida puhua oikeusvaltiosta. No, amerikan kohdalla ei ole voitu puhua pitkään aikaa, jos koskaan. Mutta tämänkaltainen toiminta ja ilman avointa keskustelua säädetty laki herättää miettimään mitä muuta kyseinen valtio voi tehdä kysymättä keneltäkään? Mikä on kansan oikeusturva kyseisessä maassa.

  Koskahan paikallinen väestö havahtuu miettimään sitä suuntaa johon yhteiskuntansa on menossa? Vai kuvittelevatko he kaikki saavansa osuuden “amerikkalaisesta unelmasta”? Joka on niin paksua, ettei mahtuisi 110:stä alas.

  Varmasti amerikassakin löytyy ihmisiä jotka ajattelevat ja jotka herättelevät ihmisiä täysipäiväisesti. Ja ilman korvauksia. Mutta kuinka usein heidät vaiennetaan kun saavat jotain aikaan tai alkavat herättää suurempaa huomiota? Siihenkin varmasti saadaan nopeasti säädettyä lait. Kuten Suomen uusi “terroristilaki”.

 3. Ihmisoikeudet pikkuhiljaa putoilee ja kuivuu pois Amerikanmaalla. Kyetäänkö osallisuus sotarikoksiin todistamaan?

Comments are closed.