Koti Artikkelit Kansallinen taistelu Nyt otamme haltuumme Göteborgin kadut!

Nyt otamme haltuumme Göteborgin kadut!

5

Nordfrontin päätoimittaja Fredrik Vejdeland kommentoi seuraavassa artikkelissa tulevaa kauan kaivattua Göteborgin mielenosoitusta.

700 osallistujaa pääkaupungin mielenosoituksessa viime marraskuussa oli hyvä saavutus. 600 osanottajaa Falunissa puoli vuotta myöhemmin vappuna oli vielä parempi saavutus ottaen huomioon olosuhteet (pienempi kaupunki ja huonompi maantieteellinen sijainti). Göteborg on kuitenkin se paikka, jossa tulee tapahtumaan jotain hyvin suurta.

Göteborg on paikka, jossa tulemme ylittämään maagisen tuhannen osallistujan rajan. Tulemme osoittamaan, että kansallismielisellä vastarinnalla on kapasiteettia joukkoliikkeeksi mobilisoimaan tuhansia osallistujia. Kun Göteborgin mielenosoitus tapahtuu, on kulunut lähes vuosi Tukholman mielenosoituksesta 12. marraskuuta. Taas yksi vuosi uusia rekrytoituja ja kansallismielisen vastarinnan kannattajia, uusia ihmisiä, jotka päättävät ottaa harppauksen ja osallistua suurmielenosoitukseen. Ihmisiä, jotka ovat viimeisen vuoden aikana nähneet, että selviämme suurten mielenosoitusten organisoinnista.

Eikä tässä ole vielä kaikki. Järjestettyämme Tukholman mielenosoituksen huomasin, että suuri joukko kansallismielisiä tukholmalaisia (jotka eivät kuulu Vastarintaliikkeeseen) oli jättänyt tulematta paikalle. Moni sellainen, jolla tiedän olevan hyvät suhteet Vastarintaliikkeeseen, ei tullut tuolla kertaa. Luulisin suurimman syyn tälle olleen juuri se, että suurimmat mielenosoitukset pidetään juuri pääkaupungissa. Tukholman “markkinat” ovat siis toisaalta jo kylläiset.

Göteborgissa tilanne on puolestaan aivan toinen. Vaikka kaupunki on perinteisesti aina ollut kansallismielinen, suurmielenosoituksia keskellä Göteborgia ei tietääkseni ole järjestetty sitten toisen maailmansodan. Vastarintaliike piti Järntorgetilla avoimen tapahtuman, joka keräsi reilut sata osallistujaa vuonna 2003. Kansallisdemokraatit kokosivat hiljaiseen mielenosoitukseensa tuplasti enemmän väkeä vuosi tapahtumamme jälkeen. Kansallisdemokraattien mielenosoitus oli protesti Hisingenin moskeijaa vastaan, ja joitakin vuosia sitten he järjestivät pienemmän Israelin vastaisen mielenosoituksen. Vaatimattomat sata henkeä keränneen avoimen tapahtuman jälkeen vuonna 2003 Vastarintaliike on omistautunut Göteborgissa suurimmaksi osaksi sanomalehtien myynnille ja lentolehtisten jaoille. Nämä ovatkin olleet onnistuneita – mutta yhtäkään massiiviista mielenosoitusta ei ole järjestetty siellä.

Jostakin perusteettomasta syystä ei hyvin suuria mielenosoituksia ole Göteborgissa järjestetty, vaikka kaupungissa on aina ollut vahva kansallismielinen edustus. Siksi uskonkin – tai tiedän – tulevan mielenosoituksen vetävän valtavasti väkeä, ja uskon myös osan jo vanhoista kansallismielisistä haluavan tulla mukaan. Olen itse asunut Göteborgin seudulla nyt 13 vuotta. Tunnen täältä monia kansallismielisiä, jotka ovat vuosien vieriessä olleet mukana useissa eri järjestöissä ja verkostoissa. Arvioisin, että suuri osa kansallismielisistä, jotka eivät enää ole niin aktiivisia, on kuitenkin säilyttänyt mielipiteensä ennallaan. Jos he vain ottavat itseään niskasta kiinni ja ilmestyvät tulevaan syyskuun 30. päivän mielenosoitukseen, mielenosoituksesta ei tule vain massiivinen vaan suorastaan eeppinen. Se olisi myös sopiva lahja niille, jotka ovat kyllä keränneet kannattajia kaupungissa mutta jotka eivät ole saaneet koskaan järjestettyä omaa suurta marssia.

Kansallismielinen vastarinta kasvaa koko Ruotsissa ja niin myös Göteborgissa. Punaiset, jotka aiemmin olivat vahvoilla kaupungissa sinne muuttaessaan, keräsivät kaikki kortensa kekoon ja onnistuivat kokoamaan vastikään 200 osallistujaa koko Göteborgin alueelta “rasisminvastaiseen” mielenosoitukseen. Samalla paikalla ja saman sanoman alla heidän riveissään osoitti mieltään vielä joitakin vuosia sitten useita tuhansia ihmisiä. Kansallismielisten oltua vuosikymmeniä puolustuskannalla on asetelma nyt kääntynyt toisin päin. 30. syyskuuta otamme kaupungin haltuumme ja näytämme, että Göteborg on kansallismielinen.

Kaikki Göteborgiin!

 

Fredrik Vejdeland
Nordfront.se

5 KOMMENTIT

  • Kokonaisbudjetti n. 100 euroa tällaiseen reissuun riippuen toki siitä miten matkustaa.

 1. Göteborg ja Tukholma ovat jo pitkää tapelleet siitä kumpi on maan “etupuolella” ja kumpi “takapuolella”. Pääkaupungin vaihtamistakin on vaadittu mutta sen jälkeen Tukholma kuihtuisi ja Göteborg kasvaisi nykyistä vieläkin nopeammin. Hyvät ja lyhyet yhteydet eurooppaan ovat taanneet varman kasvun.

  Mutta mitä tulee katujen haltuunottamiseen niin se entisen teollisuusalueen ghetto pitää sisällään sellaisen no-go alueen että oksat pois. Sieltä saattaa sataa niskaan kaikkea singon ammuksista lähtien. Paikalle matkaavat voivat siis hyvillä mielin varustautua lämpimään syssään vastaanottoon. Mutta vihamieliseen matujen aloittamaan konfliktiin. Välttämättä ei ole huono asia varustautua suojilla, esim. suojalaiseilla.

 2. Tänään kotiin ajaessa asia tuli selväksi.

  Nykyinen, sionistinen, kulttuurimarxistinen eliitti helvetistä häviää tältä pallolta aivan lähitulevaisuudessa.

  Eliitti on joka suhteessa totaalisesti ahdingossa. He tietävät asian itsekin ja siksi he hysteerisesti yrittävät pitkittää valtaansa. Mutta mikään ei auta.

  Eliitti joutuu valehtelemaan koko ajan ja kaikesta. Valehtelu on heille ainoa jäljelle jäänyt vaihtoehto. Eliitissä ei enää ole miehiä, vain naismaisia olentoja. Siellä ei ole enää naisiakaan, vain häiriintyneitä.

  Koko eliitti on ostettu, koko hallintomalli perustuu alusta loppuun korruptioon. Nykyinen malli on palkita tyhmimmät, räikeimmät, surkeimmat maanpetturit ns. “huippuviralla” EU:ssa. Esim. matemaattisesti totaalinen nolla (ja muutenkin selkärangaton limanuljaska) stubbelo valittiin PANKINJOHTAJAKSI. Tuosta vaan yllättäen pankinjohtajaksi.

  Eli globaali sionisti joutuu antamaan näkyvän esimerkin: Jos oikein räikeästi murhaat omaa kansaasi, saat tyhmänäkin huippuviran. Ja tämä toistuu jokaisella hallinnon askelmalla: Surkein palkitaan ja nostetaan ja parhaat sysätään sivuun.

  Näen oikean, aidon vihan kasvavan kansassa. Se ei ole enää millään lailla hallittavissa, vaikka suomalainen kansanluonne onkin erittäin vakaa ja tasapainoinen.

  Ja nyt ei ole enää kyse vihasta, vaan maassa kasvaa RAIVO. Meidän geeneistämme ei ole vielä hävinnyt raivo ja viha, se on siellä, ja se on nyt tulossa esiin.

  Aivan vuorenvarmasti eliitin kannattaa nyt opetella pelkäämään. Pelko on jo eliitin kannoilla, se kulkee heidän kanssaan, he tanssivat sen kanssa. Ja se tanssi vie heidät Lyhtypylväiden Yöhön.

  Selvyyden vuoksi, jotta asiassa ei ole mitään epäselvää. Tämä on puhdas oma mielipiteeni eikä taatusti edusta minkään tuntemani liikkeen kantaa. Swidu.

Comments are closed.