Koti Uutisia Kotimaa Nyt myös Kela haluaa heikentää kansalaisten tietosuojaa

Nyt myös Kela haluaa heikentää kansalaisten tietosuojaa

3

Kansaneläkelaitos eli Kela on päättänyt liittyä poliisin, suojelupoliisin ja sisäministeriön kuoroon ja vaatii entistä heikompaa tietosuojaa. Tavoitteena on löyhentää sääntöjä, jotka estävät tai hankaloittavat tiedonvaihtoa eri viranomaisten välillä.

Toiveitaan Kela pohjustaa sisäisellä tutkimuksella, jolla he ovat kartoittaneet niin kutsuttuja byrokratialoukkuja. Tutkimus perustuu Kelan työntekijöiden sisäiseen kyselyyn, johon osallistui 230 henkilöä.

Kelan mielestä tutkimus osoittaa, että Suomeen tarvitaan kattavia lakimuutoksia byrokratian helpottamiseksi. Byrokratialla tarkoitetaan tässä kansalaisten yksityisyyssuojaa.

Lähde: Yle

3 KOMMENTIT

  1. Suomi 90-luvulta lukien on rakennettu massatyöttömyyden peruskivillä ja laastina käytetty kurjistumista. Katto on tehty konkurssikierteiden aaltopellistä. Idänkaupan ja vahvan markan oljenkorret on käytetty.(Juutalainen devalvoi ne nurin.) Lopulta kansantalous hukkuu ylivelkaantumiseen ja kansa kuolee nälkään.

    Rahaa ei ole, sillä työ ei tee rahaa, vaan raha työtä. Ja kun rahaa ei ole, ei tarvita työtäkään; siksi massatyöttömyys on hyvä vaihtoehto Suomelle. Kuivutaan pikkuhiljaa pois säästöliekillä (keinotekoinen, budjettiavusteinen, omaehtoinen itsemurha à la EU), samalla kuin esimerkiksi Eesti Vabariik porskuttaa ylöspäin.

  2. Tarkoittaako KELA rasistisesti sitä, että sen suurimmat “asiakkaat” ovat turvallisuusuhka Suomelle islamilaisen terrorismin muodossa?

Comments are closed.