Koti Uutisia Nuorta naista ahdisteltiin seksuaalisesti Turussa

Nuorta naista ahdisteltiin seksuaalisesti Turussa

7

Turun poliisi tutkii epäiltyä seksuaalirikosta, joka tapahtui sunnuntaina 17. toukokuuta. Uhri sai otettua epäillystä tekijästä kuvan, joka on nähtävissä alla.

Ensitietojen mukaan paikalle osui mies, joka saattoi uhrin läheiselle Teboil-huoltoasemalle. Tekijä on sittemmin saatu kiinni. Poliisin mukaan on mahdollista, että sama mies on ahdistellut myös muita henkilöitä.

Iltalehti uutisoi aiheesta, mutta poisti kommentointimahdollisuuden uutisestaan.

UK_musta_ahdistelija

7 KOMMENTIT

 1. Ei raiskaus riitä timon adrenaliinin tarpeeseen niin pyöräkin pitää pölliä.

 2. Eiköhän tossa ole myös syytä selvittää epäillyn käytössä olevan pyörän omistus.

  • Kaveri on ilmeisesti “luvatta” maassa. Eipä siinä paljon vikinät auta. Tottakai Li paikallisena varmasti ottaa kantaa, kuinka tämäkin henkilö on henkensä kaupalla paennut Suomeen lapsia ahdistelemaan.

 3. Karkottaminen kuulostaa tosiaan olevan liian hyvältä ollakseen totta. Mutta vaikea uskoa, että se jostain naisten ahdistelusta johtuisi. Muutenhan noita lähtisi takaisin joka päivä useampi.

  Tuo läskirengaspyörä on hupaisa yksityiskohta.

  Siitä tulee mieleen, että se on joko sossun rahoilla hankittu tai sitten varastettu.

  Ja jos se olisi (mitä se ei ole) itse tienatuilla rahoilla hankittu, se näyttäisi edelleen naurettavalta tuollaisen käyttäjän alla, koska sitä ei ole tarkoitettu tuollaisille, vaan niille, jotka oikeasti ansaitsevat tuollaisen pyörän.

  Sitä eivät mustan Afrikan luksusautoilla liikkuvat johtajat, räppärit, koripallonpelaajat ynnä muut soulmiehet tule ikinä tajuamaan, että on asioita, jotka ei ole tarkoitettu niille. Siksi ne näyttää limusiineissaan, luksusvaatteissaan ja läskirengaspyörissään yksinkertaisesti naurettavilta.

 4. eilen näin kyseisen hepun keskustassa samalla fillarilla,ei ainakaan vielä karkoitettu,on muuten aika sosiaalinen heppu näköjään

Comments are closed.