Koti Uutisia Nuorisojoukon hilluminen holokaustimuistomerkillä synnytti kohun

Nuorisojoukon hilluminen holokaustimuistomerkillä synnytti kohun

4

Berliinin senaatin sosiaalidemokraattien jäsen Erol Özkaraca on järkyttynyt nuorisojoukon hillumisesta Berliinin holokaustimuistomerkillä. Özkaraca pitää nuorisojoukon hillumista “vaarallisena ja häpeällisenä tekona”. Özkaraca kertoi, että hän aikoo henkilökohtaisesti varmistaa holokaustimuistomerkin koskemattomuuden.

Jalkapallokentän kokoinen holokaustimuistomerkki koostuu tuhansista harmaista suorakulmaisista kivistä. Kivien on tarkoitus kuvata väitetyssä holokaustissa kuolleita juutalaisia.

Toisaalta äärivasemmiston hyökkäyksistä vanhoille sotilashautausmaille ei yleensä edes uutisoida. Toisen maailmansodan saksalaisuhreille ei ole olemassa ainoatakaan muistomerkkiä Saksassa.

Korkeaa työttömyyttä on totuttu pitämään syynä nuorison aiheuttamalle epäjärjestykselle. Työttömyysprosentti on ennätysmäisen korkealla Berliinissä – marraskuussa 2013 työttömyysprosentin kerrottiin olevan 12.

Nuorisojoukon hilluminen taltioitui videolle, joka on katseltavissa YouTubessa:

4 KOMMENTIT

  1. Turkkilaiselta vaikuttaa tämä ammattinillittäjä. Löisivät todisteita holokaustista pöytään eivätkä valittaisi. Eiku hei, eihän niillä ole todisteita.

  2. Tosi on, että kyllä saksalaissotilaitten hautoja häpäistä, mutta äläkkä nousee kun on epävarmasta holohuijausmerkistä kyse. Näitä maahan otettuja riittää kohta pilaamaan toimivan pikku kunnan elämän täysin. Seka-avioliittoja pilaamaan kansallisen perimän.

  3. Itse olen ihmetellyt tuota “muistomerkkiä”. Se rakennettiin kaupungin parhaalle paikalle. Olisi edes rakennettu sinne missä oli leirejä. Tuon aukion olisi voinut pitää aukiona tai siihen olisi voinut rakentaa asuin-liike rakennuksen. Nyt se on betonimöhkäleiden sulkema alue, josta ei näe suoraan eikä siitä edes voi kulkea suoraan. Melko turha “taideteos”.

  4. olen käynyt kyseisellä paikalla ja todellakin helvetin ruma monumentti on maailman suurimalle ja rasistimalle valheelle!!

Comments are closed.