Koti Uutisia Pohjoismaat Nuorisojengi kivitti raitiovaunuja Göteborgissa

Nuorisojengi kivitti raitiovaunuja Göteborgissa

6

 

Monikulttuurisessa Biskopsgårdenin kaupunginosassa Göteborgissa jouduttiin perjantaina ja lauantaina perumaan useita raitovaunuvuoroja. Peruutukset johtuivat naamioituneista nuorista, jotka kivittivät vaunuja.

– Näemme tämän erittäin vakavana asiana. En usko, että kiviä heittävät ymmärtävät, kuinka suurelle vaaralle he altistavat kuskejamme ja matkustajiamme, kertoo Kristian Lans Västtrafikista.

Poliisi päätyi myös itse kivityksen kohteeksi saavuttuaan paikalle. He eivät myöskään tavoittaneet kiviä heittäneitä nuoria.

Lähde: GT

6 KOMMENTIT

  1. En usko että Kristian Lans ymmärtää, että matut haluavat vahingoittaa ihmisiä ja muiden omaisuutta sekä aiheuttaa kaaosta.

  2. Nuo juuri ymmärtävät mitä tekevät, eivät vain välitä siitä koska se ei ole omaa eikä siitä tarvitse maksaa.
    Tavallinen ruotsinuori käsittää asian laidan ja vaikutukset, myös sen että lasku tulee varmasti maksettavaksi tavalla jos toisella, siksi he eivät tee tuollaista ilkivaltaa.
    Toki mahtuu niiden tavallistenkin joukkoon muutama vapaasti kasvatettu antifantti ja anarkistikin, mutta ne ovat tainneet mielummin olla sitten näiden moniosaajien kukkasten kanssa kimpassa.

  3. Täysin ruotsalainen ilmiö, rinnastettavissa autopaloihin ja katuammuskeluihin. Ne on ne viikinkien geeniperimät sen verta hurjia…

  4. Afrikkalaiset ja arabit ovat ottanet käyttöönsä ne aseet joita ovat tottuneet käyttämään: kivet. Ja ovat tuoneet omat heimotapahsa kaupunkilaisten kotioville. Luodinreikiä on jo talojen seinillä sekä rikottuja ikkunoita että poltettuja autoja. Enää puuttuu ajoneuvojen raadot kulkuväylien vierellä sekä poltettu kerostalot. Ja sen jälkeen onkin muu-maalaisilla kotoisat oltavat. Maisema on ihan kuin kotinurkilla.

Comments are closed.