Koti Uutisia Kotimaa Nuori toimittaja ei taipunut Jessikka Aron painostukseen

Nuori toimittaja ei taipunut Jessikka Aron painostukseen

6
Jessikka Aro.

Uutisoimme eilen, että Kokemäkeläinen-lehden alaikäinen päätoimittaja oli joutunut kulttuurimarxistitoimittajien, Jessikka Aron ja Rebekka Härkösen, maalituksen kohteeksi. Bonnier-palkitut Aro ja Härkönen olivat vihaisia siitä, ettei paikallislehti ole poliittisesti samoilla linjoilla heidän kanssaan.

Aro ja Härkönen ovat tottuneet saamaan julkisuudessa tahtonsa läpi, mutta nuori toimittaja yllätti nämä suoraselkäisyydellään. Kokemäkeläinen julkaisi kulttuurimarxistikaksikolle keskiviikkona vastineen, jossa todettiin muun muassa:

Kokemäkeläinen julkaisi 22. maaliskuuta kirjoituksen “Maailman onnellisin maa vainoaa tosinajattelijaa”. Tästä kirjoituksesta Jessikka Aro pahoitti pahasti mielensä.

Aro väittää lehtemme levittävän MV-lehden ”salaliittoteorioita” väittäessään, että Suomen valtio on vainonnut kyseisen lehden perustajaa Ilja Janitskinia jo useamman vuoden ajan. En voi ymmärtää, mitä salaliittoteoriaa tässä on, on täysi tosi että Janitskinia on vainottu ja vainotaan edelleenkin täysin olemattomien rikosepäilyjen johdosta.

Tässä on kyseessä siis tapaus, jossa aikuinen toimittajaksi itseään kutsuva ja jopa palkittu journalisti sekä toimittajien maalittamisesta huolestunut Jessikka Aro maalittaa kaiken lisäksi alaikäistä, toista toimittajaa, joka ei kaikissa asioissa ole samaa mieltä hänen itsensä kanssa.

Kirjoituksessa, josta Aro on suuttunut, ei ole mitenkään puolusteltu MV-lehteä itsessään, vaan demokraattista ja vapaata yhteiskuntaa, jonka perusedellytys on se, että jokaisella on sananvapaus, vaikka se vähän saattaisi toista loukata.

Sananvapaus kuuluu niin Jessikka Arolle kuin myös vaikkapa Ilja Janitskinille, molemmat ovat varmasti aiheuttaneet jollekulle mielipahaa ns. maalittamisellaan, mutta vastaavaa lokakampanjaa alaikäistä harrastelijatoimittajaa vastaan ei ole masinoinut tähän asti kuin Jessikka Aro.

Lue vastine kokonaan Kokemäkeläisen kotisivuilta TÄÄLLÄ! Kokemäkeläiselle voi myös lähettää palautetta kiitokseksi siitä, ettei julkaisu alistu Bonnier-klaanin tukemien toimittajien painostuksen edessä.

Lue myös: Jessikka Aro ja Rebekka Härkönen maalittavat alaikäistä toimittajaa

6 KOMMENTIT

  1. Onko Jessi jo paljastanut Kokemäkeläisen ja Putinin salaisen yhteistyön?

  2. Nuorin toimittaja, samalla myös selkärankaisin ja rehellisin. Mitä tämä kertoo tästä maailman menosta.

    • Saattaa olla tällä nuorella miehellä sen verta selkärankaa ettei ihan heti lähde “Putain on messias”-linjalle Leon ja trollitehtaan kanssa. Kaikki eivät ole ostettavissa.

  3. Tuo on kyllä niin loistavaa Toimintaa nuorelta Mieheltä,että ei voi muuta kun hattua nostaa !!!

Comments are closed.