Koti Uutisia Kotimaa Nuoret kuvasivat naisen pahoinpitelyn Raumalla

Nuoret kuvasivat naisen pahoinpitelyn Raumalla

7

Raumalla Länsikadulla tapahtui lauantaina 6. lokakuuta noin kello 22.50 pahoinpitely, jossa neljä arviolta 11–14-vuotiasta poikaa oli mennyt aidatulle piha-alueelle. Kaksi pojista oli nimitellyt ja pilkannut paikalla ollutta naista. Yksi pojista oli potkinut naista nimittelyn yhteydessä. Osa pojista oli kuvannut tapahtumaa kännyköillään.

Naista potkineella pojalla oli päällään mustat vaatteet ja lippalakki, jossa on valkoisia kirjaimia. Yhdellä pojista oli punainen Jopo, kahdella muulla oli muun väriset Jopot ja yhdellä oli kilpapyörän näköinen pyörä. Pojat olivat poistuneet paikalta pyörillään Kuninkaankadun suuntaan.

Rauman poliisi pyytää asiaan liittyviä tietoja sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Sunnuntai-iltaan mennessä Rauman poliisiasema ei ole kyennyt julkaisemaan konkreettisesti rajaavia tuntomerkkejä, kuten tekijöiden kieltä, aksenttia tai arvioita etnisestä alkuperästä.

Lähde: Rauman poliisiaseman tiedote 7.10.2018

7 KOMMENTIT

 1. Olisko muslimit radikalisoituneet kuten Espoossa?

  Espoon autopalot todistavat että ne ovat tulleet muslimien lisäksi Suomeen pysyvästi. Nyt nähdyt autopalot ovat vain alkusoittoa tulevalle. Mutta suomalaiset ovat halunneet ne tänne. Omalla käytöksellään ja äänestämisellään demokratian mukaisesti, ihmiset ovat halunneet tämän nykyisen tilanteen. Eikä silloin voi katsoa kuin peiliin.

  Ja kohta alkavat kaulojen katkojaiset aivan kuten Ruotsissa.

  • Nykytulkinnan mukaan, kun ei ole tuntomerkeissä mainintaa etnisyydestä, voidaan olla varmoja että sitä on. Sellaista pientä etnistä värinää, raikasta vasemmistolaista viemärintuoksua kuorrutettuna kulttuurinrikastamisen kuolaisella kelmulla.

  • Hyvä huomio. Poliisi kertoo pyörien tuntomerkit, mutta poikien tuntomerkeistä kertoo vain yhden pojan vaatteista.

   Nyt teko menee monien mielissä matujen piikkiin.

Comments are closed.