Koti Uutisia Luonto Nukkuvan karhun ampunut siperialaispormestari herättää raivoa venäläisissä

Nukkuvan karhun ampunut siperialaispormestari herättää raivoa venäläisissä

8

Vuoden 2016 talvella kuvatulla videolla itseensä tyytyväinen Irkutskin alueen pormestari Sergej Levchenko ampuu nukkuvaa karhua päähän. Video on nyt pari vuotta myöhemmin lähtenyt leviämään Venäjällä.

RT-kanava kutsuu Levchenkon tapaa ampua karhu “epäurheilulliseksi”. Videolla Levchenko ja muut jahdissa olleet miehet onnittelevat hymyillen toisiaan samaan aikaan kun he raahaavat veristä karhua ulos luolastaan. Pormestarin mauton käytös videolla on saanut monet venäläiset voimaan pahoin, ja he ovatkin käyttäneet hyvin voimakasta kieltä Levchenkoa kritisoidessaan.

Kirjallinen valitus ja syytelauselma Levchenkosta on jätetty sisäministeriöön. Duuman luonnonresurssi- ja maaomaisuuskomitean puheenjohtaja Nikolaj Nikolajev on kutsunut Levchenkon käytöstä “kunniattomaksi niin pormestarina kuin siperialaisenakin”.

Levchenkon puhemies puolestaan kommentoi karhujahdin olleen täysin laillinen. Hänen mukaansa jahtiporukka oli saanut karhun kaatamiseen tarvittavat välttämättömät luvat.

Lähteet: Nordfront, RT

8 KOMMENTIT

  1. Varsinainen sankariteko. Vähän niinkuin eräs Lainehtiva punarkki-ihrakasa, joka sankarillisesti onnistui lyömään raudoitetulta henkilöltä nenän verille.

  2. Monessa muinaisuskossa on käsitys että tapettaessa nukkuva karhu, sen henki jää paikalle ja tappaa jatkossa metsästäjiä.

    • Näin muuten on ja pakanat olivat oikeassa. Karhun henki vielä kostaa näille raukoille!!!!!!!!

  3. En viitsi katsoa. Noista tulee huonolle mielelle. Ampua sietäisi nuo rotat.

Comments are closed.