Koti Uutisia Notting Hill -karnevaalissa neljä puukotusta ja 105 pidätystä

Notting Hill -karnevaalissa neljä puukotusta ja 105 pidätystä

1

UK_Notting_Hill

Lontoossa vietettiin sunnuntaista maanantaihin “karibialaista kulttuuria juhlistavaa” Notting Hill -festivaalia 50:ttä kertaa. Sunnuntaina juhlat saivat yllättävän käänteen, kun neljää henkilöä puukotettiin, mukaan lukien 15-vuotiasta nuorta, joka sai hengenvakavia vammoja.

Väkivaltaisuudet alkoivat puoli viiden aikaan sunnuntaina, kun poliisi kutsuttiin Worning Roadille, missä 15-vuotiasta oli puukotettu. Poliisit pidättivät teosta epäillyn miehen. Minuutteja myöhemmin tapahtui toinen puukotus Portobello Roadilla. Alle tunti tämän jälkeen puukotettiin kahta muuta miestä Landbroke Grovessa, ja myös heidät toimitettiin sairaalaan.

Ambulanssit hoitivat 411:tä potilasta erilaisten vammojen vuoksi. 77 ihmistä toimitettiin sairaalaan, jossa jouduttiin valmistamaan väliaikaistiloja uusille potilaille.

Poliisi pidätti 105 ihmistä epäiltyinä muun muassa huumeiden hallussapidosta, teräaseiden kantamisesta, pahoinpitelystä, seksuaalirikoksista ja varkaudesta.

Lontoon kaupunki oli varautunut kutsumalla paikalle 7 000 poliisia, mutta kaikki eivät vaikuttaneet olevan tehtävien tasalla.

 

https://twitter.com/bbygyal4lyf/status/769911305658654721

Lähde: RT

1 KOMMENTTI

  1. On olemassa simpanssilaji… jotain bono bonoja tai sinnepäin. Niiden erityispiirteenä on kuksia kuksimasta päästyään. Ne jopa tervehtivät toisiaan usein “leikkikuksimalla” eli eivät ole “tositoimissa”, vaan se on lajityypillinen piirre, joka “ulottuu” myös homokuksimiseen kohdattaessa sekä poikasiin. Siis kertauksena, tarkoitus ei ole siittää jälkeläisiä sanan varsinaisessa merkityksessä esim. kiima-aikana, vaan se kuuluu “kulttuuriin” elostella edm. tavalla.

    Tämä porukka muistuttaa paljon käyttäytymisellään rietastellessaan yleisellä paikalla “karnevaaleissa”. Nämähän harjoittavat mustaa magiaagin kaiken muun “luonnonlapsi”-käytöksen ohella.

    Tuollainen ei sovi valkoiselle rodulle, jonka pitkä sivistyksellinen ja kulttuurillinen sekä kristillisyyteen perustuva kasvatus ja yhteiskunta ei katso lähtökohtaisesti hyvällä julkista naintia missä milloinkin, ei edes leikki sellaista. Se on hyvin vastenmielistä ja kertoo “tekijöistään”, että he ovat eläimen tasolla, eikä heille ole mikään pyhää. Ei edes rakkaus, jonka syvimmällä olemuksella orgioidaan kaiken kansan nähden. Tätä “kulttuuria” emme tarvitse. Se mitä neekerit tekevät omalla kotisaarellaan tai maassaan on minulle samantekevää. Tänne ei tälläistä mätäpaisetta kaivata. Se laskee tervettä ja länsimaiseen sivistykseen kuuluvaa ja tavoiteltavaa moraalia. Moraalittomuus yhteiskunnassa on sen mädättymisen ja henkisen sairauden “ilmapuntari”, joka kertoo odottavasta täydellisestä rappiosta ja hajoamisesta kuten kävi Rooman Valtakunnan kohdalla sen jälkeen kun sen valta ja suuruus kävi lakikorkeudessa.

Comments are closed.