Koti Uutisia Norrbottenin poliisi: “Meillä ei ole ollut ongelmia PVL:n kanssa”

Norrbottenin poliisi: “Meillä ei ole ollut ongelmia PVL:n kanssa”

7

Toisin kuin muualla päin Ruotsia, missä poliisi kokee tarpeelliseksi järjestää suuren voimannäytöksen joka kerta, kun Pohjoismainen Vastarintaliike osoittaa mieltään, ovat asiat toisin pohjoisessa Ruotsissa, missä liike järjestää mielenosoituksen toukokuun ensimmäisenä päivänä. Se, että poliisi myönsi liikkeelle luvan osoittaa mieltä, on saanut valtamedian ärsyyntymään ja kritisoimaan poliisin päätöstä, mikä näkyi myös poliisin pitämän lehdistötilaisuuden aikana.

Kun Norrbottenin poliisi piti lehdistötilaisuuden toukokuun tulevista mielenosoituksista, osa paikalla olevista lehdistön edustajista kyseenalaisti päätöstä antaa Vastarintaliikkeelle lupa mielenosoitukseen. Poliisi kuitenkin muistutti läsnä olevaa lehdistöä siitä, että oikeus osoittaa mieltä on turvattu maan perustuslaissa.

– Pääsyy sille, että hyväksyimme kaikki mielenosoitusluvat, on se, että oikeus osoittaa mieltä on turvattu perustuslaissa, sanoi Per Karlsson Norrbottenin poliisista.

Vastaus siitä, että jokaisella ruotsalaisella on oikeus osoittaa mieltä, ei kuitenkaan kelvannut kaikille lehdistön edustajille. Esimerkiksi SVT:n edustaja kysyi kertaalleen, millä perusteella Vastarintaliikkeen mielenosoitusta ei kielletty, mihin poliisista vastattiin, ettei heillä ole ollut liikkeen kanssa mitään ongelmia.

– He eivät ole täällä pohjoisessa aiheuttaneet meille minkäänlaisia ongelmia. Tämän takia emme kiellä heitä osoittamasta mieltään. Olisihan se erittäin outoa, jos Norrbottenissa toimittaisiin eri tavalla kuin muualla päin Ruotsia, sanoi Karlsson.

Norrbottenin tuleva mielenosoitus Bodenissa on yksi kahdesta toukokuun ensimmäisenä päivänä pidettävästä Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen mielenosoituksesta. Toinen mielenosoitus pidetään Ludvikan kaupungissa Taalainmaalla.
 

Lähde: Nordfront.se

7 KOMMENTIT

  1. On siis Ruotsissakin vielä täyspäisiä poliiseja vaan kauankohan saavat olla virassaan? Ja sionistipunarkkeja sun muita globasuvakkeja vituttaa… Kiva!!! 😀

  2. On vain ajan kysymys, milloin kokoontumis- ja sananvapaus kielletään väärämielisiltä ihmisiltä. Syynä järkytyksen ja mielipahan aiheuttaminen ääriliberaaleille. Kun ryssälän kyberuhka ja ääri-islamiin rinnastus ei kovasta painostuksesta huolimatta ota onnistuakseen.

    Se on suvakeille käsittämätöntä, että ihmisillä voi olla erilaisia mielipiteitä kuin heillä itsellään, eivätkä kaikki usko järjestelmän valheisin.

  3. Jonna Siman kannattaisi käydä haastattelemassa Per Karlssonia. Saattaisi saada uutta taustatietoa rinnastukselleen Daeshista.

  4. Milloin ruåtsissa on uutisoitu(missään julkaisussa) äärioikeiston(PVL) tekemistä joukkoraiskauksista. Käsi pystyyn kuka muistaa(ei tule mieleen). Kuka muistaa edes yhden rauhanuskontolaisten tekemän joukkotempun. Niinpä …

  5. Tuo totuudenmukainen lausunto tietää joko potkuja tai kovaa ripitystä Tukholman piirin suvakki -poliisipäälliköltä aina ukaasin lähtiessä Ruotsin feministihallitukselta, jonka käytännöntyön tekee Sisäministeriö.
    Elleivät kommunistiset anarkistit ja samaa kaartia oleva poliisi ole haastamassa riitaa vain siksi, että Pohjoismainen Vastarintaliike saisi väkisin väännettyä negatiivista julkisuutta valtakunnanverkossa globalistien ja kulttuurimarxistien hallunissaatioden kossapitämiseksi ja olkiukot kasassa sekä valtamedian kirkuvat otsikot tyytyväisiksi. Suuri osa kansalaisista tietävät sen julkilausumattoman tosiasian etteivät nk. “äärioikeisto” ole edes mikään uhka tavalliselle ruotsalaiselle verenmaksajalle, joka kannattelee pikkujättiläisen tavoin koko parasiittilaumoja harteillaan tuottaen vuosikymmenistä toiseen tulonsiirtoja rikollisille ja terroristeille, joiden tarkoituksena ei milloinkaan ole ollut tarkoitus elättää itsensä rehellisellä työllä ja kantaa aitoa vastuuta yhteiskunnan osana ja edesauttaa sen hyvinvointia ja kehitystä.

Comments are closed.