Koti Uutisia Norjassa monipuolista aktivismia vastauksena NRK:n mustamaalauskampanjalle

Norjassa monipuolista aktivismia vastauksena NRK:n mustamaalauskampanjalle

1

Vastarintaliikkeen norjalaisia aktivisteja nosti toissaviikonloppuna järjestön lippuja salkoon useissa kaupungeissa ympäri Norjaa. Viime viikolla suoritettiin tehostettua ja näyttävää aktivismia jatkoksi, kuten valmistettiin banderolleja, laitettiin eristysnauhaa norjalaisvastaisten insituutioiden ovien eteen sekä kiinnitettiin suuri määrä julisteita näkyville paikoille. Tämä kaikki tehtiin vastauksena koko viikon kestäneelle Norjan yleisradioyhtiö NRK:n vetämälle mustamaalausartikkeleiden kampanjalle.

Aktivistit halusivat lähettää järjestelmälle selvän viestin siitä, että vastarinta elää ja voi hyvin ja ettei se lannistu uhkailusta. Vastarinnasta tulee sitä vastoin entistäkin fanaattisempaa ja määrätietoisempaa.

Lähde: Frihetskamp.net (12)

1 KOMMENTTI

  1. Pohjoismaisten valtioiden eri tahojen ärhentely Vastarintaliikkeille ja muille kansallismielisille liikkeille on suoraa EU:n (Angela Merkel) ohjauksessa tapahtuvaa tukahduttamistoimintaa, jonka tarkoituksena on pakkosyöttää ja pelotella eurooppalaisia kansakuntia ns. “natsismilla” ja “äärioikeistolaisuudella” legitimisoidakseen oman “monikulttuurisuuspolitiikkansa”, joka tähtää alastomuudessaan valkoisen väestön kansanmurhaan Euroopassa tuomalla Afrikasta ja Arabimaista sotakuntoisia terveitä miehiä miljoonittain aiheuttamaan sekasortoa ja terroritekoja, jonkin aivopieruisen “viisauden” perusteella, että Eurooppa MUKA “tarvitsee” uutta väestöpohjaa. Kun katsoo Afrikan ja Arabimaiden omaa tilaa ja sivistyksen sekä koulutuksen tasoa. Nuo alueet ovat niitä vihon viimeisiä “sammioita”, joista muka tarvittavaa lisäväkeä pitäisi ammentaa. Jos tänne älypäitä tarvitaan. Suunta on ehdottomasti Aasia, siis se “oikeia”. Jos tämän mantereen ajanlaskua viedään 1400-vuotta taaksepäin alkukantaisella ja vulgäärillä Islamin “uskolla” särkemällä infrastruktuuri kivikauteen, on selviö ettei Suomessakaan 30-vuoden kuluttua tunnista edes Otavaa tähtitaivaalta. Jokapäiväinen väkivalta kunniamurhineen ja lukemattomine verenvalutteluineen on sen sijaan kuin “toinen luonto”. Puistattava tulevaisuuden näkymä!
    Lopuksi haluan esittä kysymyksen: Kuinka monen ihmisen päälle tai pommia on räjäyttänyt esim. vastarintaliike?
    Vastaan itse, koska olen malttamaton mies. V: Ei yhtään!!!

Comments are closed.