Koti Uutisia Norjassa lisätään lasten aivopesua

Norjassa lisätään lasten aivopesua

10

Norjan kulttuurimarxistinen järjestö Antirasistisk Senter on ottamassa käyttöön uuden nettisivun, jolla propagandaa kohdistetaan lapsiin ja opettajiin. Sivun virallinen tarkoitus on vastustaa “rasismia ja ennakkoluuloja” opettamalla lapsille ja nuorille, että monikulttuurin ja joukkomaahanmuuton vastustaminen on väärin. Sivulla yritetään myös rinnastaa maahanmuuttokritiikki sekä nationalismi ja kansallissosialismi terrorismiin.

Nettisivu saa tukea Norjan valtiolta, joka tukee hanketta. Sivuja tullaan käyttämään kouluissa osana opetusta.

Järjestöä johtavat kulttuurimarxisti Rune Berglund sekä juutalainen Ervin Kohn.
 

Lähde: Frihetskamp.net

10 KOMMENTIT

 1. Kenet yllätti, juutalainen jälleen kerran johtamassa, juureton torakkakansa, norjalainen tuo ei ole…

 2. Suomessahan aivopesu kuuluu jo opetussuunnitelmaan valkoisen väestön kansanmurhan tekemiseksi ihan “kivaksi jutuksi”, joka nyt vain kuuluu ohjelmaan kun ollaan oltu niin kenkkuja kaikille muille.

  • Juu. Se on se “valkoisen miehen syyllisyys” jota minulle on näitten taholta tyrkytetty. Suomi ja Norja etenkin ovat syyllisiä massamurhiin ja orjuuttamiseen kaikissa entisissâ siirtomaissaan joita oli… hmmm… Pitänee kysyä punarkeilta kun ne tietää kaiken.

   • Opettajien aivopesua on johdettu Opetushallituksesta käsin jo 1990-luvulta alkaen. Valitettavasti 99% elää laput silmillä ja samaan aikaan valittaa työn raskautta ja huonoa palkkausta. Ne, jotka uskaltavat järjestelmää kritisoida, joutuvat esimiehen puhutteluun ja työnteko tehdään mahdollisimman hankalaksi. Itselleni kävi niin, että jouduin rehtorin toimesta kiusatuksi ja täysin eristetyksi työyhteisöstä. Työsuojeluvaltuutetulla ei ollut mitään muuta ohjetta kuin ”vaihda koulua.” Onneksi oli ihanat oppilaat, oma perhe ja työtäni arvostavat vanhemmat, joiden avulla jaksoi. Niin, ja se tärkein eli luottamus itseen ettei ole tehnyt mitään väärää!

 3. Suomessa kuoli vuonna 2016 yli 53000,vuonna 2017 yli 52000.Luvut suuria kun kyseessä ns.hyvinvointivaltio.Sisäministeriö kävi jo 2015 kyselemässä ruumishuoneiden kantokapasiteettia.TÄMÄ MAA ON PSYKOOSISSA SAMALLA TAPAA KUIN RUOTSI.Kuolleista suurin osa oli yli 65 vuotiaita.Maa joka vihaa omia vanhuksiaan ja sairaita ei ansaitse olla olemassa.Häiriintyneet yksilöt saavat riehua vapaalla jalalla,järjellisten ihmisten äänet vaiennetaan.

  • Kuules Ulla, on aivan normaalia että ihmisiä kuolee. Loppupeleissä kuolleisuusprosentti on 100 sillä ei tänne kukaan jää olemaan. On myös aivan normaalia että vanhuksia kuolee enemmän kuin nuoria. Niin on aina tapahtunut ja tulee tapahtumaan myös kansallissosialismissa.

   Tietysti jos verrataan kuoleeko enemmän 20-30 vuotiaita tai 100-110 vuotiaita niin silloin voittaa nuorempi ryhmä mutta tilastoja voidaan väännellä vaikka miten että saavutetaan haluttu lopputulos. Ei siinä auta Niinistöt eikä muraalit. Korkeintaan pienet punaiset pillerit.

 4. Tässä Obaman jälkeisessä laittomuuden maailmassa suomi on saatettu NWO poliitikkojen keralla kollektiiviseen rikokseen,onhan kyseessä globaali hanke.Nämä uustulokkaat jotka ovat varastaneet pakolaisstatuksen häikäilemättömästi niiltä jotka oikeasti apua tarvitsevat,heidät on varustettu tiedoila joista on apua kun infiltroituvat salakavalasti yhteiskunnassa veronmaksajien kustantamana.Samanaikaisesti savustavat muuta väestöä enennaikaiseen kuolemaan.Käyttävät mm.yhteisövainoissa hyväkseen hyödyllisiä idiootteja apunaan.

 5. NATO varmistaa että väestönvaihto-operaatio on nopeatempoinen.Tässä säälittävässä teatterissa mitä presidentti Niinistö esittää yrittäen ohjeistaa väkeä erinäisiin siirtoihin.TODELLA SÄÄLITTÄVÄÄ.

 6. Kuulehan Ulla, Niinistö on vain kumileimasin EU:n vasallivaltiossa. Näennäinen keulakuva, eli aivan turhaan kehität noin valtavaa fixaatiota, täysin turhanpäiväiseen saastaan. Kehitä sama “pyörre” valtioneuvoston jäseniin, niin olet jo oikeammilla urilla 😀

Comments are closed.