Koti Uutisia Norjassa järjestetään Kansallissosialistinen toimintaviikonloppu

Norjassa järjestetään Kansallissosialistinen toimintaviikonloppu

1

Pohjoismainen Vastarintaliike järjestää tulevana viikonloppuna Norjassa niin kutsutun Kansallissosialistisen toimintaviikonlopun. Tempauksen tarkoituksena on tarjota vastapainoa Norjan kommunistisen puolueen kansanvihaprojektia “Rasismin vastaista toimintapäivää” vastaan. Toimintaviikonloppuun Vastarintaliike Norjassa kutsuu mukaan myös järjestön ulkopuolella olevat kansallismieliset, jotka haluavat ottaa kantaa kansanvihaprojektia vastaan.

Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen Norjan-johtaja Haakon Forwald on kommentoinut tulevaa sillä, ettei kansan vihollisten tule antaa toimia ilman vastustusta.

– Perjantaina vietämme perinteisesti Adolf Hitlerin syntymäpäivää. Ottaen huomioon, että petturipoliitikot järjestävät toimintapäivän, aiomme myös tämän viikonlopun aikana järjestää Kansallissosialistisen toimintaviikonlopun, sanoo Forwald.

Forwald kannustaa kaikkia Norjan kansallismielisiä osallistumaan toimintaan.
 

Lähde: Frihetskamp.net

1 KOMMENTTI

  1. Tämä tekee gutaa kaikille demokratuuran kannattijelle. Eli heille, jotka kuvittelevat olevansa suuriakin demokraatteja kansan “äänestäessä väärin”, jolloin heille vaalitulos ei kelpaakaan, vaan samat mädättäjäpuolueet jatkavat kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Ja kaikesta siitä, mitä heidän itsetuhoinen ja syöksykierteinen maahanmuuttopolitiikka on saanut aikaan syyttävät nämä piirit niitä tahoja, joilla ei ole ollut asiantilan pahentamisessa mitään tekemistä, vaan ovat jo vuosikymmeniä sitten kertoneet mikä tulee tapahtumaan vastuuttomasta haittamaahanmuutosta Pohjoismaisissa yhteiskunnissa, joita on pidetty kaikkinaisen hyvinvoinnin, vapauksien ja turvallisuuden tyyssijoina. Tämä kaikki on tuhottu 3-vuosikymmenessä sanan mukaisesti maan tasalle arvoineen päivineen, joiden puolesta ja niitä puolustaakseen ovat menneet sukupolvet jopa vuodattaneet vertaan olosuhteissa, joita ei edes rautalangasta malliksi vääntämällä nykysukupolvet pysty käsittämään.

Comments are closed.