Koti Uutisia Norjan yleisradioyhtiö aikoo “vahvistaa demokratiaa” monikulttuurilla

Norjan yleisradioyhtiö aikoo “vahvistaa demokratiaa” monikulttuurilla

2

Norjan yleisradioyhtiö NRK aikoo “vahvistaa demokratiaa” palkkaamalla monikulttuurista henkilökuntaa. Tämä tulee ilmi NRK:n juuri julkaisemassa työilmoituksessa, jossa haetaan ei-valkoisia.

Työtehtävät, jotka NRK rasistisesti korvamerkitsee “ei-valkoisille”, ovat journalistit ja kuvankäsittelijät. Työt alkavat elokuussa. Työilmoituksessa ei toki kirjaimellisesti sanota, että valkoiset eivät saa hakea paikkaa. Valkoisten poissulkeminen ilmaistaan termillä “monikulttuurinen kompetenssi”. Henkilöt, jotka saavat hakea paikkaa, eivät saa olla kotoisin Länsi-Euroopasta, heillä tulee olla omaa kokemusta maahanmuutosta ja heidän tulee kuulua vähemmistöön.

NRK ilmoittaa myös ilmoituksessaan, että tämän julkisilla varoilla rahoitetun projektin tavoitteena on “vahvistaa demokratiaa” palkkaamalla henkilöitä, jotka eivät ole eurooppalaisia.

Lähde: Nordfront.se

2 KOMMENTIT

  1. Ilmeisesti termi “demokratia” alkaa myös olla synonyymi valkoisten kansanmurhalle… Noh meidän Yle onkin jo tälle linjalle mennyt kauan aikaa sitten. Jälleen kerran korvataan taito “positiivisen syrjinnän” kautta kiintiömutuilla. Nämä pakotetaan jokaiselle yhteiskunnan osa-alueelle ja pikku hiljaa valkoiset syrjäytetään omassa maassaan. Laatu ja tehokkuus kärsivät jatkuvasti, mutta tärkeämpää näille marxisteille on hylkiä valkoisia kaikin mahdollisin keinoin. Hitleriä sitä ymmärtää joka päivä vain paremmin. Vallankumous ja saastat ulos!

  2. Lähi-idän parhaimmat teloitusvideoiden tekijät löytyvät alueen ainoalta ydinasevaltiolta. Hollywoodin tyyliin.

    Tere tulemast

Comments are closed.