Koti Artikkelit Kansallinen taistelu Norjan vastarintaliikkeen vuosi 2011

Norjan vastarintaliikkeen vuosi 2011

0

Norjan vastarintaliike kertoi hiljattain kuluneesta vuodesta ja sen tapahtumista; tässä vuoden 2011 kuulumisia ja suunnitelmia kuluvalle vuodelle 2012.

Lähtöasetelmat

Päätimme jo varhain edetä rauhallisesti ja panostaa mieluummin laatuun kuin määrään, jotta meillä olisi vakaat lähtökohdat ja uskollisia ja omistautuneita aktivisteja ja jäseniä, jotka kykenevät vastustamaan järjestelmän yrityksiä estää laajentumisemme Norjassa. Tässä olemmekin onnistuneet!

Neljä ilmansuuntaa

Toimintamme on nyt vakiintunutta, ja meillä on ryhmiä ympäri Norjaa. Olemme ylpeitä siitä, että meillä on luotettavia aktivisteja ja jäseniä, jotka levittävät Vastarintaliikkeen sanomaa idässä, lännessä, etelässä ja pohjoisessa. Nämä uskolliset henkilöt pyrkivät elämään kansallissosialistin elämää ja toimimaan siten Vastarintaliikkeen lähettiläinä ja edustajina.

Nordfront.net

Kevään 2011 aikana julkaisimme kotisivumme www.nordfront.net. Alussa sivusto oli verrattain muuttumaton, aktivismiraporttien päivitystä lukuun ottamatta.

Vähitellen aloimme kääntää artikkeleita naapurimaastamme Ruotsista. Nordfrontilla onkin nyt runsas artikkelikokoelma, joka kattaa monta tuntia hyvää lukemista niille, jotka haluavat tutustua lähemmin Vastarintaliikkeeseen ja sen toimintaan.

Vuoden 2011 loppupuolella tuli monista aktivisteistamme virallisia kirjoittajia. Tämä merkitsi, että saimme julkaistua enemmän omia kirjoituksia ja että voimme tarjota norjalaisille lukijoillemme vaihtoehtoisen näkökulman ajankohtaisiin tapahtumiin yhteiskunnassamme. Saimme siis norjalaista näkökulmaa norjalaisin silmin katsottuna.

2012

Vuoden 2012 aikana haluamme keskittyä rakentamaan edelleen viime vuoden perustavaa työtä. Tahdomme kasvaa – hitaasti mutta varmasti. Jatkamme sanomamme levittämistä lentolehtisin, tarroin, banderollein jne. Tahdomme myös laajentaa sivustoamme kirjoittamalla lisää artikkeleita. Taisteluraportteihimme pyrimme lisäämään enemmän kuvia ja ehkä myös videomateriaalia. Niin, pyrimme yksinkertaisesti parempaan kaikessa, mitä teemme!

Vuoden alussa julkaisimme oman keskustelupalstamme, jolla aktivistit ja jäsenet voivat oppia tuntemaan toisensa paremmin. Siellä voidaan myös jakaa ideoita ja levittää sanomaa aktivismista. Foorumi on myös oivallinen paikka oppia lisää kansallissosialismista ja järjestön toiminnasta yleensä.

Aikomuksenamme on julkaista norjankielinen painos Vastarintaliikkeen opas aktivisteille -lehtisestä sekä Kansallissosialismi – biologinen maailmankatsomus -kirjasta.

Tämän lisäksi tulemme painamaan ammattimaista propagandaa, joka on saatavilla kaikille aktivisteillemme ja jäsenillemme. Sitä tullaan myös myymään kampboden.se-verkkokaupassa, kunnes saamme oman kauppamme perustettua.

Odotamme vuodesta 2012 tuotteliasta ja rikasta niin Norjan vastarintaliikkeelle kuin pohjoismaisille tovereillemme koko järjestössä!

Pohjolan vapauden puolesta!
Norjan vastarintaliike

Julkaistu alunperin:

http://www.nordfront.net/2012/motstandsbevegelsens-arskronike-for-2011/